Olie van kurkuma & curcumine combinatie

Deze 2 soorten olie zijn uniek in Nederland. Ze zijn volledig complementair, en vullen elkaar volledig aan. Kurkuma en curcumine zijn meestal in capsule vorm te koop. Maar soms verdraagt men de capsule niet, of de bioperine peper niet. Deze combinatie is ZONDER de bioperine peper. Het algemene idee is dat kurkuma niet zou werken zonder deze bioperine peper. De kurkuma olie en curcumine c3 ‘bioactief’ olie zijn bij de kurkumaspecialist als combinatie te koop.

Kurkuma wordt toch niet opgenomen zonder bioperine peper ?

Kurkuma en curcumine worden altijd opgenomen ! Het verschil zit in de tijd van opname. Kurkuma, zonder enige vorm van toevoeging, heeft een erg korte opname tijd. Binnen een tijds spanne van ca 10 minuten verlaat het het lichaam weer via maag/lever/nieren/darmen. Als men er bioperine peper aan toe voegt, verhoog je de opname tijd enorm.

Het is een natuurlijk proces. De opname van onze zuivere kurkuma verhoogt zich, door de bioperine peper, met een ‘piek’ van opname van 1000 % (!). Dat is veel. Daar komt geen andere soort kurkuma boven. Wij hebben absoluut de beste kwaliteit kurkuma en curcumine.

Maar er is nóg een factor, die mee speelt. Vet ! Dus als je de curcumine of kurkuma inneemt met vet, gaat zich alles nog eens verdubbelen. En krijg je de 2e ‘piek’ van opname. En zit men op een 2000 % hogere opname tijd. Dus in totaal is de combinatie van vet EN peper een prima combinatie.

Maar als je nu niet tegen die bioperine peper kunt ?

Wij hebben iets bijzonders in ons assortiment. Het is deze zelfde kurkuma en curcumine c3 ‘superieur’, maar dan op olie basis. De kurkuma olie is, net als olijfolie, gewoon koudgeperst uit de volle wortel. En is dus geen etherische, aromatische of essentiële olie. Maar inneembare kurkuma olie.

Van curcumine c3 kun je geen olie persen, maar als een fabrikant het nauwkeurig aanpakt, kun je de curcuminoïden wel oplossen in vet. Dus hebben we dit voor u besteld. En zorgvuldig laten samenstellen, nu zijn we met deze twee oliën uniek in Nederland.

Iedereen heeft nu de kans om goed opneembare kurkuma of curcumine c3 te kunnen gebruiken ZONDER de BIOPERINE PEPER. Weliswaar mist men wel één opname piek, dus het heeft geen 2000 %, maar een 1000 % langere opname tijd. Natuurlijk zijn er veel klanten in onze webshop, die dit op deze manier gebruiken.

Hoe gebruikt men deze olie dan ?

*Van de kurkuma olie (in de blauwe fles) is er één druppeltje per dag, door een maaltijd gedaan, genoeg. Bijvoorbeeld op een klein stukje brood. Het is een uitermate geconcentreerde kurkuma olie.

* Van de Curcumine c3 ‘bioactief’ zijn er 1 x 2, of 2 x 2 druppeltjes per dag, onder de tong, voldoende voor een goede werking. Dat ligt een beetje aan de klachten. Deze is wat zachter dan de kurkuma olie.

En als je niet tegen de capsules kunt?

Geen enkel probleem, deze olie is makkelijk in te nemen. Er zit geen capsule huls omheen. Een stukje brood bij de kurkuma olie gebruiken. De curcumine c3 ‘bioactief’ kun je gewoon onder de tong druppelen.

KORTOM: Het is eigenlijk zo ; als ergens geschreven wordt dat het ‘beter wordt opgenomen’, dat dit niets met het product te maken heeft. Maar met de tijd die het lichaam krijgt om de werkzame stoffen uit de kurkuma of curcumine op te nemen. Op deze manier, als olie, gaat het prima.

* Zuiver natuur product
* Uniek in Nederland
* Gratis ‘kurkuma verrassings product monster”