Kurkuma ‘Plus’ & Curcumine C3 ‘Superieur’ combinatie

De ultieme kurkuma & curcumine combinatie voor een uitstekend resultaat !

Wist u dat er in 1 capsule Curcumine C3 ‘Superieur’ evenveel werkzame stof zit, als in ca 62 á 64 capsules kurkuma longa capsules ? Dit is dus een sterk en zuiver voedingssupplement. Vandaar dat een combinatie van kurkuma en curcumine een goede en werkzame combinatie is. Het zijn “vriendjes” van elkaar, derhalve volledig complementair en aanvullend. Curcuma Plus en Curcumine C3 ‘Superieur.

 1. In de 1 x verpakking Kurkuma Longa ‘Plus’ capsules is het hele spectrum aan mineralen, vitaminen en spoorelementen behouden gebleven. Het is een zuivere en ongemengde capsule met 1  toegevoegde bioperine peper. De natuurlijke kracht van kurkuma op haar best. (90 capsules a 600 mg zuiver kurkuma extract)
 2. In de 1 x verpakking Curcumine C3 Complex ‘Superieur’ vindt u de samengebalde werkzame kracht van de kurkuma. De werkzame stoffen uit de kurkuma longa heten curcuminoïden. In deze curcumine C3 zijn de éénpuntig gerichte curcuminoïden, in de juiste verhouding, behouden gebleven. Om dit te kunnen doen zijn er géén mineralen, vitamines en spoorelementen meer aanwezig in de Curcumine C3.
 3. BEVAT : Maar liefst 500 mg curcuminoïden per capsule, een puur zuiver natuurlijk extract !

De 3 krachtig werkzame curcuminoïden :

 • bisdemethoxy curcumine,
 • demethoxy curcumine en kurkuma-foto-vers-en-schoon
 • curcumine-longa uit  de natuurzuivere wortelstok van de kurkuma longa zijn hieruit geïsoleerd.

U kunt het een beetje met koffie en cafeïne vergelijken. In koffie zit ca 3 % cafeïne. In kurkuma zit ca 3 % curcumine.

Waarom zou ik deze combinatie van Kurkuma&Curcumine bij De Kurkuma Specialist kopen ? 

Heel eenvoudig ! Vanwege de hoge kwaliteit en de lage prijs

 1. GRATIS Kurkuma E-book ; Erg mooi en ook uitgebreid gedocumenteerd GRATIS Ebook, bij bestelling en betaling van 2 Kurkuma en/of Curcumine c3 producten.  “Kurkuma, de wortel van de Zon“.
 2. GRATIS : Per verpakking 90 capsules Kurkuma Longa aanwezig.  Dat is 50 % méér als gemiddeld in Nederland, waarbij 60 capsules de standaard norm is. Dus 50 % Gratis-en-voor-niets erbij
 3. BEVAT : Curcumine c3 ? Bevat maar liefst 500 mg curcuminoïden per capsule, een puur zuiver natuurlijk extract !
 4. GRATIS : Per verpakking 90 capsules Curcumine C3 ‘Superieur’ aanwezig, waarbij 60 capsules de Nederlandse standaard  norm is. Dus 50% Gratis-en-voor-niets erbij. Dit zijn al 60 capsules gratis EXTRA (=2 x 30 capsules).
 5. GRATIS : Dat zijn dus 180 Kurkuma ‘Plus’ &  Curcumine c3 ‘Superieur’ capsules (=2 x 90 verpakkingen) vanaf € 55,- .  Dus het begint voor u dus al met een leuk en zeer voordelig prijsverschil 
 6. GRATIS :  Een ‘proefmonster’ van één van onze producten mee geleverd, altijd leuk om te ontvangen
 7. Door de toegevoegde bioperine peper  heeft een 2000% langere opnametijd en is daarmee de sterkste kurkuma en curcumine op dit gebied als voedingssupplement.
 8. Alles is van pure en zuivere kurkuma longa, zoals Moeder Natuur het heeft bedoeld en gemaakt
 9. Kosher, Vegan en Halal. Vegetarische capsules, GMO vrij, niet bestraald en niet EtO behandeld ( dit is een chemisch sterilisatie proces)
 10. Deze capsules zijn zonder enige vorm van extra chemische of andere toevoegingen (glutenvrij, geen geur- smaak- of kleurstoffen, gistvrij, lactose vrij, suikervrij)
 11. Het volgende geeft u een enorm prijsvoordeel, waarbij u de beste en de goedkoopste aanbieder in ons, De Kurkuma Specialist, hebt gevonden :
 12. Voordeel verpakking Curcumine C3 complex ‘Superieur’ (v.a.  € 87,95 voor 300 capsules, met 500 mg curcuminoïden per capsule)
 13. Voordeel verpakkingen (300 capsules) van de Kurkuma Longa ‘Plus’ capsules (v.a. € 77,95 voor 300 capsules)

Zijn Kurkuma & Curcumine goed voor onze gezondheid ?

Laten we het zó stellen. De oudste geschriften hierover zijn mondelinge overleveringen betreffende de voordelen van kurkuma. Ze zijn ca 10.000 jaren oud. Men kende zelfs het geschreven woord nog niet. Reeds in deze oeroude tijden kende, gebruikte en waardeerde men deze ‘wortel van de zon’ .

