Triphala  ‘Balans’

Triphala  ‘Balans’ capsules kunt u kopen bij De Kurkuma Specialist. Dit is een ayurvedisch voedingssupplement van hoogwaardige zuivere kwaliteit. Deze Triphala “balans” is de 3e pijler van de Ayurvedische leer en werden waarschijnlijk vroeger gebruikt voor de spijsvertering.  Wij bieden u de 7 oude ayurvedische pijlers aan. Triphala is er één van.  Het is een middel waardoor zult u waarschijnlijk flink naar de wc zal moeten gaan. Dit is, onder andere, een middel dat vroeger gebruikt werd door veel yoga beoefenaars. Om een soepele slanke buik te hebben. Een goed bio actief middel. Hier vindt u een dergelijk uitgebalanceerd triphala extract als voedingssupplement.

Deze zuiver ayurvedic Triphala ‘Balans’ capsules is de 3e pijler van de Ayurvedische gezondheidsleer. In deze combinatie zijn 3 vruchten werkzaam. “Tri” betekent 3. “Phala” betekent vruchten. In deze webshop kunt u deze  bio actieve triphala kopen. Hier vindt u een dergelijk uitgebalanceerd triphala extract als voedingssupplement.

Wat is triphala ? 

Deze drie verschillende vruchten, hebben alle drie hun werking op ons spijsverterings systeem. Het zou geweldig zijn geweest om hier eens rustig voor u uiteen te zetten wát en hoe deze Triphala werkt. Echter door de huidige Europese wetgeving inzake ‘gezondheids claims’ mogen wij dit niet voor u doen. Op straffe van enorme boetes. Wel kunnen we u zeggen dat dit een uitstekend middel is om waarschijnlijk even flink naar de wc te kunnen gaan. Maar het internet geeft ook veel informatie omtrent deze Triphala.

 • De eerste vrucht heet ‘Amalaki’, en heeft haar geheel eigen werking.
 • De tweede vrucht heet ‘Bhibitaki’, en heeft haar geheel eigen werking.
 • De derde vrucht heet ‘Haritaki’.

Men spreekt dit uit als ‘trí falá’. Deze zuivere Triphala ‘balans’ capsules werden dus  vroeger waarschijnlijk veel gebruikt voor de darmen. Triphala balans  is uniek verkrijgbaar bij dekurkumaspecialist. Door de samenwerking van deze drie vruchten is dit een oude formule.

Waarom zou u deze Triphala ‘Balans’ bij De Kurkuma Specialist kopen ? 

Zuiver ayurvedic Triphala “Balans” is de inhoud van deze capsules. Een natuurlijk product, zonder enige vorm van chemische toevoeging. Een product zoals alleen Moeder Natuur het kan maken.  Het is een 100 % puur extract van de 3 vruchten Amalaki, Bhibitaki en Haritaki.  Puur van Moeder Natuur. Ayurvedische Triphala volgens “The Old Natural School”.

Inhoud en samenstelling van de Triphala ‘Balans’ capsules en verpakking 

U neemt 1 capsule om-en-om de dag, bij voorkeur de ochtend, in. Met een slokje water. Eventueel zou u ook af en toe 2 capsules kunnen nemen, als u dit wilt. Dit middel werd vroeger gebruikt door yoga beoefenaars, om een slanke buik te hebben.

 • 90 capsules Triphala ‘Balans’ is een zorgvuldig uitgezocht voedingssupplement
 • 600 mg Triphala ‘Balans’ extract per capsule
 • Nauwkeurig gestandariseerd op de verhouding tussen de 3 vruchten
 • Capsule huls : Plantenvezel cellulose (maïs) , Maat ’00’
 • Brede werking aan actieve stoffen, voor een goed resultaat
 • Kosher, Vegan en Halal. Niet bestraald, niet EtO behandeld (dit is een chemisch sterilisatie proces), GMO vrij
 • Buiten het bereik van kinderen houden
 • Land van herkomst : India
 • Neem bijvoorbeeld 1 capsule tijdens een maaltijd, in, met een slokje water (om-en-om de dag of alléén in het weekend kan ook)
 • Bij voorkeur in de ochtend, anders moet u waarschijnlijk ‘s nachts naar de wc
 • NIET gebruiken bij bloeddrukverlagers
 • GRATIS “Kurkuma verrassings” proefmonster mee geleverd

                                                            Gratis Verzending

Dekurkumaspecialist.nl biedt U een gedegen product kennis een plezierige persoonlijke service. De nummer één in kurkuma producten. Ook kunnen we een kurkuma en/of curcumine pakket speciaal voor u, op maat, samenstellen .
Wilt u iets vragen ? Of even snel bestellen ? U kunt bellen met de kurkuma telefoon, bereikbaar via De kurkuma specialist : 0598-371025 en we staan u graag te woord.

Overleg bij ziekte, medicijngebruik, zwangerschap of borstvoeding eerst met een deskundige voordat u dit supplement gebruikt. Bij zwangere vrouwen raden we het gebruik van Triphala ronduit af, omdat het op de gladde spieren zou kunnen werken. Dus ook op de baarmoeder. Mocht u er prijs op stellen, dan hebben wij , desgewenst, een goed adres van een natuurgeneskundig/ayurvedisch arts voor u.