Curcumine serie 1

Wat is het verschil tussen losse kurkuma-longa poeder en de curcumine c3 ‘superieur’ capsules?

Het verschil is enorm groot!

Er zijn ongeveer 75 verschillende soorten kurkuma planten. Er is één daarvan supergoed werkzaam, dat is de Kurkuma Longa. Die grondstof gebruiken de meeste kurkuma verkopers. Niet allemaal, maar wel de meeste. Want het is de enige soort die we willen hebben. Het is gewoon de allerbeste.

In onze gewone kurkuma longa poeder zit ongeveer 4% Curcumine. Dan heb je een uitstekende kurkuma poeder, er zijn er óók bij die hebben maar 1 a 2 % werkzame stof. Méér dan 4% bestaat er eigenlijk niet. De natuur maakt dat gewoon niet áán. Net zoals je in koffie maar ca 4% cafeïne hebt. Dat zit er óók van nature in.

Die ca 4% werkzame stof is dus de ‘Curcumine”. Van deze werkzame Curcuminoïden zijn er ook vele soorten. De 3 super-goede werkzame curcuminoïde stoffen heten :
1. Demethoxy
2. Bis-demethoxy
3. Curcumine-Longa
En deze 3 heten de ‘Curcuminoïden’. Vandaar de naam van onze capsules : Curcumine C3 “Superieur”.

Het verschil tussen kurkuma poeder en de curcumine capsules is de hoeveelheid werkzame stof

Samengevat:
1. In onze kurkuma poeder zit ca 4% werkzame stof, dat heet curcumine, die halen ze er bij onze leverancier uit via een natuurlijk procédé.
2. Dat betekent dat je in 100 gram kurkuma poeder 4 gram zuivere curcuminoïden hebt.
3. Dat zijn ca 8 capsules curcumine c3 ‘superieur’ van 500 mg.
4. Dus in 200 gram kurkuma poeder vind je 8 gram zuivere curcuminoïden
5. Dat zijn vergelijkbaar 16 capsules á 500mg curcumine c3 ‘superieur’
6. Daar doe je dan een héél klein beetje bioperine super peper bij, en heb je een zuiver product van Wereldklasse. Sinds 2013 onderscheiden door de Amerikaanse FDA. En die geven een product niet zómaar een dergelijke onderscheiding.

Feitjes over het verschil tussen kurkuma en curcumine

Wist je dat ; 200 gram kurkuma poeder even werkzaam is als 16 capsules van onze Curcumine c3 ‘Superieur’. Omdat deze bioperine peper de werking van onze Curcumine met 2000% versterkt, zou je dus (in vergelijking met onze curcumine c3 ‘superieur’) meer dan 1100 gram kurkuma poeder moeten nemen. Dat is niet meer óp te eten.
Wist je dat ; onze Curcumine C3 “Superieur” perfect is in haar éénpuntig gericht sterke werking ?
Wist je dat ; onze kurkuma poeder een uiterst breed spectrum. Met vele zeldzame plantenstoffen, die alléén de kurkuma bezit.
Wist je dat ; Onze Curcumine C3 ‘Superieur’ de diamant is onder de curcumine’s ?

De kurkuma Specialist hééft het!

Deel dit artikel:
Translate »