.

Groenlipmossel ‘Premium’ & Curcumine C3 ‘Superieur’ combinatie 

Groenlipmossel “Premium’ en Curcumine C3 ‘Superieur’ is een bijzonder goed werkende combinatie. Met gecontroleerde bio-activiteit van beide samengevoegde producten. Vanaf 1 mei 2020 heeft onze Groenlipmossel een nieuwe naam, want beide waren ze ‘superieur’ genoemd. De Groenlipmossel heet vanaf 1 mei 2020 ‘Premium’. In beide verpakkingen (2) zijn 90 capsules verpakt. Dus in het totaal zijn dit 180 capsules.

Wat is het bijzondere aan deze combinatie van Groenlipmossel & Curcumine ? 

A. 1 x 90 caps. Groenlipmossel ‘Premium’ capsules

 1. Bij de kweek van het door ons gevoerde Groenlipmossel ‘Premium” product zijn op geen enkele wijze medicamenten of andere chemische middelen gebruikt. Het is een volledig zuiver en hoogwaardig natuurlijk product. Onze capsules bevatten een hoog en waardevol concentraat van de groenlipmossel, met gecontroleerde bio-activiteit. Bij dekurkumaspecialist kunt u pure en zuivere mossel capsules kopen.
 2. Zuivere groenlipmossel “Premium” extract is de inhoud van deze capsules. Deze capsules “Premium” is van erg hoge bio-activiteit. Het bevat eigen eiwitten met
  groenlipmosselen
  Groenlipmosselen zijn de grondstof voor onze Groenlipmossel “Premium” capsules

  specifieke Omega-3 vetzuren. In de oudheid heeft men ontdekt dat deze mosselen bijzondere eigenschappen zouden kunnen bezitten.

 3. Onze Curcumine C3 Complex ‘Superieur’, met bioperine peper, is een zuiver product, met een pure 500 mg inhoud per capsule. Dit is uniek, met 90 capsules per verpakking. En geen 60 capsules !  Daarom hoeft er in deze combinatie ook géén bioperine peper meer aan de groenlipmossel worden toe gevoegd. Het zit al in de Curcumine ‘Superieur’.
 4. Deze beide natuurlijke producten, groenlipmossel en curcumine c3,  zijn ‘vriendjes’ en ondersteunen elkaars werking volledig. Waar de ene helpt met het ondersteunen van de soepelheid helpt het andere voedingssupplement op een geheel andere manier.

De beste mosselen zijn de groenlipmosselen van de meest zuivere kweek. Onze groenlipmosselen komen van de zuivere kweek uit de schone wateren van Nieuw Zeeland. Dat is ook de mosselsoort  die beste bron van natuurlijke (niet van chemische oorsprong) glucosamine en chondrotoïne heeft. Tevens is het wel belangrijk om te vermelden dat de bijzondere Furaan vetzuren behouden zijn gebleven in dit mossel product.

Inhoud van de capsules : Natuurzuiver groenlipmossl concentraat, met chondrotoïne, glucosamine glykanen, met vitamine C en D3. Met specifieke Omega-3 vetzuren en furaan-vetzuren. Inclusief de DPA en DHA (49 mg)

B. 1 x 90 caps. Curcumine C3 ‘Superieur’ 

Dit is de sterkst werkende en zuiverste curcumine, die tegenwoordig op de Nederlandse markt verkrijgbaar is. De Curcumine-Longa C3 “Superieur” is haar volledige naam.  Bevat maar liefst 500 mg curcuminoïden per capsule, een puur zuiver natuurlijk extract !

Dit curcumine product heeft een 2000% langere opnametijd en is daarmee de sterkste curcumine op dit gebied als voedingssupplement. Het is een zuivere en onbewerkte curcumine soort uit de kurkuma-longawortel geëxtraheerd. En derhalve hoeven er geen chemische middelen extra aan toegevoegd worden, voor een beter resultaat.

kurkuma-de-grondstof-van-de-curcumine-c3-superieur',
Kurkuma is de grondstof voor onze Curcumine C3 ‘Superieur’ capsules

De hoeveelheid curcuminoïden zijn belangrijk. En zijn het hoogst in deze goed behandelde kurkuma longa soort. Vanwege deze goede omstandigheden heeft de kurkuma grondstof, en door het natuurlijke extraherings proces heeft deze curcumine soort een 2000 % langere opnametijd, dan welke andere curcumine ook. Voor deze langere opname tijd is er ook de bioperine peper toegevoegd, in de juiste verhouding, te weten 5 mg per capsule. En moet men dit product met een beetje vet (dus tijdens een maaltijd) innemen. Waarom ? Deze curcuminoïden lossen gemakkelijk op in vet.

Het is derhalve een product, zoals de natuur het heeft gemaakt. Met wat bioperine peper, óók een geheel natuurlijk product. Daarom zijn er geen verdere chemische toevoegingen of bewerkingen gedaan. Dat is ook niet nodig bij deze bijzondere soort Curcumine C3 ‘Superieur’.

Het  oxalaat-gehalte van dit Curcumine C3 Complex product extreem laag, te weten 0,025 ppm. (PPM betekent Parts Pro Million)

Waarom zou u deze pure groenlipmossel “Premium” en de Curcumine C3 ‘Superieur’ capsules van De Kurkuma Specialist kopen ? 

