.

Kurkuma longa van de Kurkuma specialist

Kurkuma koop je bij de Kurkuma specialist vanwege de hoge kwaliteit en de lage prijs. Kurkuma Longa is verkrijgbaar in capsules en in poeder vorm. Lees hier meer over de voordelen en werking.

Wat is Kurkuma longa?

Reeds 25 jaren verdiepen wij ons in de geheimen van dit geschenk van de natuur. Kurkuma is een oeroude plant, een wortel van een plant om precies te zijn. De kurkuma longa ‘Plus’ en “Puur’ van de Kurkuma specialist, zijn allebei een kurkuma extract. In de ayurveda is men al duizenden jaren overtuigd van de heilzame eigenschappen van kurkuma longa. Kurkuma longa heeft veel voordelen. Turmeric kurkuma is de gedroogde wortel van de Kurkuma Longa plant. Er bestaan ongeveer 75 verschillende kurkuma soorten, maar er is daar maar één bij, waaraan goede eigenschappen worden toegeschreven. Dat is de kurkuma longa.

Turmeric kurkuma

Kurkuma is een specerij afkomstig van de wortel van de plant Curcuma-longa. Kurkuma supplementen hebben vele voordelen. Vanwege haar oranje en gelige kleur wordt de specerij ook wel de Indiase geelwortel genoemd. Andere namen zijn turmeric kurkuma, curcuma, kurkuma, haldi, koenjit of turmeriek. Deze plant heeft duizenden jaren lang mensen gefascineerd door haar veelzijdige uitwerking, op velerlei gebied. Door intensief en diepgaand onderzoek ‘ontvouwt’ zich nu héél langzaam haar brede spectrum aan bijzondere eigenschappen en uitwerking. Kurkuma longa is een wonder van de natuur.

Kurkuma capsules in verschillende soorten

We hebben verschillende Kurkuma capsules. Kurkuma Longa “Plus” en “Puur”, zijn de 2 verschillende soorten Kurkuma Longa, die wij in capsules verkopen. Beide zijn een kurkuma extract.

Kurkuma Longa ‘Plus’ en ‘Puur’ en de verschillen       

kurkuma-foto-vers-en-schoon
                                

Het verschil zit hem in de toegevoegde  bioperine peper.

 • In de kurkuma longa “Plus” versie is deze bioperine peper wél  toegevoegd.  Ze noemen deze ‘Kurkuma plus’ ook wel ‘Kurkuma met zwarte peper‘.
 • In de kurkuma longa “Puur” versie is deze bioperine peper niet toegevoegd 

Waarom kurkuma longa bij de kurkuma specialist kopen?

Heel eenvoudig ! Vanwege de hoge kwaliteit en de lage prijs

 1. GRATIS Eboek ; “Kurkuma, de wortel van de zon“. Een prachtig, mooi uitgevoerd en goed gedocumenteerd GRATIS Eboek bij bestelling van 2 Kurkuma en/of Curcumine C3  producten. En directe betaling.
 2. GRATIS ;  50 % Gratis-en-voor-niets erbij, want  per verpakking zijn 90 capsules aanwezig.  Dat is 50 % méér als gemiddeld in Nederland, waarbij 60 capsules de norm is.
 3. GRATIS ; Een ‘proefmonster’ van één van onze producten mee geleverd, altijd leuk om te ontvangen
 4. 180 kurkuma ‘Puur’ capsules (=2 verpakkingen) vanaf € 41,- .  Dus het begint voor u dus al met een  voordelig prijsverschil  :)
 5. Breed spectrum aan natuurlijke werkzame stoffen
 6. Ook hebben we de al deze aanbiedingen in een voordeel verpakking v.a.  € 77,95 voor 300 capsules. Dat geeft u een enorm prijsvoordeel, waarbij u de beste en de goedkoopste aanbieder in ons, De Kurkuma Specialist, hebt gevonden
 7. Door de toegevoegde bioperine peper  heeft een 2000% langere opnametijd en is daarmee de sterkste kurkuma en curcumine op dit gebied als voedingssupplement.
 8. Alles is van pure en zuivere kwaliteit, zoals Moeder Natuur het heeft bedoeld en gemaakt
 9. Voordeel verpakkingen (300 capsules) van deze ‘Plus’ capsules ? Hebben we ook !

Ayurvedische informatie en Dosha’s 

 • Op de constitutie (dosha) heeft Kurkuma een balancerende werking op  Vata 0 en  Pitta 0 en Kapha 0
 • AMA  –

Inhoud en samenstelling van de Kurkuma Longa capsules ‘Plus’ en ‘Puur’

