Triphala ‘Balans’ & Curcumine C3 ‘Superieur’ 

Triphala ‘Balans’&Curcumine C3 ‘Superieur’ combinatie zou het afvallen waarschijnlijk weer natuurlijk kunnen maken.  Curcumine longa C3 ‘superieur’ en Triphala ‘balans’ zijn natuurlijke voedingssupplementen. Dit is ook een belangrijk onderdeel van het gehele proces. Triphala ondersteunt als voedingssupplement, volgens de oude ayurvedische richtlijnen. Samen een sterke combinatie. Uniek verkrijgbaar bij dekurkumaspecialist, waar deze Curcumine met triphala combinatie te koop is bij dekurkumaspecialist.

Waarom werken puur zuivere curcumine met triphala goed samen ?

Het mechanisme van de curcumine met triphala combinatie is ronduit interessant te noemen. Een samenspel van verschillende factoren is hier belangrijk. De rol van Triphala ziet u onderstaand verduidelijkt ;

A. De rol van bioperine peper in pure curcumine c3 ‘superieur’.

Dit is een onderdeel van de lengte van de opname van curcumine c3 ‘superieur’ in ons lichaam. Zonder de bioperine peper werkt het lichaam de curcumine er vrij snel, via lever, blaas en nieren, weer uit. Door de toevoeging van de bioperine peper wordt er, op volledig natuurlijke wijze, de opname tijd met ca 1000% verlengd. Dit is een duidelijke verbetering van de opname tijd. Zou men, bij de inname van de curcumine c3, óók nog een beetje vet nemen. Zoals een broodje boter en kaas of een beetje olie op de salade. Dan zou men een 2e piek kunnen zien in de opname tijd, die zich verdubbelt. Tot een 2000% opnametijd.

B. Hoe werkt het mechanisme van de  curcumine C3 ‘superieur’ bij het natuurlijke ondersteunen van afvallen ?

curcumine-c3-superieurU vindt in ons logo een vlam. Dit is de kern van kurkuma en curcumine. Deze beide voedingssupplementen verwarmen en werken opwekkend. Deze warmte van kurkuma werkt door in de Curcumine C3 superieur’ . Curcumine c3 ‘superieur’ zou waarschijnlijk nu op 3 manieren kunnen ondersteunen in dit natuurlijke gewichts beheeersings mechanisme.

+VGEF : Via een hormoon, VGEF geheten, dit hormoon was minder aantoonbaar aanwezig, misschien door het nemen van curcumine c3. Dit is zou waarschijnlijk goed kunnen zijn voor wat ondersteunende hulp bij onze gewichtsbeheersing.

+ PPAR-gamma : Curcumine C3 ‘superieur’ zou het  PPAR-gamma kunnen ondersteunen. Dit is een soort sensor in de vetcellen. Als deze sensor wat minder goed werkt, neemt het lichaam minder nieuwe vetcellen in het al aanwezige vetweefsel op. Hierdoor groeit het vetweefsel misschien langzamer. Hetgeen waarschijnlijk zou kunnen resulteren in ondersteuning van natuurlijke gewichtsbeheersing.

+ AMPK : Ook beïnvloedt curcumine c3 ‘superieur’ ondersteunend een enzym. Dit enzym heeft de naam AMPK, en bevindt zich eveneens in de vetcellen. Het is een soort van ‘energie meter’ . Hoe meer van deze enzymen, hoe meer energie de vetcellen gebruiken. Als deze cellen meer energie gebruiken,  zou ons lichaam minder vet op kunnen slaan.  Dit enzym laat het metabolisme van de vetcel stijgen, en ons gewicht zou kunnen dalen.

De samenwerking van de  voedingssupplementen curcumine met triphala is volledig complementair.

C. De rol van Triphala in dit geheel.

Volgens de ayurveda wordt triphala al eeuwenlang gebruikt ter ondersteuning van een normale darmfunctie. Triphala betekent letterlijk ‘3 vruchten’ . De 3 vruchten hebben ieder hun eigen uitwerking op ons spijsverterings systeem.

Amalaki is de eerste vrucht, en hiervan zegt de ayurveda dat het waarschijnlijk de darm zou kunnen ondersteunen om zich op normale natuurlijke wijze te Triphala-met-haar-3-vruchtenherstellen. Het zou misschien ook het hongergevoel kunnen verminderen.

Bibhitaki is de tweede vrucht, en hiervan zegt de ayurveda dat deze vrucht ondersteuning zou kunnen bieden bij het verwijderen van het oude darmslijm. En zodoende de darmen op natuurlijke wijze zou kunnen ondersteunen in hun  werking. Ook zou waarschijnlijk deze bibhitaki vrucht de ontlasting zachter kunnen maken. Het is dus géén laxerend middel, maar een vrucht, die op natuurlijk ondersteunende manier helpt om gemakkelijk naar de wc te kunnen.

