Boswellia Serrata -First Class-

Boswellia “Serrata” is een oud ayurvedisch product. Het is de gomhars van de tropische wierookboom. Deze boswellia is verkregen door de wierookboom in te snijden, en dan stroomt de gomhars eruit. Dit product bestaat, sinds oude tijden, bekend om haar goede werking. Boswellia ‘Serrata’ capsules zijn te koop bij de kurkuma specialist

Informatie over Boswellia Serrata

Boswellia Serrata is een van de bekendste actieve ayurvedische middelen. Het is de gedroogde gomhars van de tropische wierookboom. In de ayurvedische traditie en geneeskunst werd de gomhars gebruikt, vanwege haar bijzondere eigenschappen. Volgens de ayurvedische richtlijnen is het gehalte AKBA en KBA bepalend voor de kwaliteit van de Boswellia Serrata.

Deze zijn, in de juiste verhouding, in dit product aanwezig, met een verhoogt AKBA aandeel. Boswellia wordt een ‘gomhars’ genoemd, omdat deze zowel in water oplosbaar (gom), alsook in alcohol en vet (hars) oplosbaar zijn. De letters AKBA staan voor Acetyl Keto Beta-Boswellia Acid. En wordt beschouwd als een van de 7 krachtigst werkende natuurlijke Boswellia zuren. ! Dit product is NIET bestraald en NIET EtO behandeld. (Dit is een chemisch sterilisatie proces)

Inname van Boswellia Serrata 

Boswellia heeft een langere opnametijd nodig, om volledig in het lichaam opgenomen te worden. Deze opnametijd kan men verlengen door een een beetje bioperine peper aan toe te voegen. Als dit in de juiste verhouding is, dan kan de opname tijd met 1000% worden verlengd. Daarom hebben we deze al voor u laten bijmengen. Te weten 1%. Omdat Boswellia prima oplosbaar is in vet, is het wel verstandig om deze capsules tijdens een maaltijd in te nemen.

 • Neem deze capsules tijdens een maaltijd in
 • 1 a 2 capsules Boswellia per dag zijn voldoende
 • Bijvoorbeeld 1 capsule tijdens het ontbijt en 1 capsule tijdens het diner. Innemen met een slokje water
 • Overschrijd deze hoeveelheid niet.

Hoe bewaar je de Boswellia Serrata capsule het beste ? 

U kunt ze zowel in de flacons, alsook in de brievenbus verpakking bewaren. Sluit het wel goed af, en bewaar het niet in de koelkast. Bewar het op een donkere en droge plaats. Houd dit product buiten het bereik van kinderen.

Ingrediënten en inhoud van deze Boswellia Serrata capsules 

 • Dit product is geschikt voor vegetariërs, is kosher en halal.
 • Boswellia serrata extract, 600 mg per capsule met 1 % bioperine peper
 • Capsulehuls : plantenvezel cellulose (maïs) ( Capsulemaat  : 00)
 • 90 capsules Boswellia Serrata a 600 mg per verpakking
 • Betrokken via een zuiver ayurvedisch werkende Indiase coöperatie
 • Inclusief uitgebreide Nederlandse bijsluiter
 • Inclusief ‘kurkuma verrassings monster’  gratis bij uw bestelling mee geleverd.

Waar kan de Boswellia Serrata waarschijnlijk ondersteunend helpen 

Het kan eventueel helpen tegen gewrichtsklachten*, collageen afbraak*, reumatische klachten*, luchtweg aandoeningen*, astmatische klachten*, darmklachten*, wonden* en abcessen*

*Deze gezondheidsclaims, gemaakt op basis van plantaardige inhoudsstoffen, zijn op dit moment in behandeling bij de EFSA.

Zijn er interacties met andere medicijnen ? 

 • Diabetici dienen rekening te houden met een, eventuele, verlaging van de bloedsuikerspiegel
 • Houd altijd ca 5 uren tijdsverschil tussen Boswellia en medicijnen van de dokter
 • Neem niet teveel Boswellia bij het eveneens gebruik van bloedverdunners. Vb Warfarine.  Bóven de 1200 mg Boswellia raden we dit áf. Boswellia Serrata werkt óók licht bloedverdunnend.
 • Boswellia kán misschien uw immuunsysteem activeren, dus medicijnen die het immuunsysteem onderdrukken, zoals Cyclosporine, Basiliximab, Tacrolimus, Doxorubicine en Corticosteroïden zijn géén goede combinatie met Boswellia.


                                                                     GRATIS VERZENDING

Dekurkumaspecialist.nl biedt U een gedegen product kennis een plezierige persoonlijke service. De nummer één in kurkuma producten. Ook kunnen we een kurkuma en/of curcumine pakket speciaal voor u, op maat, samenstellen .
Wilt u wat vragen ? Of even snel bestellen ? U kunt bellen met de kurkuma telefoon, bereikbaar via De kurkuma specialist : 0598-371025 en we staan u graag te woord.