Curcumine C3 & Granaatappel ‘Bionorm’ capsules 

                        -een unieke combinatie-

De combinatie van deze 2 voedingssupplementen is uniek en uniek goed werkzaam. Curcumine c3 Complex en Granaatappel capsules in brievenbus verpakking. Dit is handig want u hoeft er niet voor thuis te blijven. De granaatappel werd al in de oudheid geroemd om haar excellente uitwerking op ons lichaam. Wist u dat de Spaanse stad ‘Granada’ naar de granaatappel genoemd ? Wilt u meer informatie ? Onderaan deze bladzijde vindt u een doorlink naar deze 2 producten  Wat zit er in deze combinatie ?

A. 1 x 90 caps. Curcumine C3 ‘Superieur’ 

Dit is de sterkst werkende en zuiverste curcumine, die tegenwoordig op de Nederlandse markt verkrijgbaar is. De Curcumine-Longa C3 “Superieur” is haar volledige naam.  Dit curcumine product heeft een 2000% langere opnametijd en is daarmee de sterkste curcumine op dit gebied als voedingssupplement. Het is een zuivere en onbewerkte curcumine soort uit de kurkuma-longawortel geëxtraheerd. En derhalve hoeven er geen chemische middelen extra aan toegevoegd worden, voor een beter resultaat.

kurkuma-de-grondstof-van-de-curcumine-c3-superieur',
Kurkuma is de grondstof voor
onze Curcumine C3 ‘Superieur’ capsules

De hoeveelheid curcuminoïden zijn belangrijk. En zijn het hoogst in deze goed behandelde kurkuma longa soort. Vanwege deze goede omstandigheden heeft de kurkuma grondstof, en door het natuurlijke extraherings proces heeft deze curcumine soort een 2000 % langere opnametijd, dan welke andere curcumine ook. Voor deze langere opname tijd is er ook de bioperine peper toegevoegd, in de juiste verhouding, te weten 5 mg per capsule. En raden wij aan dat men dit product met een beetje vet (dus tijdens een maaltijd) innemen. Waarom ? Deze curcuminoïden lossen gemakkelijk op in vet.

Het is derhalve een product, zoals de natuur het heeft gemaakt. Met wat bioperine peper, óók een geheel natuurlijk product. Daarom zijn er geen verdere chemische toevoegingen of bewerkingen gedaan. Dat is ook niet nodig bij deze bijzondere soort Curcumine C3 ‘Superieur’.

Het  oxalaat-gehalte van dit Curcumine C3 Complex product extreem laag, te weten 0,025 ppm. (PPM betekent Parts Pro Million)

B. 1 x 90 capsules Granaatappel ‘Bionorm’ 

granaateppel-met-pitjes
Punicum Granatum” is de
Latijnse naam voor de Granaatappel

Een granaatappel is een vrucht met een lange en oude geschiedenis. Ze groeiden in de hangende tuinen van Babylon. Één van de 7 originele wereld wonderen. Ze worden gevierd in het oude testament en waren geliefd bij de oude Egyptenaren en Grieken. Granaatappels waren een symbool voor gezondheid, geluk, vruchtbaarheid, overvloed, liefde, hartstocht en onsterfelijkheid. De Spaanse stad Granada draagt haar naam en deze vrucht is terug te vinden in haar stadswapen.

Als sinds mensenheugnis spreekt de granaatappel tot de verbeelding. Granaatappel en de schoonheid van een vrouw zijn nauw met elkaar verbonden. In de Bijbel wordt de granaatappel vergeleken met de wangen van een vrouw. Hooglied 6 : “Als het rood van een granaatappel fonkelt je lach door de sluier

Ja, deze vrucht heeft een ongekend lange geschiedenis. Dichters en schrijvers als Homerus, Da Vinci en Shakespear hebben zich door de granaatappel laten inspireren. Zelfs vanuit de oudste oudheid. “Punicum Granatum” verwijst naar de oude Feniciërs, want “granatum” betekent “korrel” in het Latijns.

In het blad “Alternative Medicine Review” wordt de granaatappel geroemd.  Omdat je, als je deze granaatappel openmaakt, honderden dieprode zaden vindt. Opgehangen in een gelei als een honingraat. Glinsterend als granaatrode edelstenen.

Waarom zou ik deze combinatie van Curcumine & Granaatappel bij De Kurkuma Specialist kopen ?

