.

Curcumine kopen bij de Kurkuma Specialist

Curcumine kopen doet u bij de Kurkuma Specialist. Hier vindt u de sterkst werkende en zuiverste curcumine, die tegenwoordig op de Nederlandse markt verkrijgbaar is. De Curcumine-Longa C3 “Superieur” is haar volledige naam.  Dit curcumine product heeft een 2000% langere opnametijd en is daarmee de sterkste curcumine op dit gebied als voedingssupplement. Het is een zuivere en onbewerkte curcumine soort uit de kurkuma-longawortel geëxtraheerd. En derhalve hoeven er geen chemische middelen extra aan toegevoegd worden, voor een beter resultaat.

Pure en goed werkzame curcumine C3 – 2x -Extra. Deze krachtige Curcumine longa C3 ‘Superieur’ is de inhoud van deze capsules is verkregen, door een bijzonder en zuiver natuurlijk (niet chemisch) proces. Daardoor zijn de 3 belangrijke natuurlijke curcuminoïden behouden gebleven. Het is een bioactief product, verkregen uit de  kurkuma-longa wortelstok.

Het  oxalaat-gehalte van dit Curcumine C3 Complex product is extreem laag, te weten 0,025 ppm. (PPM betekent Parts Pro Million). Dit is goede en belangrijke informatie voor mensen met jicht of nierproblemen.

Waarom Curcumine C3 ‘Superieur’ van De Kurkuma Specialist kopen?

Heel eenvoudig ! Vanwege de hoge kwaliteit en de lage prijs

 1. Herkomst van onze Curcumine C3 ‘Superieur’ capsules : WWW.SABINSA.COM
 2. GRATIS Eboek ; “Kurkuma, de wortel van de zon“. Een prachtig, mooi uitgevoerd en goed gedocumenteerd GRATIS Eboek bij bestelling van 2 Kurkuma en/of Curcumine C3  producten. En directe betaling.
 3. GRATIS : Uniek prijsvoordeel ; Per verpakking 90 capsules Curcumine C3 complex ‘Superieur’ per verpakking aanwezig.  Dat is 50 % méér als gemiddeld Gratis-en-voor-niets erbij
 4. BEVAT : Maar liefst 500 mg curcuminoïden per capsule, een puur zuiver natuurlijk extract !
 5. GRATIS ; 180 curcumine c3 capsules (=2 verpakkingen) kosten € 61,50.  Dus het begint voor u dus al met een groot voordelig prijsverschil
 6. GRATIS; Een ‘proefmonster’ van één van onze producten, altijd leuk om te ontvangen
 7. Ook hebben Curcumine C3 complex ‘Superieur’ in een voordeel verpakking a € 89,90 voor 300 capsules. Dat geeft u een enorm prijsvoordeel, waarbij u de beste en de goedkoopste aanbieder in ons, De Kurkuma Specialist, hebt gevonden
 8. Dit Curcumine product heeft een 2000% langere opnametijd en is daarmee de sterkste curcumine op dit gebied als voedingssupplement.
 9. Vanwege de juiste verhouding van deze 3 curcuminoïden, voeren we de toevoeging “Superieur”.
 10. De grondstof, kurkuma longa, van deze curcumine soort is geteeld op zuivere grond. Het is van pure en zuivere kurkuma longa, zoals Moeder Natuur het heeft bedoeld en gemaakt.
 11. Door dit natuurlijke extract proces zijn de 3 curcuminoïden in de juiste verhouding behouden gebleven. Vandaar de naam C3.
 12. Het  oxalaat-gehalte van ons Curcumine C3 ‘Superieur’ product is extreem laag, te weten 0,025 ppm. (PPM betekent Parts Pro Million)

Wat zit er in Curcumine ‘Superieur’ capsules ?

Vanwege de juiste verhouding van deze 3 curcuminoïden, voeren we de toevoeging “Superieur”. De grondstof, kurkuma longa, van deze curcumine soort is geteeld op zuivere grond. Het is van pure en zuivere kurkuma longa, zoals Moeder Natuur het heeft bedoeld en gemaakt.

Door dit natuurlijke extract proces zijn de 3 curcuminoïden in de juiste verhouding behouden gebleven. Vandaar de naam C3. Curcumine C3 is een natuurlijk mengsel dat geïsoleerd is uit kurkuma-longa wortelstok. Goede curcumine c3 ‘Superieur’ mag geen chemische toevoegingen bezitten, en bestaat uit de drie belangrijkste componenten in een goede verhouding.

De-grondstof-voor-de-curcumine
Deze doorgesneden kurkuma longa wortel is de grondstof voor de Curcumine C3 ‘Superieur’  

De drie curcuminoïden:                                                                                                                        

 • Demethoxy curcumine (ca 34,2%).
 • Bisdemethoxy curcumine (ca 24,3%).
 • Curcumine-longa (ca 40,9%).
 • Curcumine met de 3 curcuminoïden in de juiste verhouding.
 • Voor de juiste werking. dus: sterk, zuiver en goed.
 • Als grondstof heeft deze curcumine de kurkuma longa wortel (zie foto)
 • De volledige naam is eigenlijk Curcumine Longa C3 ‘Superieur’.

