Triphala kopen

Triphala  ‘Balans’ capsules kunt u kopen bij De Kurkuma Specialist. Dit is een ayurvedisch voedingssupplement van hoogwaardige zuivere kwaliteit. Deze Triphala “balans” is de 3e pijler van de Ayurvedische leer en werden waarschijnlijk vroeger gebruikt voor de spijsvertering.  Wij bieden u de 7 oude ayurvedische pijlers aan. Triphala is er één van.  Het is een middel waardoor zult u waarschijnlijk flink naar de wc zult moeten. Dit is, onder andere, een middel dat vroeger gebruikt werd door veel yoga beoefenaars. Om een soepele slanke buik te hebben. Een goed bio actief middel. Hier vindt u een dergelijk uitgebalanceerd triphala extract als voedingssupplement.

Deze zuiver ayurvedic Triphala ‘Balans’ capsules is de 3e pijler van de Ayurvedische gezondheidsleer. In deze combinatie zijn 3 vruchten werkzaam. “Tri” betekent 3. “Phala” betekent vruchten. In deze webshop kunt u deze  bio actieve triphala kopen. Hier vindt u een dergelijk uitgebalanceerd triphala extract als voedingssupplement.

Wat is triphala ? 

Deze drie verschillende vruchten, hebben alle drie hun werking op ons spijsverterings systeem. Het zou geweldig zijn geweest om hier eens rustig voor u uiteen te zetten wát en hoe deze Triphala werkt. Echter door de huidige Europese wetgeving inzake ‘gezondheids claims’ mogen wij dit niet voor u doen. Op straffe van enorme boetes. Wel kunnen we u zeggen dat dit een uitstekend middel is om waarschijnlijk even flink naar de wc te moeten. Maar het internet geeft ook veel informatie omtrent deze Triphala.

 • De eerste vrucht heet ‘Amalaki’, en heeft haar geheel eigen werking.
 • De tweede vrucht heet ‘Bhibitaki’, en heeft haar geheel eigen werking.
 • De derde vrucht heet ‘Haritaki’.

Men spreekt dit uit als ’trí falá’. Deze zuivere Triphala ‘balans’ capsules werden dus  vroeger waarschijnlijk veel gebruikt voor de darmen. Triphala balans  is uniek verkrijgbaar bij dekurkumaspecialist. Door de samenwerking van deze drie vruchten is dit een oude formule.

Waarom zou u deze Triphala kopen bij De Kurkuma Specialist? 

Zuiver ayurvedic Triphala “Balans” is de inhoud van deze capsules. Een natuurlijk product, zonder enige vorm van chemische toevoeging.  Het is een 100 % puur extract van de 3 vruchten Amalaki, Bhibitaki en Haritaki.  Puur van Moeder Natuur.

Nog meer voordelen ?

 1. GRATIS : Per verpakking 90 capsules Triphala  aanwezig.  Dat is 50 % méér als gemiddeld in Nederland, waarbij 60 capsules de norm is.
 2. GRATIS-en-voor-niets 50% voor u erbij
 3. GRATIS : Een ‘proefmonster’ van één van onze producten mee geleverd, altijd leuk om te ontvangen
 4. Alles is van pure en zuivere vruchten extracten, zoals Moeder Natuur het heeft bedoeld en gemaakt
 5. Nauwkeurig gestandariseerd op de verhouding tussen de 3 vruchten, amalaki, bibhitaki en haritaki
 6. Brede werking aan actieve stoffen, voor een goed resultaat
 7. Kosher, Vegan en Halal. Vegetarische capsules, GMO vrij, niet bestraald en niet EtO behandeld ( dit is een chemisch sterilisatie proces)
 8. Deze capsules zijn zonder enige vorm van extra chemische of andere toevoegingen (glutenvrij, geen geur- smaak- of kleurstoffen, gistvrij, lactose vrij, suikervrij)

Ayurvedische informatie en Dosha’s 

 • Op de constitutie (dosha) heeft Triphala een verlagende werking op de Vata – en de Pitta –
 • Verhoogt  Kapha +
 • AMA  + (bij te grote inname)
 • Ojas +

Inhoud en samenstelling van de Triphala ‘Balans’ capsules en verpakking 

U neemt 1 capsule om-en-om de dag, bij voorkeur de ochtend, in. Met een slokje water. Eventueel zou u ook af en toe 2 capsules kunnen nemen, als u dit wilt. Dit middel werd vroeger gebruikt door yoga beoefenaars, om een slanke buik te hebben.

