Curcumine C3 Olie 

Deze  soorten olie zijn uniek in Nederland. Ze zijn volledig complementair, en vullen elkaar volledig aan. Kurkuma en curcumine zijn meestal in capsule vorm te koop. Maar soms verdraagt men de capsule niet, of de bioperine peper niet. Deze combinatie is ZONDER de bioperine peper. Het algemene idee is dat kurkuma niet zou werken zonder deze bioperine peper. De kurkuma olie en curcumine c3 ‘bioactief’ olie zijn bij de kurkumaspecialist als combinatie te koop.

Kurkuma wordt toch niet opgenomen zonder bioperine peper ?

Kurkuma en curcumine worden altijd opgenomen ! Het verschil zit in de tijd van opname. Kurkuma, zonder enige vorm van toevoeging, heeft een erg korte opname tijd. Binnen een tijds spanne van ca 10 minuten verlaat het het lichaam weer via maag/lever/nieren/darmen. Als men er bioperine peper aan toe voegt, verhoog je de opname tijd enorm.

Het is een natuurlijk proces. De opname van onze zuivere kurkuma verhoogt zich, door de bioperine peper, met een ‘piek’ van opname van 1000 % (!). Dat is veel. Daar komt geen andere soort kurkuma boven. Wij hebben absoluut de beste kwaliteit kurkuma en curcumine.

Maar er is nóg een factor, die mee speelt. Vet ! Dus als je de curcumine of kurkuma inneemt met vet, gaat zich alles nog eens verdubbelen. En krijg je de 2e ‘piek’ van opname. En zit men op een 2000 % hogere opname tijd. Dus in totaal is de combinatie van vet EN peper een prima combinatie.

En als je nu niet tegen die bioperine peper kunt ?

Wij hebben iets bijzonders in ons assortiment. Het is deze zelfde kurkuma en curcumine c3 ‘superieur’, maar dan op olie basis. De kurkuma olie is, net als olijfolie, gewoon koudgeperst uit de volle wortel. En is dus geen etherische, aromatische of essentiële olie. Maar inneembare kurkuma olie.

Van curcumine c3 kun je geen olie persen, maar als een fabrikant het nauwkeurig aanpakt, kun je de curcuminoïden wel oplossen in vet. Dus hebben we dit voor u besteld. En zorgvuldig laten samenstellen, nu zijn we met deze twee oliën uniek in Nederland.

Iedereen heeft nu de kans om goed opneembare kurkuma of curcumine c3 te kunnen gebruiken ZONDER de BIOPERINE PEPER. Weliswaar mist men wel één opname piek, dus het heeft geen 2000 %, maar een 1000 % langere opname tijd. Natuurlijk zijn er veel klanten in onze webshop, die dit op deze manier gebruiken.

Hoe gebruikt men deze olie dan ?

Het is een uitermate geconcentreerde curcumine olie.

Van de Curcumine c3 ‘bioactief’ zijn er 1 x 2, of 2 x 2 druppeltjes per dag, onder de tong, voldoende voor een goede werking. Dat ligt een beetje aan de klachten. Deze is wat zachter dan de kurkuma olie. Maar wel blijft het een feit dat deze Curcumine olie niet zo sterk werkt, in vergelijking met de Curcumine C3 ‘Superieur’ capsules.

En als je niet tegen de capsules kunt?

Geen enkel probleem, deze olie is makkelijk in te nemen. Er zit geen capsule huls omheen. Kurkuma olie kunt u het beste innemen met op een klein stukje brood. Doe er 1 druppeltje op en eet het op. De curcumine c3 ‘bioactief’ kun je gewoon onder de tong druppelen.

KORTOM: Het is eigenlijk zo ; als ergens geschreven wordt dat het ‘beter wordt opgenomen’, dat dit niets met het product te maken heeft. Maar met de tijd die het lichaam krijgt om de werkzame stoffen uit de kurkuma of curcumine op te nemen. Op deze manier, als olie, gaat het prima.

 • Zuiver natuur product
 • Uniek in Nederland
 • Gratis “leuke attentie”

Waarom zou ik deze oliën bij De Kurkuma Specialist kopen ? 

Eigenlijk is een goede reden omdat deze nergens anders te krijgen zijn. Zowel de kurkuma olie (koudgeperst) en de curcumine c3 olie zijn uniek in Nederland.

 • GRATIS : Verzending in binnen- en buitenland
 • GRATIS Eboek ; “Kurkuma, de wortel van de zon“. Een prachtig, mooi uitgevoerd en goed gedocumenteerd GRATIS Eboek bij bestelling van 2 Kurkuma en/of Curcumine C3  producten. En directe betaling.
 • GRATIS : Een ‘leuke attentie’, is altijd leuk om te ontvangen
 • UNIEK : Verkrijgbaar bij De Kurkuma Specialist
 • GÉÉN : Er is géén Bioperine peper in deze olie  verwerkt.  U kunt, desgewenst,  zélf de gewenste hoeveelheid peper toevoegen
 • DERHALVE : Is deze Curcumine C3 olie zéér geschikt voor mensen met een hoge gevoeligheid voor fellere pepers. Peper zit NIET in dit product
 • VOORDELIG : Dit is, omdat u 20 ml krijgt, en het per druppel gebruikt, een erg voordelig product

Inhoudsstoffen  en algemene informatie

 • Allergeen : de curcumine olie is op basis van sesamolie, inhoud 30 ml, land van herkomst : Duitsland
 • Overschrijd de ADH niet
 • Buiten het bereik van kinderen houden
 • Niet bestraald, niet EtO behandeld
 • Kosher, vegan en halal
 • Bewaaradvies voor beide oliën : Bewaar het koel, het violette biofotonische glas zorgt ervoor dat er geen afbraak door zonlicht plaats vindt.

De kurkuma specialist.nl biedt u een gedegen kennis en een plezierige persoonlijke service. De nummer één in kurkuma producten. We kunnen, desgewenst, een kurkuma pakket voor u op maat samenstellen. Wilt u iets vragen ? Of even snel bestellen ? U kunt bellen met De Kurkuma Telefoon , bereikbaar via de kurkuma specialist : 0598-371025  We staan u graag te woord.

PS : Overleg bij ziekte , medicijn gebruik, zwangerschap of borstvoeding eerst met een deskundige (of ayurvedisch arts) . Wij hebben eventueel een goed adres voor u. Dit voedingssupplement vervangt gezonden voeding en een goede levensstijl niet

Translate »