De oudste geschriften zijn 6000 jaren oud. Vele honderden geschriften van de oude Ayurveda gaan over kurkuma en haar uitmuntende werking op ons lichaam. Ook eens heb ik de vele oude namen van “kurkuma”  in het Sanskriet opgezocht. Daaruit blijkt de waardering en de eer die men,  indertijd, voor een dergelijk geschenk van de natuur had.  Het is echt prachtig om te ontdekken en te lezen.

 

Bij De Kurkuma Specialist kunt u de zuiverste en uitstekend werkzame kurkuma en curcumine kopen.

Wij weten wat u zoekt, en wat het beste werkt. Curcuma Plus en Curcumine C3 ‘Superieur’ . Wij weten wat iemand wil hebben en wanneer het de prijs waard is. Bovendien krijgt u bij ons 90 capsules per verpakking. Nederlandse standaard is meestal 60 capsules per verpakking. U krijgt bij ons dus gratis 30 capsules méér ! Zomaar gratis en voor niets erbij. 60+30 gratis =90 capsules.

Ook omdat een dergelijk unieke combinatie niet voor deze prijs elders te kopen is. Deze volle kracht van kurkuma en curcumine combinatie ondersteunen elkaars werking. U hebt van beide het beste. Een puur en zuivere combinatie , zonder verdere chemische toevoegingen. In beide van deze producten, kurkuma-longa ‘Plus’en Curcumine C3 combinatie, is natuurlijke bioperine  peper toegevoegd, in de juiste verhouding, zodat het 2000 % (!) beter wordt opgenomen in ons lichaam. De bioperine verlengt de opnametijd met 1000 % en als u het inneemt met wat vet in een maaltijd verhoogt u de opnametijd nogmaals met 1000 %. Vet en bioperine peper werken met een hefboom effect op de werkzaamheid (lees : opnametijd in het lichaam) van kurkuma en curcumine.

Inhoud en samenstelling van de combinatie van Kurkuma Longa ‘Plus en de Curcumine c3 ‘Superieur’ capsules en verpakking

 • Kurkuma Longa ‘Plus’ en Curcumine C3 Complex ‘Superieur’ zijn zorgvuldig uitgezochte voedingssupplementen
 • GMO vrij en NIET Eto Behandeld (Ethyleen Oxide : dit is een chemisch sterilisatie gas)
 • Kurkuma ‘Plus’ heeft 600 mg in 1 capsules met 6 mg toegevoegde bioperine peper (90 capsules in 1 verpakking)
 • Curcumine C3 Complex ‘Superieur’ heeft 500 mg in 1 capsule met 5 mg toegevoegde bioperine peper (90 capsules in 1 verpakking)
 • Nauwkeurig gestandariseerde dosering van 1 % toegevoegde bioperine peper
 • Buiten het bereik van kinderen houden
 • ADH : Neem 1 capsule Kurkuma en 1 capsules Curcumine per dag. Innemen tijdens een maaltijd, met een slokje water
 • Ingrediënten van de Kurkuma capsule huls : Maat 00, plantenvezel cellulose (maïs)
 • Ingrediënten van de Curcumine capsules huls : Maat 00, Magnesium stearat
 • Bewaaradvies : Droog, donker en op kamertemperatuur bewaren
 • Als u wilt, kun u de capsules ook openen, en de inhoud in een stukje brood vouwen. Dosering niet overschrijden
 • Zeer breed spectrum aan bio actieve en werkzame stoffen, land van herkomst ; India

Contra indicaties bij deze curcumine c3 ‘superieur’ of kurkuma longa ‘plus’? 

Ja, die kunnen er zeker ontstaan. Dus : Niet gebruiken bij galstenen (geen galblaas meer ? dat is dan geen probleem) het zou een galstenen aanval kunnen uitlokken. Niet gebruiken bij zwaardere bloedverdunners. Niet gebruiken bij  sommige medicatie. We bieden u vrijblijvende informatie en advies op maat omtrent interacties met medicatie. De meeste staan wel vermeld in onze gespecialiseerde database. Die kunnen we voor u opzoeken. Dit betreft alléén voor de door ons aangeboden kurkuma/curcumine producten.

                                        Gratis verzending

De kurkuma specialist biedt u een gedegen kennis en een plezierige persoonlijke service. De nummer één in kurkuma producten. We kunnen, desgewenst, een kurkuma pakket voor u op maat samenstellen. Wilt u iets vragen ? Of even snel bestellen ? U kunt bellen met De Kurkuma Telefoon , bereikbaar via de kurkuma specialist : 0598-371025  We staan u graag te woord. 

-Overleg bij ziekte, medicijngebruik, zwangerschap en/of borstvoeding eerst even met een deskundige (of ayurvedisch arts). Wij hebben, desgewenst, een goed adres van een Natuurgeneeskundig/Ayurvedisch arts voor u. Voedingssupplement, dus dit vormt geen vervanging voor evenwichtige en gevarieerde voeding. Of levensstijl-

Translate »