Curcumine capsules C3 ‘Superieur’ (met bioperine peper)

Hier vindt U de sterkst werkende en zuiverste curcumine capsules, die op de Nederlandse markt verkrijgbaar is. Curcumine-Longa C3 “SUPERIEUR”
Vandaar de naam ‘superieur’. Het wordt 2000 % beter opgenomen en is daarmee de sterkste curcumine longa op dit gebied als voedingssupplement. Het is de zuiverste en onbewerkte curcumine  uit de kurkuma-longawortel . En derhalve hoeven er geen chemische middelen extra aan toegevoegd worden. Het is  100% zuivere curcumine.Dit is geen curcuma c3 capsule, maar curcumine longa C3 superieur. Een grote verschil: Pure en goed werkzame curcumine.

Deze krachtige Curcumine longa C3 ‘Superieur’  inhoud van de capsules is verkregen uit kurkuma-longa. Door een speciaal zuiver natuurlijk (niet chemisch) proces zijn de 3 belangrijke natuurlijke curcuminoïden behouden. Een bioactief product, verkregen uit de zuivere en pure kurkuma-longa rhizome. Dit is geen wortel, maar een wortelstok. Met behoud van alle 3 de belangrijkste curcuminoïden.

Wat zit er in deze curcumine c3 complex ‘superieur’ capsules ?

De curcumine capsules van de Kurkuma Specialist worden door een oud natuurlijk extraherings proces gemaakt en hierdoor zijn de 3 werkzame curcuminoïden behouden gebleven.

De naam is derhalve C3. En, vanwege de juiste verhouding van deze 3 curcuminoïden, de toevoeging “Superieur”. De grondstof van de curcumine is geteeld op zuivere grond. En is volledig vrij van genetische manipulatie. Het is pure en zuivere curcumine, zoals de natuur het heeft bedoeld en gemaakt. Omdat er verder geen chemische toevoegingen zijn gedaan, werkt deze curcumine capsule op een natuurlijke manier. Hier vindt u een dergelijk uitgebalanceerd curcumine product als voedingssupplement.

Curcumine C3 ‘Superieur’ capsules met Internationale Awards

Deze Curcumine C3 “Superieur” capsules bevat de beste curcumine die er is, met verschillende Internationale Awards en Onderscheidingen op haar naam. Een ervan is de “GRAS” , al toegekend vanaf 2013 ! De hoogste Internationale Award, die er voor een zuiver curcumine voedingssupplement product,  is.

We bieden alleen dátgene aan waar we verstand van hebben. Daarom heeft dekurkumaspecialist deze excellent goede curcumine voor u uitgekozen.

Waar komt deze curcumine c3 ‘superieur’ vandaan ?

In India weet men hoe, vanaf de eerste oogstdag, met deze kurkuma plant om te gaan. En werkt men met oude ayurvedische richtlijnen, voor een goed resultaat. Natuurlijk wordt er elders in de wereld ook kurkuma verbouwd, als grondstof voor de curcumine. Neem als voorbeeld China en Peru. Er is een groot verschil tussen het proces NA de oogst. En daarbij komt het op de latere werkzaamheid aan. Bovendien zijn de groei omstandigheden in India excellent, voor een goed werkend product.

De hoeveelheid curcuminoïden is het hoogst in deze kurkuma. Vanwege deze pure en zuivere kurkuma grondstof, en het natuurlijke extraherings proces wordt deze curcumine 2000 % (!) beter opgenomen, dan welke andere curcumine ook.

Voor een uitstekende opname is er bioperine peper toegevoegd, in de juiste verhouding, te weten 5 mg per capsule.

Het is derhalve een product, zoals de natuur het heeft gemaakt. Daarom zijn er geen verdere chemische toevoegingen gedaan. Dit zuivere product wordt 500 maal beter opgenomen in het lichaam. En is het oxalaat-gehalte van dit product extreem laag, te weten 0,025 ppm.

Inhoud per capsule Curcumine C3 ‘Superieur’, 99% puur Curcumine longa C3 ‘superieur’ met 1% zuivere bioperine peper. 495 mg Puur Curcumine c3 extract met 5 mg zuivere bioperine peper. Zonder enige verdere vorm van extra of chemische toevoegingen is de inhoud van onze capsules.
Puur van Moeder Natuur. Ayurvedische Curcumine longa C3 ‘superieur’  volgens “The Old Natural School”.

Waarom heten deze capsules Curcumine C3 complex “superieur” ?

De bioactieve curcumine capsules c3 superieur,  die wij verkopen,  is via een natuurlijke methode uit zuivere en pure kurkuma longa gewonnen. Dit heet officieel : “geëxtraheerd volgens de natuur-methode methode” . Dit is een natuurlijk en langzaam proces. Met behoud van de bioactieve stoffen,  uit de kurkuma-longa , de Curcuminoïden C3 . Dit zijn de werkzame stoffen uit de kurkuma-longa rhizome.

