Kurkuma Huidverzorging

Kurkuma Huidverzorging heeft verschillende kurkuma gerelateerde producten voor de huid. Alles is van natuurlijke kwaliteit en heeft natuurlijke grondstoffen. “.. Wat je niet kunt eten, mag je eigenlijk ook niet op je huid smeren..”.. is een oud gezegde en nog steeds zéér actueel.  We hebben producten voor de huid, en voor het gebit. Hier zullen we een paar van deze producten aan u tonen :

Ayurvedische Huidolie “Vitalee”

Dit is een nieuw product, speciaal voor de droge en schrale huid. Deze bijzondere huidolie ‘Vitalee’ is vetvrij en u gebruikt het per druppel. Omdat het zacht en gemakkelijk uitsmeert op de huid. Het trekt direct in de huid en voedt de huid.

U kunt het gebruiken op uw handen, armen en benen. Of eigenlijk overal waar de huid droog is en wel wat voeding kan gebruiken. Eigenlijk zijn 2 druppeltjes op uw handrug voldoende. Op de benen zijn 5 a 10 druppels voldoende, op de armen ook. De olie voelt warm en zacht aan, en geeft geen vette film af. Ook niet op de binnenkant van de handen. U wrijft even met uw handen over uw armen, en de olie is weg.

Gebruik NIET teveel, dat is niet nodig. Deze olie smeert erg soepel uit. Het is geen crème, bevat derhalve geen conserverende middelen. De olie is goed verdraagbaar door haar zuiverheid, ook voor mensen met een zeer gevoelige huid. Vrij van (petro)chemische ingrediënten. Verpakt in biofotonisch ultraviolet glas

Meer informatie  ? En het bedoelde product ? Die vindt u onder de volgende link :

https://www.dekurkumaspecialist.nl/alle-producten/ayurvedische-huidolie-vitalee/

Kurkuma Face Oil 

Deze biofotonisch ultraviolette flacon bevat een ayurvedisch gezichtsverzorgings olie met sesamolie, granaatappelpit olie en pure kurkuma olie. 30 ml. Deze kurkuma face oil is samengesteld volgens uit zuivere grondstoffen zonder enige petrochemische toevoeging. Het recept is volgens een oude ayurvedische samenstelling.

Het ultraviolette glazen flesje heeft een druppel pipet voor een verfijnde dosering. Een paar druppeltjes per keer zijn voldoende. Het meest doeltreffendst is om eerst een zachte scrub toe te passen. En daarna een paar druppeltjes van de  Kurkuma Face Oil aan te brengen

Als men dit ’s avonds doet, heeft de kurkuma face oil ’s nachts de tijd om diep in de huid in te trekken. ’s Morgens kan men dit, eventueel, met warm-lauw water afwassen. Het is een zacht masker en kleurt uw huid niet geel.

Kurkuma masker met rode klei

Dit “Kurkuma masker” is zacht werkend voor de huid. Het verzacht de huid en geeft de huid een mooie uitstraling. Echte Kurkuma huidverzorging . Zie voor een uitgebreide beschrijving bij “kurkuma masker met rode klei“.
U reinigt uw gezicht met wat lauw water. Droog de huid.  En breng daarna het masker normaal dik op de huid aan. U laat het een kwartiertje zitten. Was het weer af met lauw water. Uw huid voelt er zacht en aangenaam van aan.

Kurkuma Huidverzorgings producten

Kurkuma huidzalf (in de oranje doos)   : Het is gemaakt volgens een 5000 jaren oud Ayurvedisch recept. U gebruikt het spaarzaam.Kurkuma Zalf Het is een zachte en verfijnde zalf. Deze zalf geschikt voor de huid.Er is bij ons veel vraag naar deze bijzondere kurkuma zalf. Dit recept is samengesteld met verschillende oude ayurvedische natuurlijke ingrediënten. De samenstelling is eeuwenoud. Een goede kurkuma huidverzorging voor een huid met problemen

Kurkuma Face Oil  (nú in biofotonisch glas) 

Deze onderstaande flacon bevat een ayurvedisch gezichtsverzorgings olie met sesamolie, granaatappelpit olie, amandel olie en pure kurkuma olie. (30 ml). De olie vloeit soepel uit, dus een paar druppeltjes zijn voldoende. Deze olie is uniek in Nederland.

Deze kurkuma face oil is samengesteld volgens uit zuivere grondstoffen zonder enige petrochemische toevoeging. Het recept is volgens een oude ayurvedische samenstelling.

Het biofotonisch glazen flesje bevat een pipetdopje voor een verfijnde dosering. Een paar druppeltjes per keer zijn voldoende. Het meest doeltreffendst is om eerst een zachte scrub toe te passen. En daarna een paar druppeltjes van de  Kurkuma Face Oil aan te brengen. U ontvangt een Nederlandse bijsluiter bij dit product.

