Ashwagandha ‘Excellent’ (Voordeel verpakking)

79.90

 • Ashwagandha  “Excellent” Voordeel Verpakking, 300 capsules á 600 mg
 • Past door uw brievenbus, voor één pakket hoeft u niet  thuis te blijven
 • Bij méérdere pakketten wordt het als verzekerd pakket verstuurd
 • U ontvangt een track-en-trace code per mail
 • “Full Spectrum” Ashwagandha
 • GRATIS verzending met Myparcel.nl

Ashwagandha  ‘Excellent’ 

Ashwagandha ‘Excellent’ bevat de zuivere wortel van de ‘Withania Somnifera’ plant. Het is een ‘adaptogeen’ middel.  Dit  bijzondere product is een bijzonder ayurvedisch en volledig natuurlijk product. Het is één van de 5 pijlers van de oude ayurveda. Een zuiver en goed werkend product, zoals u van ons mag verwachten. In de oude ayurveda werd dit kruid gezien als een middel dat waarschijnlijk het natuurlijke ontspannen zou kunnen ondersteunen. De ayurveda schrijft over de eventuele  ondersteuning op natuurlijke wijze voor vrouwen met overgangsklachten. 

 

Bij De Kurkumaspecialist kunt u ayurvedisch zuivere ashwagandha kopen, een extract van hoogwaardige kwaliteit. Het is, net als de kurkuma longa, een rhizome (wortel) en is “adaptogeen”. Dit ayurvedische ‘Excellent’ product is een bijzonder en volledig natuurlijk product. Dit is nog maar een klein beetje van de kracht en werking van de wortel. Bestel gelijk en ervaar de bijzondere werkingen van de plant.

Wat zijn de beste ashwagandha capsules ?

De zuiver natuurlijk capsules, zoals de oude ayurveda ze heeft beschreven. Onze capsules zijn derhalve gemaakt van de zuivere rhizome (wortel). Deze wortel heeft een lager Withaferine A gehalte dan de bladeren, namelijk de aanbevolen 4%. Deze hoeveelheid is voldoende voor een goede werking. Bij gebruik van een ashwagandha-extract is het aan te raden om te kiezen voor een extract met een zo laag mogelijk gehalte aan withaferine A. Vandaar de naam “excellent”.

Onze ayurvedische ashwagandha ‘excellent’ capsules zijn rijk aan de werkzame Withanoliden A en D. De ayurveda beschrijft dat 4% aan werkzame stof is voor een goed effect ruim voldoende is. Deze capsules een zuiver 600 mg Ashwagandha Somnifera extract inhoud per capsule. Het product is volledig vrij van genetische modificatie, geteeld in zuivere grond en getest volgens de strengste normen. Ook is het vrij van zware metalen.

Hoe werkt ashwagandha ?

Volgens de oude ayurveda geschriften zouden deze Ashwagandha capsules waarschijnlijk kunnen helpen om een natuurlijke slaap te ondersteunen. In oude tijden werd dit zuiver natuurlijke product waarschijnlijk gebruikt bij natuurlijke ondersteuning van overgangsklachten

Wij geloven in de wijsheid van de oude Indiase ayurveda. En hebben daarom onze 7 ayurvedische producten zorgvuldig uitgezocht. Ashwagandha (Withania Somnifera of Winterkers) is er één van. Ashwagandha ‘Excellent’ is een ‘rasayana’.

Onze slaap is een onderdeel van een goede gezondheid. Somnifera betekent ‘slaapverwekkend’. De officiële naam van ashwagandha is ‘Indian Ginseng’. Dit product is volledig vegetarisch, zonder enige dierlijke toevoeging. Ook niet in de capsulehuls. De geur is ietwat bijzonder. Het ruikt naar paarden. Ashwagandha betekent dan ook ‘paarden kracht’. In de oude ayurveda dacht men dat dit kruid je de kracht van een paard gaf. De ayurveda beschreef het middel waarschijnlijk als rustgevend en slaapverwekkend. Het gebruik van ashwagandha kent veel voordelen, dit is omdat het een ‘adaptogeen’ middel is. Dat betekent dat het zélf de behoefte in het lichaam zou kunnen bepalen. Dit zijn unieke middelen in de natuur. Ashwagandha ‘Excellent’ is een zorgvuldig uitgezocht voedingssupplement.

Waarom zou ik de Ashwagandha ‘Excellent’ capsules van De Kurkuma Specialist kopen ? 