 • Deze beide capsule soorten  ‘Plus’en ‘Puur’  zijn zeer zorgvuldig uitgezochte voedingssupplementen
 • GMO vrij en NIET Eto Behandeld (Ethyleen Oxide : dit is een chemisch sterilisatie gas)
 • In iedere verpakking zijn 90 capsules verpakt, a 600 mg per capsule
 • Waarbij de soort ‘Plus’ de toegevoegde bioperine peper a 6 mg heeft, nauwkeurig gestandariseerd
 • De soort ‘Puur’ heeft deze bioperine toevoeging NIET
 • Capsule huls : maat 00 , gemaakt van plantenvezel cellulose (maïs)
 • Deze capsules zijn GMO vrij, Kosher, Vegan en Halal.
 • Deze capsules zijn niet bestraald, niet EtO behandeld (Dit is een chemisch sterilisatie proces)
 • Brede werking aan bio-actieve stoffen, volgens duizenden jaren oude formule
 • Deze capsules zijn zonder enige extra toevoeging van chemische aard, of andere soort bewerkingen
 • U neemt dagelijks 1 a 2 capsules in, met een slokje water EN tijdens een maaltijd. Omdat een beetje vet de werkzaamheid verhoogt.
 • Overschrijd deze dosis niet
 • Buiten het bereik van kinderen houden
 • Bewaaradvies : bewaar deze capsules op een droge, donkere plaats en op kamer temperatuur.

Kurkuma longa poeder

Kurkuma longa poeder ‘bioactief’ is hip en trendy. De kurkuma poeder is een puur zuiver product en is dubbel gemalen en verfijnd. De Kurkuma Longa poeder kan zo worden opgenomen, in thee of bijvoorbeeld een smoothie. We hebben Kurkuma Longa ook in capsules.

Meer informatie over deze Kurkuma Longa capsules? 

 1. NIET gebruiken bij galstenen, het kan een aanval uitlokken (als u geen galblaas meer heeft, is het geen probleem)
 2. NIET gebruiken bij de zwaardere bloedverdunnende medicijnen, kurkuma zou ook bloedverdunnend kunnen werken
 3. Kan een interactie met medicatie hebben, desgewenst kunnen we dit voor u natrekken. We zijn in het bezit van een gespecialiseerde database.

Kurkuma longa Olie

De Kurkuma Specialist verkoopt ook Kurkuma olie. De Kurkuma olie is gemaakt van kurkuma extract van botanische kwaliteit. Natuurzuivere kurkuma olie is een uniek product in Nederland en is GEEN etherische, aromatische of essentiële olie. Het verschil is dat in dit product de werkzame curcuminoïden en andere natuurlijke zuivere werkzame stoffen volledig behouden zijn gebleven.

De Kurkuma olie van De Kurkuma Specialist, is een natuurzuivere botanische kurkuma olie, koudgeperst uit de kurkuma wortel.  Vandaar de naam kurkuma olie ‘Botanic’. Bij ons kunt u deze zuivere, pure koudgeperste kurkuma olie kopen. Botanisch zuiver, en in pipet flesje geleverd.

Kurkuma druppels

Kurkuma druppels zijn een vloeibaar extract van de kurkumawortel, geconcentreerd in de actieve stof curcumine.

Op welke manieren kan ik Kurkuma longa innemen?

U kunt Kurkuma longa (kurkuma) op verschillende manieren innemen. De populairste manieren om dit te doen zijn door kurkuma longa capsules te slikken, kurkuma longa olie te druppelen of kurkuma longa poeder te verwerken in eten. Met Kurkuma longa poeder zijn er heel veel mogelijkheden om de kruiden in te nemen wanneer ze verwerkt zijn in eten en drinken. Probeer dan ook verschillende kurkuma recepten uit om erachter te komen wat voor u het prettigst werkt.

Waarvoor kan ik Kurkuma longa gebruiken?

Kurkuma longa kan op verschillende manieren gebruikt worden. De bekendste manieren zijn manieren om de voedingsstoffen van de plant in te nemen via bijvoorbeeld kurkuma longa capsules of kurkuma longa poeder. Maar kurkuma longa kan ook gebruikt worden voor andere doeleinden. Zo is er ook natuurlijke kurkuma zalf of kunt u een kurkuma masker nemen. Er zijn dus heel veel verschillende manieren om kurkuma longa te gebruiken.

Waar komt onze Kurkuma longa vandaan?

De geschiedenis van Kurkuma is tot wel 10.000 jaar geleden terug te lezen in de oude Ayurvedische geschriften. Ayurveda is een oude Indiase traditionele geneeswijze en kurkuma wordt gebruikt bij Ayurvedische tradities. Er zijn verschillende soorten kurkuma planten waarvan kurkuma longa de beste werking heeft. De kurkuma longa kan op verschillende manieren ingenomen worden. Zo zijn er kurkuma capsules, kurkuma poeders en nog veel meer andere mogelijkheden om kurkuma longa in te nemen.

Gratis Verzending

Dekurkumaspecialist.nl biedt U een gedegen product kennis een plezierige persoonlijke service. De nummer één in kurkuma producten. Ook kunnen we een turmeric kurkuma en/of curcumine pakket speciaal voor u, op maat, samenstellen .
Wilt u iets vragen ? Of even snel bestellen ? U kunt bellen met de kurkuma telefoon, bereikbaar via De kurkuma specialist : 0598-371025 en we staan u graag te woord.


PS : Overleg ziekte, medicijngebruik, zwangerschap of borstvoeding eerst met een deskundige (of een ayurvedisch arts). Eventueel hebben we wel een goed adres voor u. Voedingssupplement, dit vormt geen vervanging voor evenwichtige en gevarieerde voeding en/of een gezonde levensstijl

Translate »