 • Triphala ‘Balans is een zorgvuldig uitgezocht voedingssupplement, op basis van de 3 ayurvedic vruchten Amalaki, Haritaki en Bibhitaki
 • 90 capsules Triphala ‘Balans’ per verpakking aanwezig
 • 600 mg Triphala ‘Balans’ extract per capsule
 • Capsule huls : Plantenvezel cellulose (maïs) , Maat ’00’
 • Buiten het bereik van kinderen houden
 • Land van herkomst : India
 • ADH : Neem bijvoorbeeld 1 capsule tijdens een maaltijd, in, met een slokje water (om-en-om de dag of alléén in het weekend kan ook)
 • Bij voorkeur in de ochtend, anders moet u waarschijnlijk ’s nachts een paar keer flink naar de wc

Contra indicaties voor Triphala ‘Balans’ 

 • NIET gebruiken bij de medicijnen bloeddrukverlagers
 • NIET gebruiken bij gevoeligheid voor diarrhee
 • BESLIST niet gebruiken bij zwangerschap, triphala ontspant de gladde spieren en kan derhalve een vroege geboorte (of erger) in de hand werken. Nogmaals : Bij zwangere vrouwen raden we het gebruik van Triphala ronduit af, omdat het op de gladde spieren zou kunnen werken. Dus ook op de baarmoeder.
 • WEES voorzichtig met het gebruik van triphala bij medicijnen voor uw hart, triphala kan een goede hartslag helpen ondersteunen. Dat is teveel
Benieuwd naar de overige supplementen? De Kurkuma Specialist heeft een groot aanbod voedingssupplementen: Ashwagandha, boswelia, magnesium, oil pulling, granaatappel, brahmi.

Waar kan ik Triphala kopen?

Goede triphala kopen kan erg lastig zijn. Bij De Kurkumaspecialist hebben we volledig natuurlijke Triphala Balans capsules zonder extra toevoegingen. Ook is het mogelijk de Triphala Balans in combinatie met Curcumine C3 te kopen. De combinatie van deze twee zorgt volgens de Ayurvedische richtlijnen voor een interessante werking op het menselijk spijsvertering systeem.

Waaruit bestaat Triphala?

Triphala bestaat uit 3 verschillende vruchten die alle 3 invloed op ons spijsverteringssysteem kunnen hebben. Triphala bestaat uit de vruchten Amalaki, Bibhitaki en Haritaki. Van de schone natuurlijke vruchten worden extracten genomen waarvan de producten gemaakt zijn. De combinatie tussen de 3 vruchten is zorgvuldig op de juist verhouding gebracht. Zo zijn onze Triphala balans capsules en Triphala & Curcumine C3 combinatie volledig natuurlijk en volgens de Ayurvedische richtlijnen.

  Gratis Verzending

Dekurkumaspecialist.nl biedt U een gedegen product kennis een plezierige persoonlijke service. De nummer één in kurkuma producten. Ook kunnen we een kurkuma en/of curcumine pakket speciaal voor u, op maat, samenstellen .
Wilt u iets vragen ? Of even snel bestellen ? U kunt bellen met de kurkuma telefoon, bereikbaar via De kurkuma specialist : 0598-371025 en we staan u graag te woord.


Overleg bij ziekte, medicijngebruik, zwangerschap of borstvoeding eerst met een deskundige voordat u dit supplement gebruikt. Mocht u er prijs op stellen, dan hebben wij , desgewenst, een goed adres van een natuurgeneeskundig/ayurvedisch arts voor u-

 

Translate »