Als men dit ‘s avonds gebruikt, heeft de kurkuma face oil ‘s nachts de tijd om diep in de huid in te trekken. ‘s Morgens kan men dit, eventueel, met warm-lauw water afwassen. Het is dan een zacht masker en kleurt uw huid niet geel.

Kurkuma masker met rode klei   Dit “Kurkuma masker” is zacht werkend voor de huid. Het verzacht de huid en geeft de huid een mooie uitstraling. Echte Kurkuma huidverzorging . Zie voor een uitgebreide beschrijving bij “kurkuma masker met rode klei“. U reinigt uw gezicht met wat lauw water. Droog de huid.  En breng daarna het masker normaal dik op de huid aan. U laat het een kwartiertje zitten. Was het weer af met lauw water. Uw huid voelt er zacht en aangenaam van aan.

Dit oude proces is al duizenden jaren geleden beschreven, en de recepten zijn lange tijd niet gebruikt. Wij hebben een paar van die oude recepten opgezocht en weer laten samenstellen. Kurkuma tandkrijt is er eentje van. Het is nooit de bedoeling geweest om de tanden met pure kurkuma poeder te gaan poetsen, daarom vindt u bij dekurkumaspecialist een bijzonder en exclusief product voor uw gebit.

Kurkuma Tandkrijt is een product voor ons gebit, volgens natuurlijke ayurvedisch recept samengesteld.

kurkuma-tandkrijt

Kurkuma is een wortel, in het Engels spreekt men van ‘turmeric’. Alles van deze plant wordt gebruikt, van haar bladeren tot bloesems, van haar wortels tot stengel. De kurkuma poeder worden al sinds de oudheid gebruikt als een soort tandpasta, om het gebit, het tandvlees en de mondholte ondersteunend schoon te houden. Het is vrij van SLS en SLES, vrij van parabenen, vrij van saccharin en ook vrij van fluoride. En, natuurlijk, 100% Vegan en Vegetarisch

LET OP ! Kurkuma is nou eenmaal géél, en hecht zich gemakkelijk aan kunststof. Pas dus op met composiet vullingen en kunststof kronen. Heel langzaam kan het geel kleuren.

Kurkuma zalf                                                                                                                                                                                             

kurkuma-zalf

Kurkuma zalf is een bijzonder product. Het is gemaakt volgens een 5000 jaren oud Ayurvedisch recept. U gebruikt het spaarzaam. Het is een zachte en verfijnde zalf. Deze zalf is prima geschikt voor onze huid. Er is bij ons veel vraag naar deze bijzondere ayurvedische zalf. Dit recept is samengesteld met verschillende oude ayurvedische natuurlijke ingrediënten. De samenstelling is volgens een natuurlijk en eeuwenoud recept. Zonder dierproeven, en zonder (petro)chemische toevoegingen. Een goede KURKUMA HUID ZALF

Kurkuma Zeep

KURKUMA ZEEP is een geheel natuurlijke zeep. Uniek verkrijgbaar bij dekurkumaspecialist, zachte kurkuma zeep, handgemaakt. De kwaliteit is zuiver. Het  Kurkuma Zeepondersteunt voor een glanzende huid. Helpt de huid weer om mooi te zijn, maakt de teint helderder en helpt bij voor ondersteuning van een goed alkalisch niveau van de huid. Ook geschikt tegen zwarte poriën.  Irriteert niet en is geschikt voor ieder huid type. Zeer geschikt voor de gezichtshuid.

Neem de zeep in uw handen met lauwwarm water. De zeep gaat schuimen. Was het gezicht en/of lichaam met het schuim, laat het even intrekken. Daarna afspoelen.  U kunt ook een vochtig wattenschijfje over de zeep halen en hiermee de huid/gezicht gericht reinigen.  Het kleurt NIET geel.

Deze kurkuma zeep ‘Haldi’ is door onszelf laten maken, en geheel volgens onze eigen eisen. Met als belangrijkste ingrediënt onze eigen kurkuma olie ‘botanic’. Deze bijzondere kurkuma olie betrekken van onze eigen leverancier, waarmee we al jaren (sinds het begin van onze webshop dekurkumaspecialist.nl) zaken doen.