Omdat er verder geen chemische toevoegingen of verdere bewerkingen zijn gedaan, werkt deze curcumine op een natuurlijke manier. Hier vindt u een dergelijk uitgebalanceerd curcumine product als voedingssupplement.

Curcumine C3 heeft vele Internationale Awards gekregen 

Deze Curcumine C3 “Superieur’ is de beste curcumine die er te krijgen is. Al vanaf 2013 heeft deze Curcumine C3 ‘Superieur’  vele Internationale onderscheidingen gewonnen.  Ze heeft verschillende Internationale Awards en onderscheidingen op haar naam. Een ervan is de “GRAS” , al toegekend vanaf 2013. Soms zelfs voor zowel de curcumine, alsook voor de werking van de bioperine.  De hoogste Internationale Award, die er voor zuivere curcumine,

Een hele prestatie, die belangrijk is en Internationaal gewaardeerd wordt. We bieden u alleen dátgene aan waar we verstand van hebben. Daarom heeft de kurkuma specialist deze excellente curcumine soort voor u uitgekozen. Wij weten wat u zoekt, wat werkt, en wat u wilt hebben.

Waar komt Curcumine vandaan ?

Curcumine C3 ‘Superieur’ komt uit India. Waarom? In India weet men al eeuwenlang, vanaf de eerste oogstdag, hoe met een kurkuma plant om te gaan. En onze leverancier werkt men met de oude ayurvedische richtlijnen, voor een goed resultaat.

Natuurlijk wordt er elders in de wereld ook kurkuma verbouwd, de grondstof voor de curcumine. Bij voorbeeld in China en Peru etc. Het verschil zit in het behandelings proces ná de oogst. En juist bij dit proces komt het op de latere werkzaamheid aan. Men mag de kurkuma longa niet in de zon laten liggen en moet het beschermen tegen vocht. Zo zijn er vele oude regels. Bovendien zijn de groei omstandigheden in India excellent, voor om een uitstekend product te verkrijgen.

De hoeveelheid curcuminoïden zijn belangrijk. En zijn het hoogst in deze goed behandelde kurkuma longa soort. Vanwege deze goede omstandigheden heeft de kurkuma grondstof, en door het natuurlijke extraherings proces heeft deze curcumine soort een 2000 % langere opnametijd, dan welke andere curcumine ook.

Voor deze langere opname tijd is er ook de bioperine peper toegevoegd, in de juiste verhouding, te weten 5 mg per capsule. En moet men dit product met een beetje vet (dus tijdens een maaltijd) innemen. Waarom ? Deze curcuminoïden lossen gemakkelijk op in vet.

Het is derhalve een product, zoals de natuur het heeft gemaakt. Met wat bioperine peper, óók een geheel natuurlijk product. Daarom zijn er geen verdere chemische toevoegingen of bewerkingen gedaan. Dat is ook niet nodig bij deze bijzondere soort curcumine

Het  oxalaat-gehalte van dit product extreem laag, te weten 0,025 ppm. (PPM betekent Parts Pro Million)

Wat is het verschil met Kurkuma ?

De bioactieve Curcumine C3 “Superieur’,  die wij u aanbieden,  is via een natuurlijke methode uit de kurkuma longa plant gewonnen.

Dit heet officieel : “geëxtraheerd volgens de natuur-methode “. Het is een natuurlijk en langzaam proces. Met behoud van de bioactieve stoffen,  de Curcuminoïden C3. Dit zijn de werkzame stoffen uit de kurkuma-longa wortel. Tussen curcumine c3 ‘superieur’  (curcumine) en kurkuma longa (curcuma) zit een groot verschil. Het komt erop neer dat 1 capsule Curcumine C3 ‘Superieur’, evenveel werkzame stof bevat, dan 25 capsules kurkuma longa. Dit gebeurt omdat er in kurkuma maar  ca 3  4 % curcumine zit. En curcumine is eigenlijk de werkzame stof in de kurkuma plant. Er zijn meerdere  curcuminoïden in deze kurkuma plant aanwezig, echter slechts 3 ervan zijn werkzaam en bioactief.

Wij hebben dit curcumine product met zorg uitgekozen en voor u geselecteerd. Met duidelijke eisen onzerzijds. Deze bioactieve curcumine c3 superieur is een uniek Internationaal onderscheiden product. Wij weten wat u zoekt, wat werkt, en wat u wilt hebben.

