Kurkuma zeep ‘Haldi’ kopen bij de Kurkuma Specialist

Kurkuma zeep kopen? Kurkuma zeep is een geheel natuurlijke zeep. Uniek verkrijgbaar bij dekurkumaspecialist, zachte kurkuma zeep met olijfolie en kokos. De kwaliteit is puur en zuiver. Het  ondersteunt een glanzende huid. Helpt de huid weer om mooi te zijn, maakt de teint helderder en helpt bij goede alkalisch niveau van de huid. Ook te gebruiken tegen zwarte poriën. Deze zeep irriteert niet en is geschikt voor ieder huid type. Geschikt voor de gezonde huid. Bij een gevoelige huid is het niet verstandig om te scrubben, met het jute omhulsel van de zeep. Haal de zeep er dan gewoon even uit.

Deze kurkuma zeep is voor het normaal dagelijkse gebruik zeer geschikt. En het kleurt de huid niet geel.

Méér Kurkuma Verzorgings producten ?  KURKUMA ZEEP, KURKUMA ZALF, KURKUMA GEZICHTS MASKER , NEEM ZEEP, KURKUMA ‘OIL PULLING’ OLIE, KURKUMA TANDKRIJT,          Kurkuma Zeep

Waarom zou ik deze Kurkuma Zeep bij De Kurkuma Specialist kopen? 

Wij zijn zéér zorgvuldig geweest in de selectie van vele soorten kurkuma zeep. Naar onze mening was dit de meest pure kurkuma zeep en de beste qua ingrediënten. Zacht en aangenaam in het gebruik en droogt de huid niet uit.

  • GRATIS : Verzending binnen en buiten Nederland
  • GRATIS : Een leuke attentie, altijd leuk om te ontvangen

Samenstelling en ingrediënten van deze kurkuma zeep ‘Haldi’

  • Koud geperste kurkuma olie, zonnebloemolie, olijfolie, kokos olie, cacao boter, bijenwas, gedemineraliseerd water, natron (loog), liefde, passie en aandacht.
  • Gewicht : 60 gram
  • Afmeting : 7 cm x 5 cm x 1,8 cm (past dus door uw brievenbus)
  • ADH : naar behoefte
  • Zachte, volle en aangenaam ruikende zeep

Gratis Verzending

De Kurkuma Specialist.nl biedt u een gedegen product kennis een plezierige persoonlijke service. De nummer één in kurkuma producten. Ook kunnen we een kurkuma en/of curcumine pakket speciaal voor u, op maat, samenstellen . Wilt u iets vragen ? Of even snel bestellen ? U kunt bellen met de kurkuma telefoon, bereikbaar via De kurkuma specialist : 0598-371025 en we staan u graag te woord.

-Overleg bij huid ziekte eerst met een deskundige voordat u dit product gebruikt. Mocht u er prijs op stellen, dan hebben wij , desgewenst, een goed adres van een natuurgeneeskundig/ayurvedisch arts voor u-

Translate »