Dáár kunnen we u wel een paar steekhoudende redenen voor noemen : 

 1. GRATIS : Per verpakking 90 capsules Granaatappel extract aanwezig.  Dat is 50 % méér als gemiddeld in Nederland, waarbij 60 capsules de standaard norm is. Dus 50 % Gratis-en-voor-niets erbij
 2. ZORGVULDIG : Dit granaatappel extract ‘Bionorm’ bevat alléén het extract van het granaatappel vruchtvlees en de pitten.
 3. GRATIS : Per verpakking 90 capsules Curcumine C3 ‘Superieur’ aanwezig, waarbij 60 capsules de Nederlandse standaard  norm is. Dus 50% Gratis-en-voor-niets erbij. Dit zijn al 60 capsules gratis EXTRA (=2 x 30 capsules).
 4. BEVAT : Curcumine c3 ? Bevat maar liefst 500 mg curcuminoïden per capsule, een puur zuiver natuurlijk extract !
 5. BEVAT : Door de toegevoegde bioperine peper  heeft de Curcumine C3 een 2000% langere opnametijd en is daarmee de sterkste curcumine op dit gebied als voedingssupplement.
 6. GRATIS : Dat zijn samen dus 180 Granaatappel ‘Bionorm’ &  Curcumine c3 ‘Superieur’ capsules (=2 x 90 br.b. verpakkingen) vanaf € 61,- .  Dus het begint voor u dus al met een leuk en zeer voordelig prijsverschil 
 7. GRATIS ; Prachtig E-boek “Het complete GRANAATAPPEL DOSSIER” bij een bestelling van granaatappel & curcumine en directe betaling
 8. GRATIS :  Een ‘proefmonster’ van één van onze producten mee geleverd, altijd leuk om te ontvangen
 9. Alles is van pure en zuivere teelt, zoals Moeder Natuur het heeft bedoeld en gemaakt
 10. Kosher, Vegan en Halal. Vegetarische capsules, GMO vrij, niet bestraald en niet EtO behandeld ( dit is een chemisch sterilisatie proces)
 11. Deze capsules zijn zonder enige vorm van extra chemische of andere toevoegingen (glutenvrij, geen geur- smaak- of kleurstoffen, gistvrij, lactose vrij, suikervrij)
 12. VERPAKT in biofotonisch MIRONglas  ‘Bio’ betekent ‘leven’, ‘Fotonisch’ betekent ‘licht’. Deze verpakking bewaart het levenslicht van de producten.

Inhoud en samenstelling van de combinatie van Curcumine C3 en de Granaatappel capsules en verpakking

 • Granaatappel ‘Bionorm’  en Curcumine C3 Complex ‘Superieur’ zijn zorgvuldig uitgezochte voedingssupplementen
 • Granaatappel ‘Bionorm’ heeft 600 mg in 1 capsules, van vruchtvlees en pitten.   (90 capsules in 1 verpakking)
 • Curcumine C3 Complex ‘Superieur’ heeft 500 mg in 1 capsule met 5 mg toegevoegde bioperine peper (90 capsules in 1 verpakking)
 • Nauwkeurig gestandariseerde dosering van 1 % toegevoegde bioperine peper
 • Buiten het bereik van kinderen houden
 • ADH : Neem 1 capsule Granaatappel en 1 capsules Curcumine per dag. Innemen tijdens een maaltijd, met een slokje water
 • Ingrediënten van de Granaatappel capsule huls : Maat 00, plantenvezel cellulose (maïs)
 • Ingrediënten van de Curcumine capsules huls :Magnesium stearat, siliciumdioxide, Maat 00.
 • Bewaaradvies : Droog, donker en op kamertemperatuur bewaren
 • Als u wilt, kun u de capsules ook openen, en de inhoud in een stukje brood vouwen. Dosering niet overschrijden
 • Land van herkomst ; India
 • Zeer breed spectrum aan bio actieve en werkzame stoffen
 • Dosering niet overschrijden
 • Allergeen Granaatappel : Geen
 • Allergeen Curcumine C3 : Geen

Contra indicaties bij deze curcumine c3 ‘superieur’ 

Ja, die kunnen er zeker ontstaan. Dus : Niet gebruiken bij galstenen het zou een galstenen aanval kunnen uitlokken. (geen galblaas meer ? dan is er geen probleem) Niet gebruiken bij zwaardere bloedverdunners. Niet gebruiken bij  sommige medicatie. Niet gebruiken bij zwangerschap en/of borstvoeding. We bieden u vrijblijvende informatie en advies op maat omtrent interacties met medicatie. De meeste staan wel vermeld in onze gespecialiseerde database. Die kunnen we voor u opzoeken. Dit betreft alléén voor de door ons aangeboden kurkuma/curcumine producten.

Het oxalaat gehalte van de curcumine c3 ‘superieur’ ? 

Het oxalaat-gehalte van dit curcumine c3 ‘superieur’ product is extreem laag, te weten 0,025 ppm. Dit is belangrijke informatie voor mensen met jicht en/of nierproblemen.

Gratis Verzending 

Dekurkumaspecialist.nl biedt U een gedegen product kennis een plezierige persoonlijke service. De nummer één in kurkuma producten. Ook kunnen we een kurkuma en/of curcumine pakket speciaal voor u, op maat, samenstellen . Wilt u iets vragen ? Of even snel bestellen ? U kunt bellen met de kurkuma telefoon, bereikbaar via  De kurkuma specialist : 0598-371025 en we staan u graag te woord.

Dit zijn voedingssupplementen, dus vormt geen vervanging voor evenwichtige en gevarieerde voeding en een gezonde levensstijl. Raadpleeg bij twijfel altijd een deskundig arts. Desgewenst hebben we voor uw een goed adres van een natuurgeneeskundig en ayurvedisch arts.

Translate »