Kurkuma voor de hond en kat

De speciale kurkuma voor de hond en/of kat is verpakt in capsules. Deze capsules zijn zonder enige vorm van chemische toevoegingen en dus ook 100% natuurlijk. Ze zijn derhalve prima geschikt voor uw hond en/of kat. De capsules hebben een zuivere kurkuma longa extract als inhoud.

Voordelen van kurkuma voor honden

We krijgen erg vaak de vraag of we ook speciale kurkuma voor de hond en/of kat hebben. Ja, die hebben we nu. Deze kurkuma capsules komen uit Thailand, daar hebben we een mooie en zuiver geteelde partij ingekocht. Het is, van onze kant, speciaal voor uw hond en/of kat bedoeld. Kurkuma helpt ondersteunend mee om de gewrichten van hond en/of kat soepel te houden.

Wat is het verschil tussen deze kurkuma voor de hond en Kurkuma Longa

Omdat wij vinden dat de beste kurkuma uit India komt, en deze kurkuma voor de hond en/of kat komt uit Thailand en bevat net iets andere eigenschappen, omdat dieren natuurlijk andere behoeftes hebben. De partij is absoluut zuiver en goed voor uw huisdier. Met ook een sympathieke prijs. Echter zit er maar 2 % bioperine peper bijgevoegd. Voor uw huisdier is dit precies een goede hoeveelheid.

Hoeveel kurkuma zit er in één capsule voor de hond en hoe gebruik ik deze?

In de speciale capsules van kurkuma hond en kat zit 600 mg per capsule (inclusief 2% zwarte peper) verpakt. U kunt, eventueel, de capsules open maken en over het eten van hond en/of kat doen. De capsulehuls is vegetarisch, gemaakt van maismeel.

Bewaaradvies:

  • Bewaar deze kurkuma voor de hond niet in de koelkast, dan plakken de capsules aan elkaar.
  • Bewaar in het donker en op kamertemperatuur.
  • Voor de kat is 1 capsule per dag voldoende.
  • De hoeveelheid kurkuma voor de hond  wordt aan zijn/haar gewicht. (Kleine hond : 1 capsule per dag. Middelgrote tot grote hond : 2 capsules per dag)

Hoeveel capsules kurkuma voor de hond zitten er in één brievenbus verpakking ? 

  • Kurkuma hond en kat bevat 600 mg per capsule (inclusief 2 % zwarte peper)
  • 60 capsules per brievenbus verpakking
  • Deze brievenbus verpakking is  lichtdicht, warmte werend, vochtdicht  en hersluitbaar

Contra indicaties kurkuma hond en kat

  • Heeft uw huisdier last van galstenen ? Geef het dier dan géén kurkuma. Kurkuma hond en kat is niet geschikt voor dieren met galstenen. Kurkuma brengt de gal stroom op gang en kan derhalve een galstenen aanval uitlokken.
  • Heeft uw hond en/of kat medicijnen van de dokter ? Overleg dan even of ze, in deze periode, ook kurkuma mag gebruiken. Dit in verband met eventuele interacties.
  • Moet uw hond en/of kat een operatie of medische ingreep ondergaan ? Stop dan 10 dagen vóór de operatie met kurkuma. En begin ca 5 dagen ná de operatie weer.

Hoe geef ik mijn hond kurkuma?

U kunt op verschillende manieren kurkuma aan uw hond geven. De Kurkuma capsules voor hond en kat zijn namelijk speciaal voor de dieren ontwikkeld en anders dan de normale kurkuma capsules. De kurkuma voor uw hond komt dan ook uit Thailand in plaats van uit India omdat het verschil in eigenschappen van de kurkuma beter aansluit bij honden en katten. Zo is de schil van de capsules van mais en kunt u deze openbreken en verspreiden over het eten van uw hond.

Is er speciale kurkuma voor honden?

Ja die is er! Bij De Kurkumaspecialist hebben we speciale kurkuma voor honden en katten die net wat anders is dan de klassieke kurkuma longa. Normaliter komt de beste kurkuma volgens ons uit India maar voor honden en katten komt de kurkuma uit Thailand. De eigenschappen van deze kurkuma is anders en sluit daarmee beter aan bij de behoeftes van dieren. Ook is er slechts 2% bioperine peper bijgevoegd wat voor uw hond een ideale hoeveelheid is.

Inclusief uitgebreide Nederlandse bijsluiter en,..
Inclusief een aai voor uw hond en/of kat.

Neem voor hond en/of kat

Naast kurkuma voor de hond en/of kat bieden we ook Neem voor huisdieren.

Translate »