Deze leverancier is biologisch gecertificeerd, HACCP gecertificeerd, gecertificeerd Vegan, Halal en Kosher, GMO-vrij, ISO gecertificeerd, Hun producten zijn vrij van zware metalen zoals lood chromaat, ethyleen oxide vrij . Niet bestraald, BSE/TSE vrij (= vrij van dierlijke producten en vrij van dierproeven)

Ingrediënten kurkuma zeep, naar hoeveelheid gebruikt :

  • Koud geperste kurkuma olie, zonnebloemolie, olijfolie, kokos olie, cacao boter, bijenwas, gedemineraliseerd water, natron (loog), liefde, passie en aandacht.
  • Gewicht : 60 gram
  • Afmeting : 6,5 cm x 5 cm x 1,8 cm (past dus door uw brievenbus)

Neem olie, Kurkuma olie en Kruidnagel olie (speciaal voor oil pulling)

We hebben er 3, uit deze speciale “oilpulling serie”  :                                                                                                                                        Neemblad olie

Neem tandkrijt 

Neem is een boom, in het Engels spreekt men van ‘niem’. Alles van deze boom wordt gebruikt, van haar takken tot bloesems, van haar bessen tot wortels. De Neem-Tandkrijt-poederkleine twijgjes worden al sinds de oudheid gebruikt als een soort tandenborstel, om het gebit, het tandvlees en de mondholte ondersteunend schoon te houden. Dit Neem blad Tandkrijt werd gedroogd en herhaaldelijk gemalen tot een zeer fijn poeder. Daarna werd het gemengd met ayurvedisch tandkrijt.

Van de bladeren maakte men een soort tandenpoeder, hierin werden de twijgjes gedoopt en daar werd dan op gekauwd. De smaak van Neem is erg bitter, daar zijn wij niet meer aan gewend. De werking is goed omdat het gemaakt is volgens een natuurlijk recept. Er is ook Kurkuma Tandkrijt bij ons verkrijgbaar.

Dit product is vrij van SLS en SLES, vrij van parabenen, vrij van saccharin en ook vrij van fluoride. En, natuurlijk, 100% Vegan en Vegetarisch

Neem zeep (tijdelijk uitverkocht) 

Neem-ZeepPure sterk werkende NEEM ZEEP , met kurkuma olie.  Neem is een boom waarvan al duizenden jaren álles wordt gebruikt. Deze zeep is van de neembessen en de neem bladeren. Reeds duizenden jaren vermengd men de Neem olie met de Kurkuma olie voor een goede en krachtig werkende zeep. zeep wordt gemaakt in India. Deze zeep is handgemaakt. Neem zeep heeft als basis pure neem olie, met kurkuma longa poeder. Dit wordt samengevoegd en vermengd met, in India geproduceerde, pure, koudgeperste neemolie. Onze Neemolie zeep bevat zo weinig mogelijk chemische toevoegingen, zoals kleurstoffen of parabenen. Neemolie heeft van zichzelf een ietwat typische zwavelachtige geur, deze zeep heeft dat ook.

Deze zeep werd in de oudheid waarschijnlijk ondersteunend gebruikt tegen bacteriële huid problemen.

Ingrediënten : glycerine, melia neemzaad olie, tetradibutyl (=antioxidant), zuivere kurkuma wortel olie, limoenolie, citral (=planten olie van citrus) , coumarin (natuurlijk geurstof van tonka bonen)  , citrus medica (=hand van Boeddha plant) limoenschil olie, geraniumoil, butylphenil(=plantaardige geurstof), sodium, water, parfum, tetra sodium (zoutverbinding)

Olie van Kurkuma én Curcumine combinatie set     

Combinatie van kurkuma en curcumine olieEen unieke combinatie, die alléén bij De Kurkuma Specialist te vinden is. De kurkuma olie is géén etherische olie, maar een koudgeperste puur zuivere olie van de kurkuma longa wortels. En de Curcumine C3 olie is een olie op basis van sesam olie en 100% zuivere curcumine c3. Meer informatie ? KLIK HIER

Er is in géén van deze beide soorten olie bioperine peper verwerkt, dus beide oliën zijn onbewerkt en ongemengd. Ze zijn verpakt in biofotonisch ultraviolet glas. (30 ml per flesje)

Waarom zou ik iets van deze  ‘Kurkuma huidverzorging” bij De Kurkuma Specialist kopen ? 

We hebben alleen natuurlijke ayurvedische producten, als huidverzorging. Zowel voor het gebit, voor onze huid en als huidmaskers.

  • GRATIS  altijd een leuke attentie bij uw bestelling, altijd om te ontvangen
  • ALLÉÉN zuiver natuurlijk producten, zonder enige (petro)chemische toevoeging
  • GRATIS verzending
  • VERFIJNDE en unieke kurkuma producten in Nederland.
  • MOOIE COMBINATIE van verfijnde ayurvedische (kurkuma) huidproducten.
  • ALLES is los verkrijgbaar uit de kurkuma huidverzorging serie

             Gratis verzending

Dekurkumaspecialist.nl biedt U een gedegen product kennis een plezierige persoonlijke service. De nummer één in kurkuma producten. Ook kunnen we een kurkuma en/of curcumine pakket speciaal voor u, op maat, samenstellen .  Wilt u iets vragen ? Of even snel bestellen ? U kunt bellen met de kurkuma telefoon, bereikbaar via De kurkuma specialist : 0598-371025 en we staan u graag te woord.
Translate »