Ashwagandha capsules kopen van hoge kwaliteit

Ashwagandha capsules kopen kunt u het beste doen bij de Kurkuma Specialist. De kwaliteit van de ashwagandha capsules is uitstekend en wij verkopen alleen de beste capsules. Ashwagandha ‘Excellent’ bevat de zuivere wortel van de ‘Withania Somnifera’ plant. Het is een ‘adaptogeen’ middel.  Dit  bijzondere product is een bijzonder ayurvedisch en volledig natuurlijk product. Het is één van de 5 pijlers van de oude ayurveda. Een zuiver en goed werkend product, zoals u van ons mag verwachten. In de oude ayurveda (traditionele kennis van de natuur) werd dit kruid gezien als een middel dat waarschijnlijk het natuurlijke ontspannen zou kunnen ondersteunen.

Wat zijn de voordelen van ashwagandha capsules? De ayurveda schrijft over de eventuele  ondersteuning op natuurlijke wijze voor vrouwen met overgangsklachten* heeft beschreven. * Dit wordt nog door de EFSA onderzocht.

Bij De Kurkumaspecialist kunt u ayurvedisch zuivere ashwagandha kopen, een extract van hoogwaardige kwaliteit. Het is, net als de kurkuma longa, een rhizome (wortel) en is “adaptogeen”. Dit ayurvedische ‘Excellent’ product is een bijzonder en volledig natuurlijk product. Dit is nog maar een klein beetje van de kracht en werking van de wortel. Bestel gelijk en ervaar de bijzondere werkingen van de plant.

Wat zijn de beste ashwagandha capsules ?

De zuiver natuurlijk capsules, zoals de oude ayurveda ze heeft beschreven. Onze capsules zijn derhalve gemaakt van de zuivere rhizome (wortel). Deze wortel heeft een lager Withaferine A gehalte dan de bladeren, namelijk de aanbevolen 0.25 %. Deze hoeveelheid is voldoende voor een goede werking. Bij gebruik van een ashwagandha-extract is het aan te raden om te kiezen voor een extract met een zo laag mogelijk gehalte aan withaferine A. En 7% zuivere Withanoliden. Vandaar de naam “excellent”.

Onze ashwagandha “Excellent” is een zuiver ayurvedische  “full-spectrum”  ashwagandha.

Onze ayurvedische ashwagandha ‘excellent’ capsules zijn rijk aan de werkzame Withanoliden A en D. De ayurveda beschrijft dat 0,25 % aan werkzame stof,  voor een goed effect,  ruim voldoende is. Deze capsules een zuiver 600 mg Ashwagandha Somnifera extract inhoud per capsule. Het product is volledig vrij van genetische modificatie, geteeld in zuivere grond en getest volgens de strengste normen. Ook is het vrij van zware metalen.

De werking van Ashwagandha capsules

Volgens de oude ayurveda geschriften zouden deze Ashwagandha capsules waarschijnlijk kunnen helpen om een natuurlijke slaap te ondersteunen.

Wij geloven in de wijsheid van de oude Indiase ayurveda. En hebben daarom onze 7 ayurvedische producten zorgvuldig uitgezocht. Ashwagandha (Withania Somnifera of Winterkers) is er één van. Ashwagandha capsules ‘Excellent’ is een ‘rasayana’, dat betekent dat het waarschijnlijk onze gezonde levensduur zou kunnen ondersteunen. Een ‘rasayana’ is een oud en beproefd kruidenpreparaat uit de oude ayurvedische geschiedenis. Met een ‘uitstekende staat van dienst’.

Onze slaap is een onderdeel van een goede gezondheid. Somnifera betekent ‘slaapverwekkend’. De officiële naam van ashwagandha is ‘Indian Ginseng’. Dit product is volledig vegetarisch, zonder enige dierlijke toevoeging. Ook niet in de capsulehuls. De geur is ietwat bijzonder. Het ruikt naar paarden. Ashwagandha betekent dan ook ‘paardengeur’. In de oude ayurveda dacht men dat dit kruid je “de kracht van een paard” gaf. De ayurveda beschreef het middel waarschijnlijk als rustgevend en slaapverwekkend. Het gebruik van ashwagandha kent veel voordelen, dit is omdat het een ‘adaptogeen’ middel is. Dat betekent dat het zélf de behoefte in het lichaam zou kunnen bepalen. Dit zijn unieke middelen in de natuur. Ashwagandha ‘Excellent’ is een zorgvuldig uitgezocht voedingssupplement.

Waarom zou ik deze Ashwagandha capsules kopen bij de Kurkuma Specialist?

Heel eenvoudig ! Vanwege de hoge kwaliteit en de lage prijs van onze ashwagandha capsules.

