.

Kurkuma longa van de Kurkuma specialist

Kurkuma koop je bij de Kurkuma specialist vanwege de hoge kwaliteit en de lage prijs. Kurkuma Longa is verkrijgbaar in capsules en in poeder vorm. Lees hier meer over de voordelen en werking. Kurkuma kopen bij de Kurkuma specialist.

Wat is Kurkuma?

Reeds 25 jaren verdiepen wij ons in de geheimen van dit geschenk van de natuur. Kurkuma is een oeroude plant, een wortel van een plant om precies te zijn. De kurkuma longa ‘Plus’ en “Puur’ van de Kurkuma specialist, zijn allebei een extract. In de ayurveda is men al duizenden jaren overtuigd van de heilzame eigenschappen van kurkuma longa. Kurkuma longa heeft veel voordelen. Kurkuma is de gedroogde wortel van de Kurkuma Longa plant. Er bestaan ongeveer 75 verschillende kurkuma soorten, maar er is daar maar één bij, waaraan goede eigenschappen worden toegeschreven. Dat is de kurkuma longa. Kurkuma is een specerij afkomstig van de wortel van de plant Curcuma-longa. Vanwege haar oranje en gelige kleur wordt de specerij ook wel de Indiase geelwortel genoemd. Andere namen zijn turmeric, curcuma, kurkuma, haldi, koenjit of turmeriek. Deze plant heeft duizenden jaren lang mensen gefascineerd door haar veelzijdige uitwerking, op velerlei gebied. Door intensief en diepgaand onderzoek ‘ontvouwt’ zich nu héél langzaam haar brede spectrum aan bijzondere eigenschappen en uitwerking. Kurkuma longa is een wonder van de natuur.

Kurkuma capsules in verschillende soorten

Kurkuma Longa “Plus” en “Puur”, zijn de 2 verschillende soorten Kurkuma Longa, die wij in capsules verkopen. Beide zijn een kurkuma longa extract.

Kurkuma Longa ‘Plus’ en ‘Puur’ en de verschillen       

kurkuma-foto-vers-en-schoon
                                

Het verschil zit hem in de toegevoegde  bioperine peper.

 • In de kurkuma longa “Plus” versie is deze bioperine peper wél  toegevoegd 
 • in de kurkuma longa “Puur” versie is deze bioperine peper niet toegevoegd 

Waarom kurkuma longa bij de kurkuma specialist kopen?

Heel eenvoudig ! Vanwege de hoge kwaliteit en de lage prijs

 1. GRATIS ;  50 % Gratis-en-voor-niets erbij, want  per verpakking zijn 90 capsules aanwezig.  Dat is 50 % méér als gemiddeld in Nederland, waarbij 60 capsules de norm is.
 2. GRATIS ; Prachtig E-boek “Kurkuma, een Krachtpatser” bij een bestelling van kurkuma en/of curcumine vanaf  € 40,-  en directe betaling
 3. GRATIS ; Een ‘proefmonster’ van één van onze producten mee geleverd, altijd leuk om te ontvangen
 4. 180 kurkuma ‘Puur’ capsules (=2 verpakkingen) vanaf € 41,- .  Dus het begint voor u dus al met een  voordelig prijsverschil  :)
 5. Breed spectrum aan natuurlijke werkzame stoffen
 6. Ook hebben we de al deze aanbiedingen in een voordeel verpakking v.a.  € 77,95 voor 300 capsules. Dat geeft u een enorm prijsvoordeel, waarbij u de beste en de goedkoopste aanbieder in ons, De Kurkuma Specialist, hebt gevonden
 7. Door de toegevoegde bioperine peper  heeft een 2000% langere opnametijd en is daarmee de sterkste kurkuma en curcumine op dit gebied als voedingssupplement.
 8. Alles is van pure en zuivere kwaliteit, zoals Moeder Natuur het heeft bedoeld en gemaakt
 9. Voordeel verpakkingen (300 capsules) van deze ‘Plus’ capsules ? Hebben we ook !

Inhoud en samenstelling van de Kurkuma Longa capsules ‘Plus’ en ‘Puur’

 • Deze beide capsule soorten  ‘Plus’en ‘Puur’  zijn zeer zorgvuldig uitgezochte voedingssupplementen
 • In iedere verpakking zijn 90 capsules verpakt, a 600 mg per capsule
 • Waarbij de soort ‘Plus’ de toegevoegde bioperine peper a 6 mg heeft, nauwkeurig gestandariseerd
 • De soort ‘Puur’ heeft deze bioperine toevoeging NIET
 • Capsule huls : maat 00 , gemaakt van plantenvezel cellulose (maïs)
 • Deze capsules zijn GMO vrij, Kosher, Vegan en Halal.
 • Deze capsules zijn niet bestraald, niet EtO behandeld (Dit is een chemisch sterilisatie proces)
 • Brede werking aan bio-actieve stoffen, volgens duizenden jaren oude formule
 • Deze capsules zijn zonder enige extra toevoeging van chemische aard, of andere soort bewerkingen
 • U neemt dagelijks 1 a 2 capsules in, met een slokje water EN tijdens een maaltijd. Omdat een beetje vet de werkzaamheid verhoogt.
 • Overschrijd deze dosis niet
 • Buiten het bereik van kinderen houden
 • Bewaaradvies : bewaar deze capsules op een droge, donkere plaats en op kamer temperatuur.

Kurkuma poeder

Kurkuma longa poeder ‘bioactief’ is hip en trendy. De kurkuma poeder is een puur zuiver product en is dubbel gemalen en verfijnd. De Kurkuma Longa poeder kan zo worden opgenomen, in thee of bijvoorbeeld een smoothie. We hebben Kurkuma Longa ook in capsules.

Meer informatie over deze Kurkuma Longa capsules? 

 1. NIET gebruiken bij galstenen, het kan een aanval uitlokken (als u geen galblaas meer heeft, is het geen probleem)
 2. NIET gebruiken bij de zwaardere bloedverdunnende medicijnen, kurkuma zou ook bloedverdunnend kunnen werken
 3. Kan een interactie met medicatie hebben, desgewenst kunnen we dit voor u natrekken. We zijn in het bezit van een gespecialiseerde database.

Gratis Verzending

Dekurkumaspecialist.nl biedt U een gedegen product kennis een plezierige persoonlijke service. De nummer één in kurkuma producten. Ook kunnen we een kurkuma en/of curcumine pakket speciaal voor u, op maat, samenstellen .
Wilt u iets vragen ? Of even snel bestellen ? U kunt bellen met de kurkuma telefoon, bereikbaar via De kurkuma specialist : 0598-371025 en we staan u graag te woord.
PS : Overleg ziekte, medicijngebruik, zwangerschap of borstvoeding eerst met een deskundige (of een ayurvedisch arts). Eventueel hebben we wel een goed adres voor u. Voedingssupplement, dit vormt geen vervanging voor evenwichtige en gevarieerde voeding en/of een gezonde levensstijl