Aanbieding!

Curcumine C3 & Ashwagandha combinatie (Brievenbus verpakking)

54.90

Ayurvedische Ashwagandha “excellent” capsules en Curcumine C3 “superieur” capsules zijn 2 van de 5 pijlers uit de oude Ayurvedische leer. Ze zijn volledig complementair en daarom vullen ze elkaar prima aan. Ashwagandha en curcumine zijn te koop bij dekurkumaspecialist.

 

Curcumine C3 & Ashwagandha combinatie 

-een excellente en oude combinatie- 

Curcumine C3 en Ashwagandha “Excellent” capsules zijn samen 2 van de 5 pijlers uit de oude ayurveda. U haalt ‘de Schoonmaakster’ en ‘de Klusjesman’ tegelijk in huis.  Ze zijn volledig complementair aan elkaar en daarom vullen ze elkaar prima aan. Curcumine C3 ‘Superieur’ en Ashwagandha ‘Excellent’ zijn één van de vele bijzondere combinaties van De Kurkuma Specialist. Ashwagandha wordt ook wel Indian Ginseng genoemd. Hier vindt u meer informatie :

A. 1 x 90 capsules Curcumine C3 Complex ‘Superieur’

Dit is de sterkst werkende en zuiverste curcumine, die tegenwoordig op de Nederlandse markt verkrijgbaar is. De Curcumine-Longa C3 “Superieur” is haar volledige naam.  Iedere capsule Curcumine c3 bevat maar liefst 500 mg puur natuurlijke curcuminoïden per capsule. Dit curcumine c3 product heeft een 2000% langere opnametijd en is daarmee de sterkste curcumine op dit gebied als voedingssupplement. Het is een zuivere en onbewerkte curcumine soort uit de kurkuma-longawortel geëxtraheerd. En derhalve hoeven er geen chemische middelen extra aan toegevoegd worden, voor een beter resultaat.

kurkuma-de-grondstof-van-de-curcumine-c3-superieur',
Kurkuma is de grondstof voor
onze Curcumine C3 ‘Superieur’ capsules

De hoeveelheid curcuminoïden zijn belangrijk. En zijn het hoogst in deze goed behandelde kurkuma longa soort. Vanwege deze goede omstandigheden heeft de kurkuma grondstof, en door het natuurlijke extraherings proces heeft deze curcumine soort een 2000 % langere opnametijd, dan welke andere curcumine ook. Voor deze langere opname tijd is er ook de bioperine peper toegevoegd, in de juiste verhouding, te weten 5 mg per capsule. En moet men dit product met een beetje vet (dus tijdens een maaltijd) innemen. Waarom ? Deze curcuminoïden lossen gemakkelijk op in vet.

Het is derhalve een product, zoals de natuur het heeft gemaakt. Met wat bioperine peper, óók een geheel natuurlijk product. Daarom zijn er geen verdere chemische toevoegingen of bewerkingen gedaan. Dat is ook niet nodig bij deze bijzondere soort Curcumine C3 ‘Superieur’. Door de toegevoegde bioperine peper  heeft Curcumine C3 een 2000% langere opnametijd en is daarmee de sterkste kurkuma en curcumine op dit gebied als voedingssupplement.

Het  oxalaat-gehalte van dit Curcumine C3 Complex product extreem laag, te weten 0,025 ppm. (PPM betekent Parts Pro Million). Dit is goede en belangrijke informatie voor mensen met jicht of nierproblemen.

B. 1 x 90 Ashwagandha ‘Excellent’ capsules 

Ashwagandha-Indian-Ginseng
Ashwagandha noemt men ook wel Indian Ginseng

Ashwagandha heet ook wel “Indian Ginseng”. Ashwagandha  ‘Excellent’ bevat de zuivere wortel van de ‘Withania Somnifera’ plant. Het is een ‘adaptogeen’ middel.  Dit ashwagandha ‘Excellent’ product is een bijzonder ayurvedisch en volledig natuurlijk product. Het is één van de 5 pijlers van de oude ayurveda. Een zuiver en goed werkend product, zoals u van ons mag verwachten. In de oude ayurveda (traditionele kennis) werd dit kruid 5000 jaren geleden uitgebreid beschreven.

Bij De Kurkumaspecialist kunt een zuivere ashwagandha extract kopen, een extract van hoogwaardige kwaliteit. Het is, net als de kurkuma longa, een rhizome (wortel) en is “adaptogeen”. Dit bijzondere  Ashwagandha ‘Excellent’ product is een bijzonder en volledig natuurlijk product. Dit is nog maar een klein beetje van de kracht en werking van de wortel. Bestel gelijk en ervaar de bijzondere werkingen van de plant.

Volgens dezelfde 5000 jaren oude ayurveda geschriften zouden deze Ashwagandha capsules waarschijnlijk kunnen helpen om een natuurlijke slaap te ondersteunen. Evenals beschreven staat dat de natuurlijke ashwagandha misschien ondersteunend gebruikt werd bij overgangsklachten. Of dit klopt ? Dat moet nog onderzocht worden, maar de oude ayurvedische geschriften maakten er wel melding van. Bij de kurkuma specialist kunt u zuivere ashwagandha kopen.

Waarom zou ik deze combinatie van Curcumine C3 en Ashwagandha ‘Excellent’ bij De Kurkuma Specialist kopen ? 