 1. GRATIS : Per verpakking 90 capsules Ashwagandha ‘Excellent’ per verpakking aanwezig.  Dat is 50 % méér als gemiddeld Gratis-en-voor-niets erbij
 2. GRATIS : 180 ashwagandha capsules (=2 verpakkingen) kosten € 54,90.  Dus het begint voor u dus al met een groot voordelig prijsverschil  :)
 3. GRATIS ;  ‘Proefmonster’ van één van onze producten, altijd leuk om te ontvangen
 4. ZUIVERHEID : Onze Ashwagandha “Excellent” is een zuiver ayurvedische  “full-spectrum”  ashwagandha.
 5. OOK hebben Ashwagandha ‘Excellent’  in een voordeel verpakking a € 79,95  voor 300 capsules. Dit geeft u een enorm prijsvoordeel, waarbij u de beste en de goedkoopste aanbieder in ons, De Kurkuma Specialist, hebt gevonden
 6. BEVAT : Dit Ashwagandha product is nauwkeurig gestandariseerd op 0,25% Withaferine-A en is daarmee de beste op dit gebied als voedingssupplement
 7. BEVAT : Brede werking aan actieve stoffen.
 8. Een 100 % puur extract van ‘withania somnifera’ wortel oftewel ‘Ashwagandha’. Waarvan 0.25%  % Withanolide A en D.
 9. En 7% Withanoliden. Waarvan 1% Alkaloïden.  De beste balans en derhalve een hoog kwaliteits product. Puur van Moeder Natuur
 10. ZUIVER : Het is van pure en zuivere ashwagandha, zoals Moeder Natuur het heeft bedoeld en gemaakt. Zonder allerlei vitamines en andere toevoegingen.
 11. PRECIES : Door dit natuurlijke extract proces zijn de withanoliden in de juiste verhouding gebleven, vandaar de naam “Excellent”

Bij De kurkuma specialist kunt u de zuiverste natuurlijke producten kopen.

Inhoud en samenstelling per verpakking en per capsules ashwagandha ‘Excellent’ 

Een 100 % puur extract van ‘withania somnifera’ wortel oftewel ‘Ashwagandha’. Waarvan 0.25%  % Withanolide A en D.  En 7% Withanoliden. Waarvan 1% Alkaloïden.  De beste balans en derhalve een hoog kwaliteits product. Puur van Moeder Natuur

 • Ashwagandha ‘Excellente’ kwaliteit is een zorgvuldig uitgezocht voedingssupplement.
 • 600 mg Ashwagandha (Withania Somnifera) per capsule
 • 90 capsules per verpakking aanwezig.
 • Ook in voordeel verpakking verkrijgbaar
  Ashwagandha-Indian-Ginseng
  Ashwagandha heet ook “Indian Ginseng”
 • GMO vrij, niet bestraald en niet EtO behandeld (Ethyleen Oxide : is een chemisch sterilisatie gas behandeling)
 • Kosher, Vegan en Halal
 • Buiten het bereik van kinderen houden
 • Dosis niet overschrijden
 • Deze ashwaghandha capsules zijn zonder enige vorm van extra chemische af andere toevoegingen.
 • GRATIS Verzending bij 2 producten 
 • Bij betaling en bestelling van 2 van deze ashwagandha producten
 • U neemt dagelijks 1 capsules, een uurtje voor het slapen gaan. Innemen met een slokje water.
 • Ingrediënten per capsule : Ashwagandha extract (met 0.25% % Withaferine-A), capsule huls : Plantenvezel cellulose (maïs)
 • Een 100 % puur extract van ‘withania somnifera’ wortel oftewel ‘Ashwagandha’. Waarvan 0.25%  % Withanolide A en D.  En 7% Withanoliden. Waarvan 1% Alkaloïden.
 • De beste balans en derhalve een hoog kwaliteits product. Puur van Moeder Natuur
 • Land van herkomst : India
 • Voedingssupplement, dus dit vormt geen vervanging voor evenwichtige en gevarieerde voeding en een gezonde levensstijl
 • Bewaaradvies : Droog, donker en op kamertemperatuur bewaren

Contra Indicaties voor Ashwagandha capsules:

 1. NIET gebruiken samen met schildklier medicijnen
 2. NIET gebruiken samen met anti-depressiva medicatie
 3. NIET gebruiken samen met medicijnen tegen MS(multiple sclerose), SLE (systemische lupus erythematosus) en RA(reumatoïde artritis). Dit vanwege de mogelijkheid dat ashwagandha het immuunsysteem zou kunnen versterken
 4. Ashwagandha kan soms overgevoeligheids reacties opwekken. Bij twijfel of ernstige misselijkheid stopt u beter per direct met het innemen van ashwagandha.
 5. Ashwagandha kan soms leverschade veroorzaken. Bij twijfel of ernstige misselijkheid stopt u beter per direct met het innemen van ashwagandha.

Gratis verzending
Dekurkumaspecialist.nl biedt u een gedegen product kennis een plezierige persoonlijke service. De nummer één in kurkuma producten. Ook kunnen we een kurkuma en/of curcumine pakket speciaal voor u, op maat, samenstellen . Wilt u iets vragen ? Of even snel bestellen ? U kunt bellen met de kurkuma telefoon, bereikbaar via De kurkuma specialist : 0598-371025 en we staan u graag te woord.

PS : Overleg bij ziekte, medicijngebruik, zwangerschap of borstvoeding eerst met een deskundige (of ayurvedisch arts).  Wij hebben desgewenst  een goed adres voor u.

Translate »