Granaatappel

Granaatappel ‘Bionorm’ capsules is een volledig zuiver, ayurvedisch en natuurlijk product. Bij dekurkumaspecialist kunt u zuivere  granaatappel kopen van hoge bioactiviteit. Granaatappel werd in de oude Ayurvedische gezondheidsleer gebruikt voor natuurlijke sterkte en goede vermogen. Granaatappel punicum granatum is de inhoud van deze capsules.

Deze granaatappel “Bionorm” capsules zijn zuiver van teelt. Ze bevatten 40 % ellagitannines, zijn geteeld op zuivere grond. En veel zuivere polyfenolen, polyfenolen zijn krachtige anti oxidanten.
Heeft de granaatappel ondersteunende eigenschappen ?

Onder de ondersteunende eigenschappen van granaatappel zijn er talloze te noemen. Nu kunt u dit nog steeds terugvinden in de vele huidproducten in de winkel, waar granaatappel extract in is verwerkt en/of aan toe zijn gevoegd.

Waar kunt u zuivere granaatappel kopen ?

In ons ayurvedische granaatappel extract capsules zit alleen gedroogd granaatappel extract. Zonder schil.  Omdat wij het erg belangrijk vinden om een puur en zuiver product te leveren, wordt er in onze producten GEEN gebruik gemaakt van vulmiddelen, toevoegingen en dergelijke. Daarom hebben we geen tabletten, maar alleen capsules.

Inhoud van de granaatappel capsules 
Dit is een geconcentreerd granaatappel extract van de gehele vrucht, behalve de schil. Het is rijk aan oxidanten, kalium en foliumzuur. En bevat ten minste 40% ellagitannines. Het is een volledig vegetarisch product, koosjer en halal. Ook de capsulehuls is volledig vegetarisch ( dus NIET van gelatine), het is van plantenvezels (mais) en magnesiumstearat.

Wat zit er in één verpakking granaatappel capsules ? 

  • 90 capsules per verpakking.
  • Zuiver ayurvedische teeltwijze.
  • 600 mg zuiver granaatappel extract per capsule.

Wat zijn de beste granaatappel capsules ?

De granaatappels voor deze capsules komen van een traditioneel werkende coöperatie. Ze zijn 100 % vegetarisch. En bevatten geen gluten, tarwe, eieren, gist of melkproducten. Ze zijn geproduceerd op Ayurvedische grondslag , dus ook vrij van zout, suiker, kleurstoffen en geurstoffen. Vrij van genetische manipulatie en geteeld op zuivere grond. Er zijn geen bestrijdingsmiddelen gebruikt. En dus volledig vrij van iedere andere chemische en/of kunstmatige toevoeging. Een excellent zuiver product.

Granaatappel en onze huid. 

Zelfs in het Middeleeuwse stadswapen van Granada is een afbeelding van een granaatappel te zien. Daruit is af te lezen dat deze vrucht al in de oudheid werd geacht om haar werking. Een van de plezierige eigenschappen van de granaatappel is haar waarschijnlijk ondersteunde natuurlijk herstellende vermogen op de huid.

  • GRATIS : prettig leesbaar en goed gedocumenteerd Eboek “Het Granaatappel Dossier” bij een bestelling van 2 producten granaatappel. En direte IDEAL betaling.
  • GRATIS : ‘kurkuma verrassings product’ bij uw bestelling mee geleverd.
Dekurkumaspecialist.nl biedt U een gedegen product kennis een plezierige persoonlijke service. De nummer één in kurkuma producten. Ook kunnen we een kurkuma en/of curcumine pakket speciaal voor u, op maat, samenstellen . 
Wilt u iets vragen ? Of even snel bestellen ? U kunt bellen met de kurkuma telefoon, bereikbaar via
De kurkuma specialist : 0598-371025 en we staan u graag te woord.