De biofotonische kracht van Miron glas

Miron-glas is iets bijzonders. MIRON glas is bedoeld om er levensmiddelen in te conserveren en het behoudt de levenskracht. Dus er moeten, bijvoorbeeld, gedroogde eetbare dingen in.

De inhoud van deze bijzondere potten is 200 ml per pot.

Er zijn vele soorten verpakkingen verkrijgbaar. De ene is duurzamer dan de andere. Plastic verpakkingen zijn omstreden. Zeker als het om de slechte afbreekbaarheid en de ‘plastic soep’ gaat. Karton is beter maar niet voor iedere inhoud geschikt. Glas heeft een lange duurzaamheid, toch heeft iedere soort glas een andere soort bescherming voor de inhoud. Bruin glas, blauw glas, groen glas, wit glas zijn overal wel verkrijgbaar.

Wat is Mironglas?

In de oudheid, bij de oude Egyptenaren, maakten ze gebruik van een bijzondere soort glas. Het is diep violet van kleur en verlengt de frisheid en levensduur van de inhoud. In oude tijden werden kostbare oliën, parfums en natuurlijke medische producten bewaard in violette glazen flesjes, vaatjes, potten en vaten.

Het is iets héél bijzonders, zeker als verpakking van natuurlijke producten. Het is een echte trendsetter, om uw producten hierin te verpakken. Dit bijzondere glas komt uit Hoogeveen. Het is milieuvriendelijk en gaat levenslang mee. De kurkuma specialist heeft het voor u gekozen, om haar zuivere supplementen in te verpakken.

Het is, tot nu toe,  het enig bekende soort glas dat een belangrijke extra werking biedt. Het breekt het licht op een speciale manier, waardoor geurstoffen, kleuren en werkzaamheid en andere goede eigenschappen van de inhoud, langer houdbaar blijven. De prachtige violette kleur van dit soort glas is het resultaat van een gepatenteerde mix van minerale oxiden en silica. Het is iets heel bijzonders.

En ook werd beschreven dat het de werking van de inhoud versterkt. Kijk maar naar de foto : In iedere pot is gedroogde basilicum gedaan. En na 2 maanden zag het er als volgt uit.

1. MIRON glas,  heeft het product 100% intact gelaten en versterkt de werking van het product

2. Bruin glas, heeft geen 100% goede conservering van de basilicum

3. Wit glas, het licht heeft het product eigenlijk kapot gemaakt

Ayurvedische producten in Miron-glas, wat is biofotonisch glas

De ayurveda kent géén chemische kruidenpreparaten. Ayurvedische en volledig natuurlijke supplementen komen in Miron-glas dan ook volledig tot hun recht. Omdat ayurvedische producten altijd 100% op natuurlijke basis zijn.

Miron is er mee bezig om een bewijs te creëren voor de extra kracht van dit violet kleurige glas. Dit gaat door de wetenschap van biofotonen.

“Bio” betekent leven. “Foto” betekent licht. De wetenschap van het levenslicht is de letterlijke vertaling. Deze wetenschap bewijst dat er in elke levende cel licht zit.

Een poos geleden kreeg je het predicaat “kwakzalverij” wanneer je het woord “Biofotonen” in de mond nam, maar nu gaan steeds meer wetenschappers er het bijzondere van inzien.

En komen er ook steeds meer onderzoeken naar biofotonen. Men heeft ontdekt dat cellen een zeer zwak licht geven. Vormt dit licht een sleutel voor het geheim van het leven ? Biofotonen zijn lichtdeeltjes met een energie in het zichtbare of ultraviolette deel van het spectrum die door levende cellen worden afgegeven.

Mironbiofotonisch glas staat dus eigenlijk voor het bewaren van het levenslicht in de producten.

Zie de prachtige kleur, van de pot. U hoeft onze ayurvedische producten nu niet  meer in het donker te bewaren. Deze Miron-glas verpakking is een bescherming op zich. Tests hebben aangetoond dat producten, die zijn opgeslagen in Miron-glas, hun eigen en bijzondere eigenschappen gedurende lange tijd, zelfs jaren, kunnen behouden.

U kijkt, op deze foto, IN de pot. Kijk eens, wat een prachtige kleur violet !

Is de flacon leeg ? Alle supplementen gebruikt ? Gooi de pot NIET weg ! U kunt er de nieuwe navulverpakkingen weer in doen. Of bijzondere specerijen en/of kruiden uit de keuken. Deze blijven veel langer vers, fris en lekker ruiken.

Iets moois, zuivers en duurzaams ? Daar houden we wel van, bij De Kurkuma Specialist.

Translate »