Curcumine serie nr 2

Hoe neem je curcumine c3 ‘superieur’ het beste in?

Curcumine is een geheel ánder product dan kurkuma. Vergelijk het maar met melk en calcium. Melk is gezond omdat er calcium in zit. De calcium is de werkzame stof. Met curcumine is dit net zo. De kurkuma wordt enorm gewaardeerd omdat er curcumine in zit. Curcumine is de werkzame stof uit de kurkuma.

Bij ons, De Kurkuma Specialist,  is deze curcumine op geheel natuurlijke manier geëxtraheerd uit de kurkuma wortel. En bestaat deze ruwe curcumine uit van 100 verschillende stoffen en stofjes.

Daar zijn er 3 werkzame stoffen uitgelicht. De curcumine-longa, de demethoxy en de bisdemethoxy. Verder is er in onze capsules een mini beetje bioperine peper toegevoegd. Dat zorgt voor een betere glucoronidering. Dat betekent dat de bioperine peper ‘de lever een poosje aan de praat’ houdt. Een oeroude ayurvedische natuurlijke methode om de effectiviteit en werking met 2000%  te verhogen.

Wanneer neem je deze kurkuma curcumine c3 ‘superieur’ innemen?

Deze werkzame stoffen werken pas écht goed als ze opgelost zijn. En ze lossen perfect op in ‘vet’ en in ‘alcohol’. Nou is het niet aan te raden om bij elke capsule een borrel te nemen, dus blijft de oplosbare stof ‘vet’ over.

In iedere maaltijd zit vaak wel een beetje vet verwerkt. Dat kan zijn bij het ontbijt. Bijvoorbeeld een broodje met wat boter, een gebakken eitje, of een smoothie waar je een eetlepel olijfolie doorheen roert. Een crackertje met kaas,

Voeding als volle melk of volle yoghurt of kwark bevatten te weinig vet om alle 3 curcumine stoffen goed in op te lossen. Het lost wel iets op, maar niet de volle kracht.

De lunch bevat vaak wel een salade met olijfolie, broodje met kaas of iets anders met een beetje vet.

Het diner is meestal de beste keuze als het over het innemen van de curcumine c3 ‘superieur’ gaat. Daarin zit vaak het meeste vet verwerkt. Een stukje gebakken kaas of vlees. Vette vis, zoals een haring of makreel, gebakken visje, of wat jus over de aardappelen werkt uitstekend.

Kurkuma innemen met de bioperine peper?

Die zit al in de capsules verwerkt, in precies de goede hoeveelheid. Dat gaat automatisch in de werking mee.

De Kurkuma Specialist hééft het !

Deel dit artikel:
Translate »