Kurkuma “PUUR”, zonder bioperine peper

Bij De Kurkumaspecialist zijn de kurkuma “puur” capsules zonder bioperine peper te koop. De nummer 1 in kurkuma producten. Het is een zuiver product van pure en zuivere kwaliteit zonder enige andere toevoeging. Bij dekurkumaspecialist kunt u uitstekende kurkuma kopen.

Kurkuma ‘PUUR’

Deze kurkuma longa extract capsules “PUUR” zijn , eveneens, van een hoogwaardige zuivere kwaliteit. Deze zijn ZONDER de toegevoegde BIOPERINE peper voor U geproduceerd en derhalve zeer geschikt voor mensen met een gevoeligheid voor sterke pepersoorten. Deze gevoeligheid voor peper zou kunnen  variëren van migraineklachten en/of darmklachten.

Hier vindt u een dergelijk uitgebalanceerd kurkuma extract als voedingssupplement.

Wat zit er in deze kurkuma capsules ?
Deze pure capsules hebben als grondstof de zuivere kurkuma-longa  rhizome, zonder verder enige vorm van toevoeging. Deze “PUUR” kurkuma zuivere rhizome, is speciaal voor ons geproduceerd. Geproduceerd onder de strengste normen.

Inhoud per capsule kurkuma ‘PUUR’

100% puur kurkuma longa extract.

600 mg onbehandeld kurkuma longa extract, zonder enige verdere vorm van extra of chemische toevoegingen is de inhoud van onze capsules.
Puur van Moeder Natuur. Ayurvedische kurkuma volgens “The Old Natural School”.

Het is een vegetarisch product zonder gelatine en/of andere dierlijke ingrediënten. Vrij van GMO .

Bij bestelling van 2 van deze producten , ontvangt U van ons Gratis een kurkuma Eboek. Een 50 Blz prettig leesbaar en goed gedocumenteerd E-boek, zonder advertenties, voor u. “Kurkuma, Een Krachtpatser”is de naam van het Eboek.

 

  • 90 capsules per verpakking
  • 600 mg per capsule
  • Hygienisch verpakt.
  • Vrij van zware metalen.
  • Gratis verzending vanaf 2 flacons.
  • Inclusief nieuw “Kurkuma verrassings product” monster meegeleverd.