Haritaki is de derde vrucht, en hiervan beschrijft de ayurveda de peristaltiek in de darm. De voortstuwing van de ontlasting. Deze haritaki zou dit normale proces waarschijnlijk kunnen de ondersteunen en zo het gehele spijsverterings stelsel op natuurlijke wijze kunnen helpen. Ook wordt er gezegd dat al sinds vele eeuwen haritaki verantwoordelijk gehouden zou kunnen worden voor natuurlijke ondersteuning bij gewichtsbeheersing. Een oud natuurlijk middel wat reeds eeuwen gewaardeerd wordt.

NOOT : We willen nooit beweren dat men met deze combinatie even snel in een paar dagen kilo’s kan afvallen, dat zou “te mooi om waar te zijn” betekenen. Want er bestaat geen magische truc om snel af te vallen.  Sporten en gezond eten zijn net zo belangrijk. Maar op de langere duur is dit waarschijnlijk de beste combinatie, en, volgens de oude ayurvedische richtlijnen,  reeds sinds oude tijden in gebruik.

Waarom zou u deze Curcumine & Triphala combinatie bij De Kurkuma Specialist kopen ? 

Daar kunnen we u wel een paar goede redenen voor noemen :

 • GRATIS : Ten eerste omdat men 90 capsules per verpakking heeft. Dat scheelt al 1/3  van de prijs met andere aanbieders, die er 60 per verpakking geven.
 • GRATIS : Dus eigenlijk krijgt u 30 capsules per verpakking, dat is 2 x 30 = 60 capsules EXTRA in vergelijking met de Nederlandse standaard norm.
 • GRATIS : Ten tweede omdat deze combinatie  een zeer prijsvoordelige combinatie is
 • GRATIS : Verzending binnen en buiten Nederland
 • GRATIS : Een ‘proef monster’ van één van onze producten, altijd leuk om te ontvangen
 • Alles volledig Kosher, Vegan en Halal. GMO vrij, NIET bestraald en NIET Eto behandeld (dit is een chemisch sterilisatie proces)

Ook biedt De Kurkuma Specialist zuiver natuurlijke producten aan, met een goede achtergrond van duizenden jaren gebruik. Zo ook de Triphala, één van de oude ayurvedische pijlers. Triphala is een goed middel, u kunt ook eerst eens een halve capsules proberen. Dit in verband met de stevige werkzaamheid.

Inhoud en samenstelling van de Curcumine&triphala combinatie capsules en verpakking

 • Er is 500 mg zuivere Curcumine C3 Complex ‘Superieur’,  met 1% bioperine peper toegevoegd, per capsule
 • Er is 600 mg zuivere Triphala ‘Balans’, (met haar 3 vruchten als inhoud) zonder verdere toevoegingen als inhoud per capsule
 • Van beide zijn er standaard 90 capsules per verpakking aanwezig
 • Nauwkeurig gestandariseerd op inhoud ;  zowel bij de bioperine peper, als de vermenging van de 3 triphala vruchten.
 • Volledig geanalyseerd volgens Nederlandse standaards
 • ADH : Curcumine C3 Complex ‘Superieur’ ; neem 1 a 2 capsules per dag, innemen tijdens een maaltijd, met een slokje water (dosis niet overschrijden)
 • ADH : Triphala ‘Balans’; neem 1 capsule Triphala per dag, ’s morgen innemen tijdens het ontbijt met een slokje water. Desgewenst kunt u dit voedingssupplement ook om-en-om de dag nemen. Of alléén ’s weekends.
 • Dosis niet overschrijden
 • Buiten het bereik van kinderen houden !
 • Puur van Moeder Natuur. Ayurvedische combinatie volgens de modernste richtlijnen
 • Van zuivere oorsprong en getest volgens de strengste normen

Verdere informatie over deze combinatie ?

Wees voorzichtig met Triphala met medicijnen voor uw hart, of medicijnen tegen een hoge bloeddruk. En gebruik noot Triphala tijdens een zwangerschap. Het kan op de gladde spieren werken. Pas ook op bij een gevoeligheid voor diarrhee. Neem niet teveel triphala als u gevoelig bent voor diarree, probeer bijvoorbeeld éérst een halve capsule. Stop na 3 maanden gebruik van Triphala, een paar dagen

                             Gratis Verzending

Dekurkumaspecialist.nl biedt U een gedegen product kennis een plezierige persoonlijke service. De nummer één in kurkuma producten. Ook kunnen we een kurkuma en/of curcumine pakket speciaal voor u, op maat, samenstellen . Wilt u iets vragen ? Of even snel bestellen ? U kunt bellen met de kurkuma telefoon, bereikbaar via De kurkuma specialist : 0598-371025 en we staan u graag te woord.

Overleg bij ziekte, medicijngebruik, zwangerschap of borstvoeding eerst met een deskundige voordat u dit supplement gebruikt. Bij zwangere vrouwen raden we het gebruik van Triphala ronduit af, omdat het op de gladde spieren zou kunnen werken. Dus ook op de baarmoeder. Mocht u er prijs op stellen, dan hebben wij , desgewenst, een goed adres van een natuurgeneeskundig/ayurvedisch arts voor u. Voedingssupplementen, dus dit vormt geen vervanging voor evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl

Translate »