.

Kurkuma olie voor gezicht

(met zachte sesamolie met vitamine E en F, granaatappelpit olie, kurkuma olie en amandelolie )

Kurkuma face oil, oftewel kurkuma gezichtsolie, is uniek in Nederland. En ondersteunt bij een goede huidverzorging qua voedende karakter. Deze kurkuma face olie is volgens een eeuwenoud ayurvedisch recept samengesteld.
Het is gemaakt uit zuivere koud geperste kurkuma olie, van de kurkuma-longa wortel.

Wat is kurkuma gezichtsolie? 

Een kurkuma face oil “Skin Perfect”  flesje , met pipet, bevat 30 ml. Deze kurkuma face oil is samengesteld op basis van ayurvedische kurkuma olie met zuivere granaatappelpit olie en natuurzuivere sesam olie.  Alle gebruikte olie is van koude persing. Er is geen enkele chemische toevoeging gedaan, deze olie is 100% natuurzuiver.

Hoe gebruik je zuivere kurkuma olie voor jouw gezicht? 

Kurkuma face oil plakt niet, is licht vettig en irriteert de huid niet. U gebruikt deze olie druppelsgewijs. Er zit een pipet in de dop van het glazen flesje, deze olie is dus zeer precies te doseren. Het is een zachte mix van koudgeperste olie, en u kunt deze bijvoorbeeld zeer goed gebruiken na een gezichts scrub. Het is aangenaam bij huidwerking en voelt zacht en zuiver aan.  Het kan zowel op de handen alsook op het gezicht gebruikt worden.

Deze kurkuma face oil is geschikt voor de gezichts huid.  Omdat pure kurkuma olie nogal sterk van uitwerking is, is deze gemengd met zuivere sesam olie,  granaatappelpit olie en amandel olie.

Pure kurkuma olie met een mix van verschillende oliën

Granaatappel olie is een product met een lange geschiedenis. Het werd vroeger gebruikt bij een droge en gevoelige huid. Ook is granaatappel olie goed voor de huid bij rimpelvorming en huidveroudering.  Granaatappelpit olie bevat, evenals kurkuma olie,  een hoog gehalte aan anti oxidanten. Hetgeen bij de huid zijn elasticiteit helpt behouden.

Granaatappelpit olie is een heldere, oranje geelachtige huidolie, die behoort tot de drogende oliën. De olie laat zich makkelijk verdelen en trekt snel in de huid. Granaatappelpit olie geeft geen kleverig of vettig gevoel na.  Granaatappel olie werd vroeger gebruikt bij een droge en/of rijpere huid maar is ook geschikt bij de gevoelige huid. Is ook geschikt voor gebruik rond de ogen. Granaatappel olie ruikt van nature licht nootachtig-zoet. Wij laten geen geurstoffen en/of aroma’s toevoegen.

Kurkuma olie verzacht de droge huid

Deze natuurlijke huidolie is rijk aan Gamma linoleen zuur, ook wel omega-6 genoemd. Verder bevat granaatappelolie van nature punicine zuur (punicic acid), dat bij de Omega 5 vetzuren wordt gerekend. Beide hebben sterke anti-oxidatieve eigenschappen. De gebruikte granaatappel olie wordt gewonnen uit de zaden van de granaatappel. Deze natuurlijke olie komt vrij uit granaatappel zaden middels koude persing.

Sesamolie is een van de oudst bekende oliën, en een basis olie in de ayurveda. Deze olie werd, in oude tijden,  als heilig beschouwd vanwege zijn brede spectrum aan voedende stoffen en veelzijdige werking. De mineralen fosfor, ijzer, calcium en magnesium komen er van nature in voor.  Koper en silicium ook. Evenals de ‘huid vitaminen” E en F en B1. Sesamolie heeft naar men zegt een natuurlijke zonnebeschermings factor 4.

Vanwege de Vitamine E en Vitamine F zou dit bij uitstek een olie bij de drogere huid kunnen zijn. Het is zacht verzorgend en trekt snel in de huid. Van oudsher heeft deze olie goede eigenschappen in de huid bij vroegtijdige veroudering.
Deze ayurvedische pure kurkuma face oil is geheel natuurlijk en zuiver,  en het bevat :

Inhouds stoffen : 

  • geen parabenen.
  • geen petrochemische bewerkingen.
  • geen petrochemische ingrediënten (zoals paraffine, siliconen, PEG of PPG, SLS of SLES).
  • Inhoud van het flesje is 30 ml.
  • GRATIS “Kurkuma Verrassings proefmonster” mee geleverd
  • parfum vrij
  • Deze olie is volledig zuiver ayurvedisch en van koude persing
  • Sesamolie, kurkuma olie, granaatappelpit olie en amandel olie

Dekurkumaspecialist.nl biedt U een gedegen product kennis een plezierige persoonlijke service. De nummer één in kurkuma producten. Ook kunnen we een kurkuma en/of curcumine pakket speciaal voor u, op maat, samenstellen . Wilt u iets vragen ? Of even snel bestellen ? U kunt bellen met De Kurkuma Telefoon, bereikbaar via De Kurkuma Specialist : 0598-371025 en we staan u graag te woord.

Een gezonde levensstijl is belangrijk, evenals gevarieerde, evenwichtige voeding, waarvoor supplementen geen vervanging zijn.

Translate »