Aanbieding!

Kurkuma huid olie ‘Skin Perfect’

44.95 29.95

De inhoud van dit flesje, met pipet,  is 30 ml. Kurkuma face oil, oftewel kurkuma gezichts olie, is een huidverzorgend product, en deze olie is volgens een eeuwenoud ayurvedisch recept samengesteld. Kurkuma huid olie SKIN PERFECT is uniek te koop bij dekurkumaspecialist.

 

        Kurkuma Huid Olie

                -‘Skin Perfect’-

Kurkuma Huid olie. Kurkuma huidverzorgings olie “Skin Perfect” heeft een voedend en reinigend karakter voor de huid. Het is speciaal voor de gezichts huid bedoeld. Maar kan, natuurlijk, ook over het gehele lichaam gebruikt worden. Het is gemaakt uit zuivere koud geperste kurkuma olie, van de kurkuma-longa wortel. Daarom is deze huid verzorgings olie samengesteld op basis van pure koudgeperste kurkuma olie én zachte  granaatappel pit olie en ayurvedic sesam olie.

Kurkuma face oil plakt niet en irriteert de huid niet. U gebruikt deze olie druppelsgewijs. Daarom is in de dop van het glazen flesje een pipet aangebracht. Voor een zeer precieze dosering. Deze olie is verfijnd zacht en is zeer goed bruikbaar na een gezichts scrub.

Het kan zowel op de handen alsook op het gezicht gebruikt worden. Omdat zonlicht kurkuma blekend werkt, is deze olie zeer geschikt om bruine vlekjes te bleken. Dit kan voorkomen op de handen en op de gezichts huid. Het bleken gaat langzaam, maar het is na een poosje duidelijk te zien dat de huid egaler van kleur wordt.

Waarom zou ik deze Kurkuma Huidolie ‘Skin Perfect’ bij De Kurkuma Specialist kopen ? 

 • GRATIS : Verzending Binnen en Buiten Nederland
 • GRATIS : Een ‘proefmonster’ van één van onze producten gratis mee geleverd, altijd leuk om te ontvangen
 • UNIEK : Dit huidverzorgings product is alléén exclusief bij De Kurkuma Specialist verkrijgbaar, we laten het op een ayurvedisch centrum samenstellen.
 • Veel chemische huidverzorgings producten bevatten parfum, deze kurkuma huidverzorgings olie niet.
 • Veel chemische huidverzorgings creme beïnvloedt de huidolie in onze haarzakjes, waardoor de huid kan uitdrogen. Deze kurkuma- met granaatappel olie niet.

Pure kurkuma olie van koude persing is te sterk, om puur te gebruiken. De huid schrikt ervan.  Omdat de pure kurkuma olie zeer sterk van geur en van karakter is, is deze gemengd met zachte granaatappel pit olie én met ayurvedische sesam olie. Voor een mooie en stralende huid. Deze kurkuma gezichts olie “FACE OIL” is voor de algemene huidverzorging.

 • Granaatappel pit olie is een huidverzorgend product met een lange geschiedenis. Het wordt gebruikt tegen een droge en gevoelige huid. Ook is granaatappel olie tegen rimpelvorming en huidveroudering. Granaatappelolie bevat, evenals kurkuma face oil,  een hoog gehalte aan anti oxidanten. Hetgeen de huid zijn elasticiteit helpt behouden.
 • Ayurvedische sesamolie is een van de oudst bekende oliën, en een basis olie in de ayurveda. Deze olie wordt als heilig beschouwd vanwege zijn brede spectrum aan voedende stoffen en veelzijdige werking. De mineralen fosfor, ijzer, calcium en magnesium komen er van nature in voor. Koper en silicium ook. Evenals de ‘huid vitaminen” E en F en B1 . Sesamolie heeft een natuurlijke zonnebeschermings factor 4.
 • Vanwege de Vitamine E en Vitamine F is dit bij uitstek een olie voor de drogere huid. Het is zeer verzorgend en trekt snel in de huid. Van oudsher heeft deze olie regenerende eigenschappen en helpt het de huid tegen vroegtijdige veroudering.

Méér Kurkuma Verzorgings producten ?  KURKUMA ZEEP, KURKUMA ZALF, KURKUMA GEZICHTS MASKER , NEEM ZEEP, KURKUMA ‘OIL PULLING’ OLIE, KURKUMA TANDKRIJT,

Wat zijn de inhoudsstoffen van deze Kurkuma Face Oil ? 

 • Alle gebruikte oliën zijn van koude persing.
 • De inhoud van dit flesje is 30 ml.
 • Er is geen enkele chemische toevoeging gedaan,
 • Deze kurkuma face oil is 100% natuurzuiver
 • Inhouds-stoffen : Kurkuma Olie (van koude persing), Granaatappel pit olie, ayurvedic Sesam olie
 • Huidallergeen : Sesam
 • Deze ayurvedische kurkuma face oil is geheel natuurzuiver en bevat :
  • Geen parfum
  • Geen parabenen
  • Geen petrochemische bewerkingen
  • Geen petrochemische ingrediënten (te noemen ; paraffine, siliconen, PEG of PPG)

            Gratis Verzending

Dekurkumaspecialist.nl biedt U een gedegen product kennis een plezierige persoonlijke service. De nummer één in kurkuma producten. Ook kunnen we een kurkuma en/of curcumine pakket speciaal voor u, op maat, samenstellen . Wilt u iets vragen ? Of even snel bestellen ? U kunt bellen met de kurkuma telefoon, bereikbaar via De kurkuma specialist : 0598-371025 en we staan u graag te woord.

PS : Overleg bij huid ziekte eerst met een deskundige voordat u huidverzorgings producten gebruikt. Als u wilt, hebben wij eventueel een goed adres van een natuurgeneeskundig arts voor u. Een gezonde levensstijl is ook belangrijk, evenals gevarieerde, evenwichtige voeding.

Additional information

Merk

Inhoud per pipetje

30ml

Inhoud zuivere stof

100%

Voorraad

Altijd op voorraad

Verwachte levertijd Nederland

1 a 2 dagen, verzending per POSTNL

Verwachte levertijd Buitenland

Ca 2-10 dagen (ligt aan het land)