Kurkuma supplementen

Kurkuma is een specerij afkomstig van de Curcumalonga plant. Het word ook wel eens Indiase geelwortel, turmuric, haldi of koenjit genoemd. Omdat kurkuma volgens de ayurveda veel voordelen en een goede werking zou kunnen hebben is dit een uitstekend specerij om voedingssupplementen mee te maken: kurkuma supplementen.

Verschillende kurkuma supplementen

Bij De Kurkuma Specialist bieden we verschillende soorten kurkuma supplementen. Kurkuma ‘puur’ is de zuiverste van onze kurkuma supplementen. Omdat sommige mensen gevoelig kunnen zijn voor pepers of andere toevoegingen heeft dit kurkuma supplement alleen natuurzuiver kurkuma longa extract, dit is anders dan ‘gewone’ kurkuma.

Kurkuma ‘plus’ is ons kurkuma supplement mét bioperine peper (zwarte peper). De bioperine peper wordt in een goede verhouding toegevoegd om de werkzaamheid en opname te optimaliseren.

Kwaliteit van onze kurkuma supplementen

Er bestaan ongeveer 75 soorten kurkuma. Maar één hiervan is de juiste soort kurkuma waaraan goed heilzame eigenschappen worden toegeschreven. Deze soort wordt gebruikt in onze kurkuma supplementen. Bij De Kurkuma Specialist wordt er op alle aspecten van de kurkuma supplementen gelet. Van de kwaliteit van de zwarte peper tot de capsule. Daarnaast kijken we naar alles wat te maken heeft met de kwaliteit van een kurkuma longa wortel. De herkomst, de zuiverheid, de werkzaamheid, de onvermengdheid en de analyse van puurheid. We controleren alles op puurheid en zuiverheid zodat alleen de beste kwaliteit ingrediënten in onze kurkumasupplementen terecht komt. Al onze kurkuma en curcumine zijn GMO vrij en NIET Eto Behandeld (Ethyleen Oxide : dit is een chemisch sterilisatie gas)

Kurkuma supplementen kopen bij De Kurkuma Specialist

De Kurkuma specialist is dé nummer 1 in kurkuma, dus ook in kurkuma supplementen. Alleen de best kwaliteit kurkuma wordt gebruikt voor onze kurkuma supplementen. Kennis van en onderzoek naar ayurveda worden toegepast bij het maken van onze kurkuma supplementen. Daarnaast profiteer je bij De Kurkuma Specialist van gratis verzending op alle bestellingen. Alle bestellingen die voor 15:00 geplaatst worden, worden dezelfde dag verzonden en als extraatje krijg je bij geselecteerde producten leuke gratis samples.

We willen graag duidelijk stellen dat de getoonde producten geen geneesmiddelen zijn, maar voedingssupplementen. Kurkuma supplementen zijn geschikt voor het ondersteunen van het natuurlijk herstellend vermogen van het lichaam.

Translate »