Dit in tegenstelling tot de meeste andere Curcumine, die vaak via een chemisch en snel proces zijn gefabriceerd.  Die van ons dus niet. We hebben dit product zorgvuldig voor u geselecteerd. Met duidelijke eisen aan dit product. Deze bioactieve curcumine c3 superieur is een uniek product, geëxtraheerd uit zuivere kurkuma-longa.

Wat is het verschil tussen kurkuma ‘plus’ en curcumine c3 ‘superieur’ ?

Tussen curcumine c3 ‘superieur’  en kurkuma (curcuma) zit een groot verschil. Het komt erop neer dat er in 1 capsule Curcumine C3, evenveel werkzame stof zit, dan in 25 capsules kurkuma. Omdat er in kurkuma maar  ca 4 % curcumine zit. En curcumine is de bioactieve stof in de kurkuma plant. Er zijn veel curcuminoïden, 3 ervan zijn werkzaam en bioactief.

De beste curcumine

Door dit natuurlijke extract proces zijn de 3 curcuminoïden in de juiste verhouding behouden gebleven. Vandaar C3. Curcumine C3 is een natuurlijk mengsel dat geïsoleerd is uit kurkuma-longa. Goede curcumine c3 moet geen chemische toevoegingen bezitten, en bestaan uit de drie belangrijkste componenten in een goede verhouding.

Dit zijn de C3, de drie curcuminoïden:

demethoxy curcumine (ca 34,2%).
bisdemethoxy curcumine (ca 24,3%).
zuivere curcumine-longa (ca 40,9%).

Maakt : Curcumine C3 “Superieur”.

Curcumine met de 3 curcuminoïden in de juiste verhouding. Voor de juiste werking. Sterk, zuiver en goed. Als grondstof heeft dit de kurkuma longa wortel. De volledige naam is curcumine longa c3 ‘superieur’. Al vanaf 2013 heeft curcumine c3 ‘superieur’ Internationale onderscheidingen gewonnen (GRAS) vanwege de meest zuivere en beste curcumine die er is.  Een hele prestatie, die gewaardeerd wordt.

Waarom zou ik deze Curcumine C3 bij De Kurkuma Specialist kopen ? 

Heel eenvoudig ! Vanwege de hoge kwaliteit en de lage prijs

 • GRATIS Kurkuma E-book ; Erg mooi en ook uitgebreid gedocumenteerd GRATIS Ebook, bij bestelling en betaling van 2 Kurkuma en/of Curcumine c3 producten.  “Kurkuma, de wortel van de Zon“.
 • GRATIS : Per verpakking 90 capsules Curcumine C3 ‘Superieur’ aanwezig.  Dat is 50 % méér als gemiddeld in Nederland, waarbij 60 capsules de standaard norm is. Dus 50 % Gratis-en-voor-niets erbij. Per 2 x verpakking van 90 zijn al 60 capsules gratis EXTRA (=2 x 30 capsules).
 • BEVAT : Curcumine c3 ? Bevat maar liefst 500 mg curcuminoïden per capsule, een puur zuiver natuurlijk extract !
 • GRATIS :  Een ‘leuke attentie’ mee geleverd, altijd leuk om te ontvangen
 • Door de toegevoegde bioperine peper  heeft deze Curcumine C3 ‘Superieur’ een 2000% langere opnametijd en is daarmee de sterkste curcumine op dit gebied.

Meer informatie over de curcumine C3 ‘superieur’

 • Vrij van Zware metalen
 • GMO vrij en NIET Eto Behandeld (Ethyleen Oxide : dit is een chemisch sterilisatie gas)
 • Vrij van genetische manipulatie
 • Inhoud 90 capsules per verpakking.
 • 500 mg per capsule, met toegevoegde bioperine peper (5mg)
 • Herkomst : India
 • Vrij van lood en andere zware metalen
 • Buiten het bereik van kinderen houden
 • ADH : 1 a 2 capsules per dag, tijdens een maaltijd innemen
 • Dosis niet overschrijden
 • Vegetarische capsules, kosher en halal
 • Capsule huls : plantenvezel (mais), magnesiumstearat, silicium dioxide.
Voedingssupplementen zijn geen vervanging voor gezonde voeding en een gezonde levensstijl. De kurkuma specialist.nl biedt u een gedegen kennis en een plezierige persoonlijke service. De nummer één in kurkuma producten. We kunnen, desgewenst, een kurkuma pakket voor u op maat samenstellen. Wilt u iets vragen ? Of even snel bestellen ? U kunt bellen met De Kurkuma Telefoon , bereikbaar via de kurkuma specialist : 0598-371025  We staan u graag te woord.
PS : Overleg bij ziekte , medicijn gebruik, zwangerschap of borstvoeding eerst met een deskundige (of ayurvedisch arts) . Wij hebben eventueel een goed adres voor u.
Translate »