Boswellia Serrata (voordeel verpakking)

-Boswellia Serrata ‘First Class’

Boswellia Serrata (voordeel verpakking) is een gewild artikel. Er is bij ons regelmatig vraag naar dergelijke grotere voordeel verpakkingen. Boswellia is een ayurvedisch product, het wordt ook wel “Indiase wierook” genoemd. Naar de Indiase wierookboom. Boswellia is de naam van de hars soort van de Boswellia Serrata boom.  Deze groeit op droge continenten zoals  India. De bomen vormen een geurige hars die wordt verkregen door met een mesje kerven in de bast te maken, waarna de hars er heel langzaam uit stroomt. De hars van de boswellia serrata kent een lange traditie binnen de Ayurveda. In India speelt deze hars soms een rol in oude religieuze ceremonies.  De gomhars is makkelijk oplosbaar in vet en in water, en een beetje bioperine peper verhoogt de opname van dit product. 

Deze zijn verpakkingen zijn extra voordelig, omdat u bovenop het voordeel, óók nog eens 30 capsules extra gratis krijgt.We hebben hiervan 5 voor u geselecteerd. Hier vindt u deze nieuwe serie. In iedere voordeel verpakking zijn 300 capsules verpakt. 

 • De Curcumine C3 ‘Superieur’
 • Groenlipmossel (allergeen : weekdier) 
 • Kurkuma Longa ‘Plus’
 • Boswellia Serrata ‘First Class’
 • Ashwagandha ‘Excellent’

Boswellia Serrata (voordeelverpakking) is  verpakt in hersluitbare, vochtwerende brievenbus verpakking van 300 capsules per verpakking. Ook zijn alle verpakkingen lichtdicht en warmtewerend.

Past het door de brievenbus ? 

Ja, in de regel wel, tenzij u een serieus afwijkende maat brievenbus heeft.  Mocht dit zo zijn, dan kunnen we dit ook voor u in 2 aparte kleinere brievenbus dozen verzenden. Misschien zou u dit even kunnen vermelden ? Onze brievenbus doos heeft de maat = 35,5 x 25 x 3 cm, geschikt voor de Boswellia serrata voordeel verpakking. 

Informatie per Boswellia Serrata voordeel verpakking en per capsule :

 • 300 capsules Boswellia, dus gratis 30 capsules extra. Mét het andere voordeel
 • Gewicht per boswellia capsule 600 mg  en extra 6 mg bioperine peper, voor een hogere opname tijd.
 • Lichtdichte, warmtewerende, vochtwerende en hersluitbare verpakking
 • Past door uw brievenbus, super voordelig product.
 • Inclusief ‘verrassings kado’ meegeleverd
 • Niet bestraald, niet EtO behandeld (dit is een chemisch sterilisatie proces), GMO vrij
 • Kosher, halal en vega (behalve de Groenlipmossel)

Er zijn 5 Verschillende voordeelverpakkingen

In iedere verpakking zijn 300 capsules (dus géén 3 verpakkingen van 90 capsules = 270 capsules. Maar 30 gratis capsules extra ) aanwezig van uw keuze.

 1. Curcumine C3 ‘Superieur’ -500 mg per capsule-
 2. Groenlipmossel -500 mg per capsule-
 3. Kurkuma Longa ‘Plus’ -600 mg per capsule-
 4. Boswellia Serrata. ‘First Class’ -600 mg per capsule-
 5. Ashwagandha ‘Excellent’   – 600 mg per capsule-

Deze product worden verzonden in een brievenbus verpakking. De brievenbus verpakkingen zijn warmtewerend, vochtwerend,  lichtdicht en hersluitbaar.

                                                                         Gratis verzending

Dekurkumaspecialist.nl biedt U een gedegen product kennis een plezierige persoonlijke service. De nummer één in kurkuma producten. Ook kunnen we een kurkuma en/of curcumine pakket speciaal voor u, op maat, samenstellen.  Wilt u iets vragen ? Of even snel bestellen ? U kunt bellen met de kurkuma telefoon, bereikbaar via De kurkuma specialist : 0598-371025 en we staan u graag te woord.

 

Reviews

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.