Er zijn een paar dingen die wij belangrijk vinden. Ten eerste zijn onze groenlipmosselen gecertificeerd door de staat Nieuw Zeeland. En is derhalve ook van gecontroleerde zuivere kweek. Deze combinatie is zeer geschikt voor mensen die actief zijn, en een actieve levensstijl willen behouden. Mensen die van fietsen, van wandelen, lopen en bewegen houden. En graag zelfstandig zijn. Deze combinatie geeft waarschijnlijk ondersteuning aan gezonde gewrichten.

 1. GRATIS : U krijgt 90 capsules per verpakking, in plaats van de standaard 60 capsules. Dit is 50 % gratis-en-voor-niets extra voor u !
 2. BEVAT : Maar liefst 500 mg curcuminoïden per capsule, een puur zuiver natuurlijk extract !
 3. GRATIS : En bij 2 x 1 verpakking zijn dat al 60 capsules gratis en voor niets !
 4. GRATIS : verzending, per POSTNL, dus snelle levering voor u.
 5. GRATIS : Een ‘proefmonster’ van 1 van onze producten mee geleverd, altijd leuk om te ontvangen
 6. Ook allebei verkrijgbaar in Voordeel Verpakking van 300 capsules a 600 mg per capsule
 7. De groenlipmosselen uit de ‘Premium’  capsules zijn gekweekt zonder kunstmatige bijvoeding. Er zijn ook geen andere toevoegingen tijdens de mossel kweek gedaan. Er zijn géen medicamenten gebruikt.
 8. Puur Natuur is altijd het beste ; GMO vrij, niet bestraald,  niet EtO behandeld

Wij hebben deze soort mossel al jaren in ons assortiment, aangezien wij dit vriesdroog proces beter vonden  dan het “vloeistof proces”, mosselen zijn gevoeliger voor bacteriën. En hebben dus derhalve meer conserverings middelen nodig.  Onze capsules bevatten een hoog en waardevol concentraat van de groenlip mossel, met gecontroleerde bio-activiteit (KLIK HIER  = voor meer informatie over onze groenlipmossel capsules)

 • Deze Curcumine C3 “Superieur’ is de beste curcumine die er te krijgen is. Onze Curcumine C3 ‘Superieur’ is een prijswinnaar.  Al vanaf 2013 heeft deze Curcumine C3 ‘Superieur’  vele Internationale onderscheidingen gewonnen.  Een ervan is de “GRAS” , al toegekend vanaf 2013. Soms zelfs voor zowel de curcumine, alsook voor de werking van de bioperine.  De hoogste Internationale Award, die er voor zuivere curcumine, Herkomst van deze curcumine c3 complex ‘superieur’ is www.sabinsa.com 

Een hele prestatie, die belangrijk is en Internationaal gewaardeerd wordt. (KLIK HIER = voor meer informatie over onze Curcumine C3 ‘Superieur’ )

Inhoud en samenstelling van deze Groenlipmossel & Curcumine combinatie, capsules en verpakking 

 • Beide voedingssupplementen zijn zorgvuldig voor u geselecteerd
 • In iedere verpakking zijn 90 capsules aanwezig,
 • 500 mg in de Curcumine C3 ‘Superieur’, 5 mg toegevoegde bioperine peper : Capsulehuls : Plantenvezel cellulose (Maïs), magnesiumstearat, Maat “00”.
 • 500 mg in de  Groenlipmossel ‘Premium’ capsules zonder verdere toevoeging : Capsulehuls  : Gelatine (niet vegetarisch), Maat “0”.
 • Groenlipmossel : Allergeen : Weekdier (Herkomst : Nieuw Zeeland)
 • Curcumine C3 : Allergeen : geen (Herkomst : India)
 • ADH (groenlipmossel): Neem 1 a 2 maal per dag één capsule in, tijdens een maaltijd met een slokje water
 • ADH (curcumine c3) : Neem 1 a 2 maal per dag één capsules in, tijdens een maaltijd, met een slokje water
 • Dosering niet overschrijden
 • Beide voedingssupplementen hebben een brede werking aan actieve stoffen
 • Buiten het bereik van kinderen houden

Contra indicaties voor Curcumine C3 ? 

 1. Pas op met bloedverdunners samen met de Curcumine C3 ‘Superieur’ , deze is ook bloedverdunnend
 2. Pas op met diepgaand medicijn gebruik, curcumine kan soms reinigend op het lichaamsweefsel werken
 3. Pas op met galstenen, curcumine werkt waarschijnlijk galblaas legend, en kan derhalve soms een aanval uitlokken  (geen galblaas = geen probleem)

   Gratis Verzending

De kurkuma specialist.nl biedt u een gedegen kennis en een plezierige persoonlijke service. De nummer één in kurkuma producten. We kunnen, desgewenst, een kurkuma pakket voor u op maat samenstellen. Wilt u iets vragen ? Of even snel bestellen ? U kunt bellen met De Kurkuma Telefoon , bereikbaar via de kurkuma specialist : 0598-371025  We staan u graag te woord. 

Overleg bij ziekte, medicijn gebruik en zwangerschap/borstvoeding eerst met een deskundige voordat u supplementen gebruikt. Mocht u er prijs op stellen, dan hebben wij, desgewenst, een goed adres van een Ayurvedisch/Natuurgeneeskundig arts voor u. Een voedingssupplement vormt geen vervanging voor evenwichtige en gevarieerde voeding en een gezonde levensstijl

Translate »