.

Groenlipmossel Zalf

De groenlipmossel zalf van De Kurkuma Specialist is volgens de strengste normen van de staat Nieuw Zeeland geproduceerd. Het is een natuurzuivere zalf, gemaakt van het hoogwaardige groenlipmossel extract, met een hoge bioactiviteit. Bij de kweek van de groenlipmosselen is op geen enkele wijze gebruik gemaakt van medicamenten,  of andere chemische middelen,  gebruikt. Sinds oude tijden staat beschreven dat werkt de groenlipmossel misschien ondersteunend op onze gezonde soepele gewrichten zou kunnen werken. Wilt u dus groenlipmossel kopen van hoge kwaliteit, dan zit u bij de Kurkuma Specialist goed.

Ook hebben we groenlipmossel capsules. Zo hebben we de 90 capsules verpakking GROENLIPMOSSEL CAPSULES in ons assortiment, en is eveneens verkrijgbaar in VOORDEEL VERPAKKING groenlipmossel (300 capsules).

Wat is groenlipmossel 

In deze groenlipmossel zalf is Indiase wierook (boswellia), wintergroenolie en andere zachte plantaardige oliën gebruikt. Deze groenlipmossel extract, boswellia en wintergroen olie helpen bij een ontspannen werking op de gewrichten. Het helpt dus mee om de stijfheid of pijn in de gewrichten te verminderen. Als u deze groenlipmossel zalf gebruikt, treedt er eerst een verkoelende werking op. Ook is deze te voelen in de huid. Daarna wordt het warm, met een zachte en aangename werking in het gewricht. Deze groenlipmossel zalf ruikt aangenaam. Het is gemakkelijk te verdelen op de huid en het trekt volledig in de huid. Wrijf de huid spaarzaam in. Deze groenlipmossel zalf is een bijzonder en uniek product.

Gebruiksaanwijzing voor de Groenlipmossel zalf 

Neem een beetje groenlipmossel zalf op uw vingers en wrijf het op de pijnlijke plaats. Dat kan op de schouders zijn, op de armen, de knieën, ellebogen of de heupen. Ook bij een verstuiking van de enkel. Of bij rugpijn en/of nekpijn is deze groenlipmossel zalf te gebruiken.
Als de huid iets rood kleurt, is dat een teken dat de groenlipmossel zalf werkt. Want de boswellia serrata zorgt voor een betere ondersteuning van de  doorbloeding, de groenlipmossel helpt waarschijnlijk ondersteunend bij het versoepelen van de stijfheid of pijn.
Na ongeveer 1 a 2 uren zal de roodheid weer weg trekken.

Waarom zou ik deze Groenlipmossel zalf bij De Kurkuma Specialist kopen ? 

Bij ieder van de door ons aangeboden producten hebben we gelet op herkomst, zuiverheid en werkzaamheid. Ook bij deze groenlipmossel zalf.

  • GRATIS ; Verzending binnen en buiten Nederland (vóór 15.00 uur besteld ? Dezelfde dag verzonden)groenlipmosselen
  • GRATIS ; Een ‘proefmonster’ van één van onze producten, altijd leuk om te ontvangen
  • UNIEK zuiver product uit de schone wateren van Nieuw -Zeeland
  • INCLUSIEF ; Uitgebreide Nederlandse beschrijving

Wat zijn de inhoudsstoffen van de groenlipmossel zalf ? 

  • Inhoudsstoffen : Boswellia olie, Limoen olie, Lina olie, Benzyn alcohol, Capric, Jojobazaad olie, Mel, Avocado olie, Mais olie, Wintergroen olie, Zonnebloemzaad olie, Glycerine, Fruitzuur, Groenlipmossel extract, Tarwekiem olie, Menthol, Urea, Ethyl nicotinate, Menthol, Water, Alcohol, Citroenzuur, Vitamine B3, Vitamine A, Hydroxid Benzoic acid, E211, Vitamine E, Conserveringsmiddel, Gefermenteerd zout, Sodium zout,  Vitamine B, melkzuur, Lecithine, Vetoplosbare Vitamine C, Natriumpyroglutamaat, Gehydrogeneerde vetzuurglyceride.
  • Inhoud ; 25 mg groenlipmossel zalf per verpakking
  • Inclusief Nederlandse bijsluiter
  • PAS OP ; Pas er wel voor op dat u dit NIET in uw ogen wrijft. Was ook de handen grondig en goed na het insmeren.
  • PAS OP ; Zie bovenstaand ; smeer de groenlipmossel zalf niet op de slijmvliezen, zoals uw ogen, neus, lippen  of mond. Het kan de slijmvliezen irriteren. Was uw handen zorgvuldig
  • Land van herkomst : Nieuw Zeeland

           Gratis Verzending 

Dekurkumaspecialist.nl biedt U een gedegen product kennis een plezierige persoonlijke service. De nummer één in kurkuma producten. Ook kunnen we een kurkuma en/of curcumine pakket speciaal voor u, op maat, samenstellen . 
Wilt u iets vragen ? Of even snel bestellen ? U kunt bellen met de kurkuma telefoon, bereikbaar via De kurkuma specialist : 0598-371025 en we staan u graag te woord.

PS : Overleg bij twijfel eerst met een deskundige (of een ayurvedisch arts). Eventueel hebben we wel een goed adres voor u. Natuurlijke middelen zijn  geen vervanging voor evenwichtige en verse voeding en een gezonde levensstijl

Translate »