Inhoud en samenstelling Curcumine capsules

 • Curcumine C3 ‘Superieur’ met bioperine peper is een zeer zorgvuldig uitgezocht voedingssupplement
 • 99% puur Curcumine longa C3 ‘superieur’ met 1% zuivere bioperine peper.
 • 495 mg pure Curcumine , met 5 mg toevoegde bioperine peper is de inhoud van deze capsules
 • Capsule huls : Plantenvezel cellulose (Maïs), magnesiumstearat , Capsulemaat : ’00’
 • 90 capsules per verpakking aanwezig, dat is 50% méér als standaard gratis-en-voor-niets-erbij
 • Nauwkeurig gestandariseerd op 1 mg toegevoegde bioperine peper
 • Brede werking aan bioactieve stoffen, Duizenden jaren oude formule
 • Land van Herkomst : India

Ook in Voordeel Verpakking van 300 capsules  verkrijgbaar

 • Niet bestraald, NIET Eto Behandeld (Ethyleen Oxide : dit is een chemisch sterilisatie proces)
 • Kosher, Vegan en Halal
 • Deze Curcumine capsules zijn zonder toevoegingen van chemische of andersoortige toevoegingen en/of bewerkingen.
 • Bewaaradvies : Droog, donker en op kamertemperatuur bewaren

Verdere informatie over deze Curcumine soort

 1. U neemt dagelijks 1 (soms 2) capsules in, tijdens een maaltijd. Een beetje vet IN de maaltijd verlengt de opnametijd. . Innemen met een slokje water
 2. Overschrijd deze dosis niet
 3. Buiten het bereik van kinderen houden
 4. Voedingssupplement, dus dit vormt geen vervanging voor evenwichtige en gevarieerde voeding en een gezonde levensstijl
 5. Bewaar advies : Droog, donker en op kamertemperatuur bewaren

Contra Indicaties ? 

 • Wees voorzichtig met het gebruik van bloedverdunners en Curcumine c3
 • De combinatie van galstenen en het gebruik van Curcumine C3 capsules moet men vermijden (Geen galblaas ? Geen probleem)
 • Curcumine c3 kan SOMS een interactie hebben met zwaardere diepgaande medicijnen
 • Het  oxalaat-gehalte van dit Curcumine C3 Complex product is extreem laag, te weten 0,025 ppm. (PPM betekent Parts Pro Million). Dit is goede en belangrijke informatie voor mensen met jicht of nierproblemen.

Waar is Curcumine C3 goed voor?

Onze Curcumine-Longa C3 ‘Superieur’ heeft een 2000% langere opnametijd en is de sterkste Curcumine als het aan komt op voedingssupplementen. De curcumine-Longa C3 is een zuivere en onbewerkte soort geëxtraheerd uit de wortels van de kurkuma plant. U kunt de curcumine innemen door middel van curcumine olie of door middel van curcumine capsules.

Hoeveel Curcumine moet ik innemen?

Van onze Curcumine capsules dient u er dagelijks 1 (met uitzondering 2) in te nemen met water gedurende een maaltijd. Zorg dat u zich aan deze dosis houdt en niet meer Curcumine capsules inneemt. De Curcumine olie dient u met druppels onder uw tong aan te brengen. Hiervan ervaart u al een werking bij een dagelijkse dosering van 1 keer 2 druppels of 2 keer 2 druppels. Wanneer u meer dan de aanbevolen hoeveelheden per dag in neemt kunt u gezondheidsproblemen ervaren.

Hoe wordt Curcumine gemaakt?

De gele kleurstof Curcumine wordt door extractie bereid uit de gele wortelstokken van de Indiase Kurkuma plant. Het over grote deel van Curcumine wordt nog steeds geoogst in India en onze Curcumine C3 komt daar dan ook vandaan. Hier zijn de groeiomstandigheden optimaal en worden de behandelingsprocessen juist uitgevoerd. Onze partners werken ook nog steeds volgens de Ayurvedische richtlijnen voor het aller beste resultaat.

Hoe kan ik Curcumine innemen?

U kunt Curcumine op verschillende manieren innemen. Curcumine capsules zijn erg populair maar er zijn mensen die hier niet tegen kunnen. Voor die mensen kunnen we Curcumine olie en zelfs Curcumine C3 olie aanbieden. Van Curcumine C3 kan geen olie geperst worden en we laten onze fabrikant dan ook de curcuminoïden oplossen in vet. We hebben de Curcumine C3 olie zorgvuldig samengesteld en deze olie is dan ook uniek in Nederland.

Gratis Verzending

De kurkuma specialist.nl biedt u een gedegen kennis en een plezierige persoonlijke service. De nummer één in kurkuma producten. We kunnen, desgewenst, een kurkuma pakket voor u op maat samenstellen. Wilt u iets vragen ? Of even snel bestellen ? U kunt bellen met De Kurkuma Telefoon , bereikbaar via de kurkuma specialist : 0598-371025  We staan u graag te woord. 
PS : Overleg bij ziekte , medicijn gebruik, zwangerschap of borstvoeding eerst met een deskundige (of ayurvedisch arts) . Wij hebben eventueel een goed adres voor u.

Translate »