Wie zijn wij?

We stellen ons graag even aan u voor

 

Mijn naam is Tieneke :

Mijn man en ik wonen in Steendam, Groningen. Een klein dorpje aan het Schildmeer. Midden in de stille natuur. Mijn beroep was onderwijzeres, ik heb vele jaren in Groningen voor de klas gestaan. We zijn rasechte “Grunningers “.

Kurkuma als voedingssupplement heeft al 25 jaren onze liefde en is mijn hobby. Zeg je www.dekurkumaspecialist.nl, dan zeg je bij mij ook alles over kurkuma. Mijn hobby is ayurvedisch koken en gezonde voeding. En alles wat er maar te weten is over de ayurvedische gezondheidsleer.

Vanuit onze eigen ervaringen met ayurvedische behandelingen zijn we vele jaren geleden met dit prachtige natuurproduct in aanraking gekomen. En het fascineert ons nog steeds iedere dag. Daarom hebben we er een boek over geschreven, ” Kurkuma, een krachtpatser”.

We zijn geen artsen, en pretenderen dat ook niet te zijn. Wel hebben hebben we daarom goede contacten met een Natuurgeneeskundig universitair opgeleid arts. Ook is hij Westers universitair opgeleid arts. Voor als u verdere vragen heeft, of een consult op prijs zou stellen.

Een unieke combinatie. Het Westerse en het Oosterse van de geneeskundige kennis gecombineerd. Via ons kunt u deze arts ten allen tijde consulteren. Hij heeft een totaal andere inkijk op de behandeling van uw ziekte/gezondheid als ‘gangbaar’ is. Het is zeer goed en ziet de mens als geheel.

Maar als het over kurkuma gaat, weten wij erg veel van. En vanuit deze kennis weten we waar men goede en natuurzuivere kurkuma en curcumine producten kan vinden, wat belangrijk is voor een goede werking en wat niet. Over de geschiedenis, waarom het werkt en wat er maar over kurkuma te weten valt. Dit delen we gaarne met u. Op het internet kunt u vele artikelen hieromtrent lezen.

Bij twijfel onzerzijds kunnen we u doorsturen naar deze Natuurgeneeskundig arts, hetgeen ook regelmatig gebeurt. Met goede resultaten. We zijn nu gegroeid tot een leuk en enthousiast team.

Een ervaren team met ‘hart voor kurkuma’ in al haar facetten. We hebben grote achting voor onze klanten, en waarderen ook iedere bestelling van u. Deze wordt met persoonlijke zorg behandeld. We hebben een goede service, en een gedegen kennis over het product in huis.

Ook hebben we ca 3 jaren geleden een grote nieuwe database aangekocht, deze is geënt op onze eigen producten. We kunnen de eventuele wisselwerkingen van onze kurkuma en/of curcumine producten met uw reguliere medicijnen nakijken op interacties.

We kunnen dit niet nakijken van andere aanbieders, omdat er soms andere middelen zijn toegevoegd. En wij weten niet welke dit zijn.

Iets vragen ? We zijn er voor u.

Met een hartelijke groet van Tieneke.

Mijn naam is Sandra :

..”…. Ik werk hier al weer geruime tijd op het kantoor bij dekurkumaspecialist.nl, en het voelt hier goed omdat het fijn werk is. Onze klanten zijn enthousiast en voelen zich beter met kurkuma of een van onze andere supplementen. We verkopen zeer natuurzuivere kurkuma en curcumine, zonder chemische toevoegingen. En andere natuurzuivere ayurvedische supplementen.

Met een goede service en ruimte voor de klant. Dit geeft mij een goed gevoel. Het bevalt me hier prima..”..

Hebt u vragen over kurkuma? Even wat vragen? Of iets nabestellen? Ging er iets mis met de bestelling? Of is de bestelling nog niet gearriveerd? Bel ons gerust, ik sta u graag te woord.

Met veel vriendelijke groeten, Sandra

Een goede dag voor u gewenst van het “DE KURKUMASPECIALIST” team.