Advies

Ontdek hoe je jouw voedingsgewoontes kunt verbeteren. Van verfijnde, voedzame recepten tot advies rond supplementen en kruiden: hier vind je alles voor een gezond en gebalanceerd dieet.

Kurkuma voor de huid
Het is al jaren bekend dat mango en avocado voedsel zijn voor de huid. De ayurveda adviseert daarnaast ook room of yoghurt en puur koudgeperste zuivere kurkuma olie.

Lees meer

Vitamines en Kurkuma
Waarom zijn er geen vitamines aan de kurkuma producten van de Kurkuma Specialist toegevoegd? Zoiets doen wij eigenlijk nooit. Waarom niet ?

Lees meer

Wat is Kurkuma?
Kurkuma is een bijzonder kruid en niet meer uit onze keuken weg te denken. Veel Nederlandse maar ook Aziatische keukens hebben dit potje met felgeel kruid in de keuken staan.

Lees meer

Soorten Kurkuma
Wat is het verschil tussen al deze soorten bio actieve kurkuma en de curcumine? Lees meer in deze blog.

Lees meer

De beste kurkuma
Wat is de beste kurkuma en wanneer voldoet kurkuma aan deze kwaliteit?

Lees meer

De beste kurkuma capsules
Wat zijn nu kurkuma capsules van goede kwaliteit? De Kurkuma Specialist legt het uit.

Lees meer

Is Kurkuma gevaarlijk?
In verschillende onderzoeken is al jarenlang aangetoond dat kurkuma vele gezondheidsvoordelen heeft. Soms hoor je ook dat Kurkuma gevaarlijk kan zijn. Wij leggen het uit...

Lees meer

Missing an image

Please go in shortcode settings and add an image
I am a text block. Praesent ut accumsan est. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Cras volutpat, ligula quis mollis elementum, ex nisi interdum ante, eu posuere sem sem et tortor.
Translate »