curcumine mijzelf 1

Curcumine C3 ‘Superieur’ is de beste curcumine en is uniek in de wereld

We krijgen erg veel vragen over allerlei verschillende soorten curcumine. Waarbij het ene verhaal er nog mooier bij hangt, als het andere. En de ene soort curcumine beweert nog beter te zijn als het andere.   Natuurlijk worden er ervaren marketing mensen losgelaten op ieder curcumine product. Maar het zijn en blijven ‘iemand ander’s woorden’.  

Maar waar zijn de bewijzen?  

Ingezonden brief: 

…”Kurkuma specialist, kun je mij bewijzen dat jullie Curcumine C3 ‘Superieur’ de beste is van allemaal? Dat koop ik het gewoon in het vervolg bij jullie. Want ik word horendol van al die reclame over kurkuma en curcumine. De ene beweert dit, de andere beweert dat. En de prijzen zijn zó verschillend. Ik weet het zo langzamerhand niet meer. Groet van Wilma v.d. B..”.. 

Antwoord van De Kurkuma Specialist : 

Het belangrijkste is natuurlijk je eigen ervaring. Maar sommige marketing en reclame is zó goed, dat je jezelf niet meer gelooft. En denkt dat het product van een ánder nóg beter is als die van ons. Dat is niet zo. Waarom?  

Waarom is onze curcumine C3 ‘superieur’ de beste?  

  1. Curcumine C3 is één van de goed en diepgaand onderzochte soorten curcumine, met een grote zuiverheid en is veilig in het gebruik tot ca 8 gram per dag. Dit is vast gesteld door de FDA (Amerikaanse NVWA en EFSA). Sabinsa’s Curcumine C3. Daarom is onze Curcumine C3 Complex ‘Superieur’ is uniek in de wereld. (zie 1)
  2. Sabinsa máákt dit product. En heeft een brief ontvangen van de Amerikaanse FDA. Waarin staat dat hun Curcumine C3 complex een gepatenteerd en uniek geproduceerd product is.
  3. En is de enige die de volgende brief heeft ontvangen: 

..”..Deze brief is als enige toegekend aan onze Curcumine C3 Complex. Als uniek product, op de manier zoals het is gemaakt. Niemand kan dit kopiëren. En als de concurrenten ook een bevestigde GRAS melding of onderscheiding willen ontvangen, dan moeten ze hun product ook laten keuren door de FDA !..”.. Was Sabinsa’s  commentaar.  

Wat men ook zegt, wat men ook beweert. De Curcumine C3 is de beste ter wereld. En dat is geen marketing, en dit is óók geen reclame. Dit is een van de weinige soorten curcumine die een wereld erkende onderscheiding heeft gekregen. En daar kan geen reclame tegenaan. Het is dus een feit!  

  1. Het is een puur en zuiver natuurlijk product, en geen synthetische of andere “knutsel curcumine”.
  2. Onze natuurlijke curcumine c3 ‘superieur’ is een 14-C  ! 
  3. We hebben een ‘Gouden Status’ bij de “Trustpilot”,  van héél veel 5-sterren reviews !
  4. Dat betekent dat we héél veel tevreden klanten hebben ! 

Ons aanbod van Curcumine C3 ‘Superieur’ 

Maar, er komt nog meer: Bij de kurkumaspecialist kun je 300 capsules van het “Wereld product Curcumine C3 “Superieur” bestellen, voor 89.95 €. All-in, milieu vriendelijk verpakt en géén verzendkosten.  Met de veilige bioperine peper reeds toegevoegd. De VoordeelVerpakking met 300 capsules als inhoud.

Hierin is De Kurkuma Specialist veruit de goedkoopste in Nederland met het beste Curcumine C3 Complex ‘Superieur” product. GRAS onderscheiden en wel, sinds 2013 . Als laatste wil ik óók nog opmerken dat wij ons product, de Curcumine C3 “Superieur”, al vele jaren kennen. En er ook véél van weten. Een veilig idee! Nietwaar?  

Met een hartelijke groet van Tieneke 

Bron bewijs (1)  

 

Deel dit artikel:
Translate »