Ayurvedische Huidolie “Vitalee”

19.95

Deze ayurvedische huidolie ‘Vitalee’ is parfumvrij en zonder conserverings middelen gemaakt. Dat komt niet vaak voor in onze moderne maatschappij, waar veel gebruikt gemaakt wordt van chemische conserverings middelen.

Ayurvedische Huidolie “Vitalee”  

  • 30 ml huidolie
  • Inhoudsstoffen : kurkuma olie, granaatappelpit olie, amandel olie
  • Vrij van petrochemische toevoegingen en/of conserverings middelen. 100% Puur natuur
  • NIEUW : In práchtig violetglas verpakt

Achtergrond, werking en samenstelling van deze zuivere huidolie 

Deze ayurvedische huidolie ‘Vitalee’ is parfumvrij en vrij van petrochemische en/of  conserverings middelen gemaakt. Dat komt niet vaak voor in onze moderne maatschappij, waar veel gebruikt gemaakt wordt van petrochemische conserverings middelen.

Het recept hiervan is erg oud, en wordt al duizenden jaren door mensen gebruikt. Het heeft een volledig natuurlijke samenstelling, geheel 100% natuurzuivere en koudgeperste olie, zonder verdere toevoegingen. Het bevat, van nature Vitamine E en B. En de kurkuma olie heeft een zeer uitgebreid scala aan bijzondere en waardevolle stoffen. Mineralen, vitamines en spoorelementen. Het recept bestaat uit zuivere kurkuma olie, granaatappel pit olie en amandel olie. De samenstelling is bijzonder verfijnd en geeft rust en harmonie in de huid.

Deze huidolie kan gebruikt worden bij de verzorging van een droge, ruwe en gevoelige huid. Ook bij een schrale, geprikkelde en rode huid verzorgt deze zachte olie uw huid. Eveneens de iets oudere huid heeft baat bij deze olie. Het reguleert de vochthuishouding in de huid. De olie is zacht, licht en ademend voor de huid.

Vitamine B houdt vocht vast en voorkomt zo de uitdroging van uw huid. Vitamine E speelt een belangrijke rol tegen vrije radicalen, die de huid kunnen verouderen. Deze ayurvedische olie is rijk aan mineralen, zoals magnesium, calcium en fosfor. De mineralen kunnen helpen om de conditie van uw huid te verbeteren. Belangrijke stoffen voor het behoud van een gezonde huid

Toepassingen en gebruik van deze ayurvedische huidolie ‘Vitalee’

Deze bijzondere ‘Vitalee’ is vetvrij en u gebruikt het per druppel. Omdat het zacht en gemakkelijk uitsmeert op de huid. Het trekt direct in de huid en voedt de huid.

U kunt het gebruiken op uw handen, armen en benen. Of eigenlijk overal waar de huid droog is en wel wat voeding kan gebruiken. Eigenlijk zijn 2 druppeltjes op uw handrug voldoende. Op de benen zijn 5 a 10 druppels voldoende, op de armen ook. De olie voelt warm en zacht aan, en geeft geen vette film af. Ook niet op de binnenkant van de handen. U wrijft even met uw handen over uw armen, en de olie is weg.

Gebruik NIET teveel, dat is niet nodig. Deze olie smeert erg breed uit. Het is geen crème, en bevat derhalve geen conserverende middelen. De olie is goed verdraagbaar door haar zuiverheid, ook voor mensen met een zeer gevoelige huid.

         Gratis Verzending

Reviews

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.

Translate »