Kurkuma Zeep ‘Haldi’

9.95

 • Kurkuma zeep ‘Haldi’ . Pure échte zeep en géén detergent. Vrij van SLS en SLES.
 • Deze zuivere handgemaakte kurkuma zeep ‘Haldi’ is zonder parfum.
 • Dit is de pure ayurvedische kurkuma zeep. (Afm : 6,5 x 5 x 1,8 cm)
 • Deze kurkuma zeep is uniek bij dekurkumaspecialist te koop.
 • NIEUW: Nu in 60 grams mooie verpakking
 • Gratis verzending en het past door uw brievenbus
 • Meer informatie ? Zie onderstaand

Kurkuma zeep ‘Haldi’ 

Kurkuma zeep ‘Haldi’ is een bijzonder product. Dit is géén gewone “handen was zeep”.  Het is een rijke, volle en olieachtige zeep. Zeer aangenaam voor de huid. Op ieder niveau en in al haar facetten. Puur natuurlijke kurkuma olie in zeep-vorm. Kurkuma op haar best !

Want als je een dik en groot stuk “handenwas zeep”  met parfum en verder alles-erop-en-eraan zoekt, dan is deze kurkuma zeep niet de juiste keuze. Die vind je dan wel ergens anders zoals 4 dikke stukken zeep in één verpakking voor een paar euro.

Want deze kurkuma zeep is puur ambachtelijk gemaakt. Het ruikt heerlijk naar de zachte geur van kurkuma, maar de zeep is gemaakt zonder parfum. Zonder microplastics, zonder SLS en SLES, zonder palmolie. Het is dus geen ‘moderne’ zeep, maar een ayurvedisch zuivere zeep. En het heeft ook geen chemisch geurtje of kleurtje. Het is namelijk echte zeep !

Waarom zou u deze kurkuma zeep bij De Kurkuma Specialist kopen ?                 

 -Onze nieuwe kurkuma zeep ‘Haldi’- 

  • Alléén gemaakt met onze eigen botanische pure kurkuma olie, gemaakt volgens ayurvedische richtlijnen.
  • Een zachte, volle en rijke oliehoudende zeep, zeer zacht voor de huid
  • Het is géén groot stuk “handenwas zeep”, maar daarentegen verfijnde en heerlijk zachte 100% natuurlijke kurkuma zeep.
  • Er zijn alléén zuiver natuurlijke ingrediënten gebruikt
  • Geen parfum in de kurkuma zeep
  • Geen SLS in onze kurkuma zeep ! Geen SLES in onze kurkuma zeep !
  • Geen micro plastics in deze zeep !Geen chemische detergenten in onze kurkuma zeep !
  • Geen palmolie in deze kurkuma zeep
  • Ambachtelijk en handgemaakt, zacht, vol, olierijk en aangenaam
  • Géén dierlijke vetten en/of producten in onze kurkuma zeep
  • Kleurt de huid niet geel
  • Met een GRATIS leuke attentie voor u extra, bij aankoop van deze kurkuma zeep “Haldi”

Een poosje geleden troffen we een zeer aardige jongeman, die zeep maakt. En die ons milieu belangrijk vindt, gezondheidkurkuma zeep 'Haldi' etiket belangrijk vindt en óók de ayurveda kent. Hij is iemand die 100% natuurlijke zepen maakt. Met planten, bloesems en bloemen. Met kruiden en, als we wilden, dus met een specerij olie : Kurkuma !

Peter maakt handgemaakte zepen, vrij van micro plastics, palmolie, dierlijke vetten of producten, vol van natuurlijke oliën, eigen gedestilleerde hydrolaten van lokaal gekweekte planten, bloemen of kruiden. We troffen het dus allebei.

Ingrediënten van de kurkuma zeep ‘Haldi”

Deze kurkuma zeep ‘Haldi’ is door onszelf laten maken, en geheel volgens onze eigen eisen. Met als belangrijkste ingrediënt onze eigen kurkuma olie ‘botanic’. Deze bijzondere kurkuma olie betrekken van onze eigen leverancier, waarmee we al jaren (sinds het begin van onze webshop dekurkumaspecialist.nl) zaken doen.

Deze leverancier is biologisch gecertificeerd, HACCP gecertificeerd, gecertificeerd Vegan, Halal en Kosher, GMO-vrij, ISO gecertificeerd, Hun producten zijn vrij van zware metalen zoals lood chromaat, ethyleen oxide vrij . Niet bestraald, BSE/TSE vrij (= vrij van dierlijke producten)

Naar hoeveelheid gebruikt :

 • Koud geperste kurkuma olie, zonnebloemolie, olijfolie, kokos olie, cacao boter, bijenwas, gedemineraliseerd water, natron (loog), liefde, passie en aandacht.
 • Gewicht : 60 gram
 • Afmeting : 6,5 cm x 5 cm x 1,8 cm (past dus door uw brievenbus)

Wat is SLS of SLES ?

Dit zijn mengsels van synthetische wasmiddelen. Ze zijn op de lange duur waarschijnlijk schadelijk. De zeepfabrikant zal dit nooit toegeven, want er is veel geld mee gemoeid.

Bijvoorbeeld de SLS (sodium laureth sulfaat) is een super-schuimend middel. Een soort schuimversterker. En de SLES een alcoholvorm hiervan, dit droogt de huid uit. Het zijn allebei zeer sterke reinigers, het krijgt zelfs garagevloeren, vol motorolie,  weer schoon. Het zit overal in, wat schoon moet maken. Zeep, shampoo, body wash, douche gel, badschuim, autowas middel, afwas middel, wasmiddel etc,.

Maar : Het is geen onschadelijk middel. Het is een middel dat ook de poriën in de huid open zet, zo gauw de huid ermee in aanraking komt. Het vergroot de opname van de huid met de factor 100 ! Dus je krijgt, bij de douchebeurt, ook veel synthetisch stoffen binnen. De reclame zegt dan “Het voedt de huid”. De vraag is waarmee.

Wanneer is zeep echte zeep ?

Wat is zeep ? worden gemaakt van natuurlijke grondstoffen, zoals lijnzaadolie, palmolie of andere soorten vet. Ze zijn makkelijk biologisch afbreekbaar. Het zijn sterke basen, en dus ontvetters. Je kunt ze kopen als harde zeep, zachte zeep, vloeibare zeep of als zeepvlokken

Wat is een detergent ? Onze wereld noemt tegenwoordig de detergenten ; zeep. Maar dat is het niet.  Het is geen zeep. Want deze middelen zijn synthetisch, gemaakt uit petroleum. Ze zijn neutraal als vertrekpunt, en er worden chemische additieven aan toegevoegd. Ammoniak, schuurmiddelen, alcohol, ontkalker, ontsmetter … Door het toevoegen van de additieven kunnen de detergenten een andere andere pH-waarde krijgen. En deze kunnen de huid schaden.

Daarom hebben we een verfijnd geurende, zuiver puur ayurvedische en ambachtelijk gemaakte :

Kurkuma Zeep “Haldi”

Additional information

Merk

Voorraad

Altijd op voorraad

Verwachte levertijd Nederland

1 a 2 dagen, verzending per POSTNL

Verwachte levertijd Buitenland

Ca 2-10 dagen (ligt aan het land)

Translate »