kurkuma olie voor gezicht in miron glazen potje

Waarom verpakken wij onze kurkuma olie in miron glazen potten?

We hebben een bijzonder product voor onze huid in het assortiment: kurkuma olie voor je gezicht. Het is een zeer verfijnde gezichtshuid olie, met onder andere granaatappel olie, sesamolie en amandelolie. En, natuurlijk, kurkuma olie. Zuiver koud geperst en géén etherische olie. In de ayurveda heet zoiets een ‘tailam’ of een ‘taila’. In dit geval is het een samengestelde olie voor de gevoelige gezichts huid, bestaande uit granaatappel olie, amandelolie, kurkuma olie en sesamolie.

Kurkuma olie voor je gezicht

Deze olie is samengesteld uit zuivere grondstoffen, maar dan zonder enige conserverings middelen en/of petrochemische toevoegingen en/of hulpstoffen. Ook is het parfumvrij. De verpakking is ook bijzonder. Het is een bijzonder soort biofotonisch glas waar géén ultra violet licht doorheen gaat. In oude tijden werden hier de kostbare oliën in bewaard. Nu is dit bijzondere donkere glas voor u, om uw verfijnde olie, voor het gezicht,  in te bewaren. Eigenlijk is dit een oeroude manier van conserveren. Dus niet door er chemische middelen aan toe te voegen, maar door het te bewaren in een bijzonder soort glas.

Kurkuma Face Oil, zonder petrochemische toevoegingen en toch uitstekend bewaard ?

Hoe kan dat ? En bederft het dan niet ? Nee, deze olie blijft fris en aangenaam voor lange tijd. Dat komt door het ‘biofotonische glas’.

Wat is biofotonisch glas ?

  • “Bio” betekent “leven”
  • “Fotonisch” betekent “licht”

Het is dus een soort glas dat het levenslicht in de producten bewaart. Biofotonisch glas is bijzonder product waar je vele lange jaren plezier van hebt, omdat je het telkens wéér en wéér kunt gebruiken. Het flesje kun je in de afwasmachine reinigen, maar het pipetje kun je het beste even gewoon in heet water leggen.

Gooi dit bijzondere flesje nooit weg, het is gemakkelijk weer te vullen met nieuwe olie.

Bijzondere en mooie dingen? Milieu vriendelijke verpakkingen? Zuivere producten?
Daar houden we wel van, hier bij De Kurkuma Specialist.

Deel dit artikel:
Translate »