Dáár kunnen we u wel een paar goede redenen voor noemen, de eerste is de hoge kwaliteit en de lage prijs :

 1. GRATIS : U krijgt 2 x 90 capsules = 180 capsules. Vergeleken met de ‘norm van 60 capsules’ in Nederland scheelt dit toch 50% gratis en voor niets erbij 
 2. GRATIS : Per verpakking 90 capsules Curcumine C3 ‘Superieur’ aanwezig, waarbij 60 capsules de Nederlandse standaard  norm is. Dus 50% Gratis-en-voor-niets erbij. Dit zijn al 60 capsules gratis EXTRA (=2 x 30 capsules).
 3. GRATIS : Verzending in binnen en buitenland
 4. BEVAT : Curcumine c3 ? Bevat maar liefst 500 mg curcuminoïden per capsule, een puur zuiver natuurlijk extract !
 5. GRATIS : Per verpakking 90 capsules Ashwagandha a 600 mg  aanwezig.  Dat is 50 % méér als gemiddeld in Nederland, waarbij 60 capsules de standaard norm is. Dus 30 capsules ashwgandha GRATIS erbij.
 6. GRATIS : Dat zijn dus 180 Ashwagandha ‘Excellent &  Curcumine c3 ‘Superieur’ capsules (=2 x 90 verpakkingen) vanaf € 54,90,-  .  Dus het begint voor u dus al met een leuk en zeer voordelig prijsverschil 
 7. GRATIS ; Prachtig E-boek “ASHWAGANDHA” bij een bestelling van deze combinatie vanaf  € 54,90,-  en directe betaling
 8. GRATIS :  Een ‘proefmonster’ van één van onze producten mee geleverd, altijd leuk om te ontvangen
 9. BEVAT : Alles is van pure en zuivere acurcumine & ashwagandha, zoals Moeder Natuur het heeft bedoeld en gemaakt.
 10. BEVAT : Ashwagandha is inclusief het ‘intelligent molecuul’ Withanoliden A 4 %
 11. BEVAT : Kosher, Vegan en Halal. Vegetarische capsules, GMO vrij, niet bestraald en niet EtO behandeld ( dit is een chemisch sterilisatie proces)
 12. ALLE  capsules zijn zonder enige vorm van extra chemische of andere toevoegingen (glutenvrij, geen geur- smaak- of kleurstoffen, gistvrij, lactose vrij, suikervrij

Inhoud en samenstelling per capsule en per verpakking Curcumine & Ashwagandha 

 • Deze beide,  Curcumine C3 en Ashwagandha, zijn voedingssupplementen
 • Ashwagandha “Excellent” extract per capsule 600 mg, 90 capsules per verpakking. Ashwagandha heet ook “Indian Ginseng”
 • Indian Ginseng, Ashwagandha, Inclusief het ‘intelligent molecuul’ Withanoliden A 4 %
 • Curcumine C3 “Superieur” (incl Bioperine peper a 5 mg) per capsule, 90 capsules per verpakking.
 • ADH : Ashwagandha ; Neem 1 capsule per dag, met een slokje water. Ca 2 uurtjes voor het slapen gaan.
 • ADH : Curcumine C3 ; Neem 1 capsules per dag, tijdens een maaltijd, met een slokje water
 • Buiten het bereik van kinderen houden
 • Overschrijd deze dosis niet
 • Land van herkomst : India
 • Bewaaradvies : Droog, donker, afgesloten en op kamertemperatuur bewaren
 • Ashwagandha kan gevoeligheids reacties opwekken

Interacties ? Ja : 

Ashwagandha : NIET gebruiken bij schildklier medicijnen | NIET gebruiken bij anti-depressiva medicatie | NIET gebruiken bij medicijnen tegen MS(multiple sclerose), SLE (systemische lupus erythematosus) en RA(reumatoïde artritis) Dit vanwege de mogelijkheid dat ashwagandha het immuunsysteem zou kunnen versterken. Terwijl u deze middelen slikt om het immuunsysteem te onderdrukken | Ashwagandha kan soms overgevoeligheids reacties opwekken |

Curcumine C3 : Wees voorzichtig met het gebruik van bloedverdunners en Curcumine c3 | De combinatie van galstenen en het gebruik van Curcumine C3 capsules moet men vermijden (Geen galblaas ? Geen probleem) |  Curcumine c3 kan SOMS een interactie hebben met zwaardere diepgaande medicijnen | Gebruik geen Curcumine C3 bij zwangerschap en/of borstvoeding

    Gratis verzending

Dekurkumaspecialist.nl biedt U een gedegen product kennis een plezierige persoonlijke service. De nummer één in kurkuma producten. Ook kunnen we een kurkuma en/of curcumine pakket speciaal voor u, op maat, samenstellen.

Wilt u iets vragen ? Of even snel bestellen ? U kunt bellen met de kurkuma telefoon, bereikbaar via De kurkuma specialist : 0598-371025 en we staan u graag te woord.
Raadpleeg bij twijfel een arts. Desgewenst hebben we een goed adres van een Natuurgeneeskundig/Ayurvedisch arts voor u. Voedingssupplementen zijn geen vervanging voor goede voeding en een gezonde levensstijl.

Additional information

Hoeveelheid capsules per verpakking

90

Gewicht per capsule

300mg, 500mg

Extra toevoegingen

Geen

Voorraad

Altijd op voorraad

Verwachte levertijd Nederland

1 a 2 dagen, verzending per POSTNL

Verwachte levertijd Buitenland

Ca 2-10 dagen (ligt aan het land)

Inhoud zuivere stof

100%

Translate »