Wat is Neem? 

Neemboom-groen
Een Neemboom is een waardevol bezit

Neem komt van de Neemboom. Het is een boom die sinds oude tijden zeer gewaardeerd werd om haar goede uitwerking. Ooit eens zijn wij in India uitgenodigd door een schooltje. Op de vraag wat we aan de school zouden kunnen geven wat het antwoord duidelijk “..een Neemboom, voor op ons schoolplein…”. En zo hebben we dat ook gedaan.

Deze boom wordt door de inwoners beschouwd als hun natuurlijke apotheek. Ze gebruiken alles, maar dan ook werkelijk alles van deze boom. De takjes om de tanden mee te poetsen, de bloesem en de bessen om olie van te maken. En de boom zelf, om tijdens de pauzes of de lessen, onder te zitten. Want als je met je klas kinderen onder een Neemboom zit, dan blijven de insecten uit je buurt.

.

Ayurvedische informatie en Dosha’s 

  • Op de constitutie (dosha) heeft Neem een verlagende werking op Kapha – en Pitta –
  • Verhoogt Vata +   (bij langdurig gebruik)
  • AMA  –

Gratis Verzending van Neem

Dekurkumaspecialist.nl biedt U een gedegen product kennis een plezierige persoonlijke service. De nummer één in kurkuma producten. Ook kunnen we een kurkuma en/of curcumine pakket speciaal voor u, op maat, samenstellen .
Wilt u iets vragen ? Of even snel bestellen ? U kunt bellen met de kurkuma telefoon, bereikbaar via De kurkuma specialist : 0598-371025 en we staan u graag te woord.
Neem is een voedingssupplement, dus dit vormt geen vervanging voor evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl. Raadpleeg bij twijfel altijd een deskundige. Desgewenst hebben wij een goed adres van een natuurgeneeskundig cq ayurvedisch arts voor u.

Translate »