Mogen wij ons even aan u voorstellen?

Mijn interesse voor kurkuma longa  (en curcumine c3 ‘superieur’) is ongeveer 30 jaren geleden ontstaan. Op een ayurvedische “Pancha Karma kuur” in Sri Lanka. Waar het allemaal begon. Omdat ik een ‘bezige bij’ ben, mocht ik de ayurvedische kok helpen, in zijn keuken.

Ik was helemaal háppy ! Mijn kookhobby bleek dus een wetenschap te kunnen zijn. En medicijnen, vanuit natuurlijke bronnen, bleken prima te kunnen werken. Mijn leven, visie en interesse draaiden 180 graden óm. Mijn leven is erg veranderd door deze kuur. Geestelijk én lichamelijk.

Ik ging van huis met klachten en kwam met een visie op kookgebied (ayurveda) en een hobby (kurkuma) weer thuis. Deze interesse is, tot op de dag van vandaag, niet veranderd.

Met het dagelijkse gebruik van kurkuma longa helpen we ons lichaam. De ayurveda beschrijft 19 levens belangrijke werkingen van kurkuma.  Kurkuma longa is één van de pijlers van de oude ayurveda.

Kurkuma heeft mijn toewijding. Ik weet er veel van. Ik lees er al 30 jaren lang boeken en artikelen over. En volg soms cursussen. Dit fascineert me al lange tijd.  Kurkuma is een wondermooi geschenk van de natuur. In onze meditatie cursussen wordt er veel over kurkuma gesproken, het heeft 19 levensbelangrijke aspecten in zich. Het staat op nummer 3 van de meest bijzondere voedingsmiddelen ter wereld

Ik acht, waardeer en respecteer mijn medemens en voel me met iedereen verbonden. En ik ben dankbaar dat ik me ervan bewust ben.

Met een hartelijke groet van Tieneke