Heel eenvoudig ! Vanwege de hoge kwaliteit en de lage prijs

 1. GRATIS : Per verpakking 90 capsules Ashwagandha ‘Excellent’ per verpakking aanwezig.  Dat is 50 % méér als gemiddeld Gratis-en-voor-niets erbij
 2. GRATIS : 180 ashwagandha capsules (=2 verpakkingen) kosten € 54,90.  Dus het begint voor u dus al met een groot voordelig prijsverschil  🙂
 3. GRATIS ;  Leuke attentie, altijd leuk om te ontvangen
 4. OOK hebben Ashwagandha ‘Excellent’  in een voordeel verpakking a € 79,95  voor 300 capsules. Dit geeft u een enorm prijsvoordeel, waarbij u de beste en de goedkoopste aanbieder in ons, De Kurkuma Specialist, hebt gevonden
 5. BEVAT : Dit Ashwagandha product is nauwkeurig gestandariseerd op 4% Withaferine-A en is daarmee de sterkste op dit gebied als voedingssupplement
 6. BEVAT : Brede werking aan actieve stoffen
 7. ZUIVER : Het is van pure en zuivere ashwagandha, zoals Moeder Natuur het heeft bedoeld en gemaakt. Zonder allerlei vitamines en andere toevoegingen.
 8. PRECIES : Door dit natuurlijke extract proces zijn de withanoliden in de juiste verhouding gebleven, vandaar de naam “Excellent”

Bij De kurkuma specialist kunt u de zuiverste natuurlijke producten kopen.

Inhoud en samenstelling van de ashwagandha (Indian Ginseng) capsules en verpakking 

Een 100 % puur extract van ‘withania somnifera’ wortel oftewel ‘Ashwagandha’. Waarvan 4 % Withanolide A en D.   Puur van Moeder Natuur 

 • Ashwagandha ‘Excellente’ kwaliteit is een zorgvuldig uitgezocht voedingssupplement.
 • 600 mg Ashwagandha (Withania Somnifera) per capsule
 • 90 capsules per verpakking aanwezig.
 • Ook in voordeel verpakking verkrijgbaar
  Ashwagandha-Indian-Ginseng
  Ashwagandha heet ook “Indian Ginseng”
 • GMO vrij, niet bestraald en niet EtO behandeld (dit is een chemisch sterilisatie proces)
 • Kosher, Vegan en Halal
 • Deze ashwaghandha capsules zijn zonder enige vorm van extra chemische af andere toevoegingen.
 • GRATIS Verzending bij 2 producten 
 • Bij betaling en bestelling van 2 van deze ashwagandha producten

Verdere informatie over de Ashwagandha ‘Excellent’

 • U neemt dagelijks 1 capsules, een uurtje voor het slapen gaan. Innemen met een slokje water.
 • Dosering niet overschrijden
 • Buiten het bereik van kinderen houden
 • Ingrediënten per capsule : Ashwagandha extract (met 4% Withaferine-A), capsule huls : Plantenvezel cellulose (maïs)
 • Voedingssupplement, dus dit vormt geen vervanging voor evenwichtige en gevarieerde voeding en een gezonde levensstijl
 • Bewaaradvies : Droog, donker en op kamertemperatuur bewaren

Contra Indicaties voor deze Ashwagandha :

NIET gebruiken samen met schildklier medicijnen | NIET gebruiken samen met anti-depressiva medicatie |NIET gebruiken samen met medicijnen tegen MS(multiple sclerose), SLE (systemische lupus erythematosus) en RA(reumatoïde artritis). Dit vanwege de mogelijkheid dat ashwagandha het immuunsysteem zou kunnen versterken | Ashwagandha kan soms overgevoeligheids reacties opwekken.

Voor meer informatie, zie de onderstaande links : 

 1. Alle informatie over Ashwagandha  ‘Excellent’ 
 2. Alle informatie over Boswellia Serrata  ‘First Class’ 
 3. Alle informatie over Brahmi  “Gold”
 4. Alle informatie over Curcumine C3 ‘Superieur’ 
 5. Alle informatie over Kurkuma Longa ‘Plus’
 6. Alle informatie over Groenlipmossel ‘Premium’
 7. Alle informatie over Tea Tree Olie ‘Mirtenhei’ 
 8. Alle informatie over Magnesium (citraat)  ‘Organic’
 9. Alle informatie over Kurkuma Longa ‘Puur’
 10. Alle informatie over Triphala ‘Balans”
 11. Alle informatie over Granaatappel ‘Bionorm’ 
 12. Alle informatie over Meshashringi ‘Slender’
 13. Alle informatie over Shilajit ‘Vedic’

    Gratis verzending

Dekurkumaspecialist.nl biedt U een gedegen product kennis een plezierige persoonlijke service. De nummer één in kurkuma producten. Ook kunnen we een kurkuma en/of curcumine pakket speciaal voor u, op maat, samenstellen . Wilt u iets vragen ? Of even snel bestellen ? U kunt bellen met de kurkuma telefoon, bereikbaar via De kurkuma specialist : 0598-371025 en we staan u graag te woord.

PS : Overleg bij ziekte, medicijngebruik, zwangerschap of borstvoeding eerst met een deskundige (of ayurvedisch arts).  Wij hebben desgewenst  een goed adres voor u. 

Reviews

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.

Translate »