miron glas foto 2

Uitstekende Kurkuma en Curcumine C3 producten

Uitstekende Kurkuma en Curcumine C3 producten, zorgvuldig voor u uitgezocht

Uitstekende Kurkuma en Curcumine C3 producten zijn te koop bij dekurkumaspecialist. U kunt bij ons een kurkuma en/of curcumine pakket ‘op maat’ laten samenstellen.

De Kurkuma Specialist is de nummer 1 webshop met specialistische kennis van kurkuma longa en zuivere curcumine c3. Reeds lange jaren verdiepen wij ons in de geheimen van dit geschenk van de natuur. Kurkuma is een specerij afkomstig van de wortel van de plant Curcuma longa. Vanwege zijn oranje en gelige kleur wordt de specerij ook wel de Indiase geelwortel genoemd. Andere namen zijn curcuma, haldi, koenjit of turmeriek. Kurkuma wordt ook wel geelwortel, turmeric of haldi genoemd.

Ooit eens heb ik vele en vele oude namen voor “KURKUMA” in het oude Sanskriet opgezocht en de betekenis uitgezocht. De betekenis toonde de waardering en liefde voor deze ‘specerij van de zon’ van de mensen uit oude tijden.

Het wordt veelvuldig gebruikt in de Indische keuken om currygerechten smaak en een gele kleur te geven. De specerij is erg populair in Azië omdat het stofjes zou bevatten die volgens de ayurveda een goede werking zou kunnen hebben. Wilt u zuivere en de beste kurkuma kopen van hoge kwaliteit? Dan bent u bij De kurkuma specialist helemaal aan het juiste adres ! Wij hebben uitstekende kurkuma en curcumine c3 producten voor u.

Bied alleen dát gene aan, waar je verstand van hebt

Moderne-kennis-uit-oude-boeken
Moderne kennis van natuurlijke middelen uit oude boeken en oude tijden ! 

Een oude wijsheid, waar wij het bij De Kurkumaspecialist helemaal mee eens zijn. We hebben verstand van kurkuma en van curcumine, in al haar veelzijdigheid en facetten. De producten, die u in ons gehele assortiment vindt zijn zorgvuldig uitgekozen.
Hierbij hebben wij gekeken naar goede opneembaarheid en werkzaamheid van de kurkuma.

Deze specerijen zijn daadwerkelijk ons specialisme. Derhalve kunt u bij ons een, speciaal voor u ‘op maat’ kurkuma en/of curcumine c3 pakket laten samenstellen. Bel ons gerust hierover. Wij zijn geen artsen, en pretenderen dit ook niet te zijn. Maar van kurkuma en/of curcumine hebben we al vele tientallen jaren veel verstand. We kennen alle facetten van kurkuma en curcumine uitstekend.

De zuiverste en beste kurkuma supplementen zijn te koop bij de kurkuma specialist.

We  stellen duidelijk dat alle door ons getoonde producten geen geneesmiddelen zijn, maar  voedingssupplementen. Deze supplementen zijn geschikt voor het ondersteunen van het natuurlijk  vermogen.

Kurkuma kan niet beschouwd worden ter vervanging van de door artsen voorgeschreven medicatie. Ondanks bijna dagelijkse positieve reacties van de klanten die onze kurkuma en curcumine gebruiken geldt dit niet als bewijs voor de werkzaamheid van onze producten. Bij De kurkuma specialist kunt u alleen hoogwaardige zuiver natuurlijke kurkuma en/of curcumine capsules kopen. Deze zijn van hoge bio-activiteit. Ook kunt u curcumine longa C3 capsules kopen van een superieure kwaliteit. Met alles in de juiste verhouding.

Onze bijzondere curcumine c3 ‘superieur’ heeft vele Internationale Awards gewonnen sinds 2013. We bieden alleen dátgene aan waar we verstand van hebben. Wij weten waar kurkuma aan moet voldoen om van hoge kwaliteit te zijn. Met die kennis hebben we alle producten in ons assortiment dan ook zorgvuldig geselecteerd op kwaliteit. Dekurkumaspecialist heeft absoluut de zuiverste kwaliteit tegen de beste prijs. We hebben uitstekende kurkuma en curcumine c3 producten zorgvuldig voor u uitgezocht.

Bij De Kurkuma Specialist koopt u alleen hoogwaardige zuivere en natuurlijke kurkuma en  curcumine capsules. Deze zijn van hoge bio-activiteit, hetgeen betekent dat de opname van deze capsules hoog is.  Ook kunt u curcumine longa C3 capsules kopen van een superieure kwaliteit. Met alles in de juiste verhouding. Onze bijzondere curcumine c3 ‘superieur’ heeft vele Internationale Awards gewonnen sinds 2013. Erkend door de FDA, in Amerika. Wij weten waar kurkuma aan moet voldoen om van hoge kwaliteit te zijn. Met die kennis hebben we alle producten in ons assortiment dan ook zorgvuldig geselecteerd op kwaliteit. De kurkuma specialist heeft absoluut de zuiverste kwaliteit tegen de beste prijs. We hebben uitstekende kurkuma en curcumine c3 producten deze zijn zorgvuldig voor u uitgezocht.

Kurkuma capsules en curcumine C3 capsules van puur zuivere kwaliteit

zuiverheid
Loepzuivere kurkuma is wat ú zoekt, en wat wij u kunnen bieden

De kurkuma specialist biedt u een breed assortiment aan producten. U kunt kiezen uit diverse producten, van milde, pure capsules tot een sterk geconcentreerde curcumine longa C3 ‘superieur’ capsule. De kurkuma specialist is gespecialiseerd in kurkuma en curcumine in al haar veelzijdigheid, toepassingen en facetten.

Alles is getest op hun opneembaarheid en werkzaamheid. We hebben geen tabletten in ons assortiment, vanwege de vulmiddelen. Onze capsules zijn niet te groot, en makkelijk inneembaar. Eveneens kunt u, desgewenst, onze capsules eenvoudig openen en weer sluiten.

In ons assortiment vindt u GEEN gewone losse poeder in capsules. Wij bieden u alleen hoogwaardige kurkuma en curcumine extracten. In al onze zuivere supplementen vindt u dit terug. Bovendien zijn al onze producten volledig vegetarisch met uitzondering van groenlipmossel extract capsules.

Goede Marketing ?

kleine-lettertjes,-zijn-niet-bij-dekurkumaspecialist
Wij hebben géén verborgen ‘kleine lettertjes’. Niet in onze producten, niet in onze voorwaarden ! “Ethics in Business” staat hóóg in ons vaandel !

Wij hebben besloten om geen prachtige marketing reclames te laten bedenken. We zijn geen webshop die een mooie en overtuigende marketing campagne laat bedenken. Vervolgens het product in een pot laat doen, met een nog mooier verhaal erbij in. Bij ons krijgt u het zuiverste natuurproduct kurkuma en curcumine. Zonder verdere chemische toevoegingen. Gewoon loepzuivere kurkuma en curcumine, zoals het hoort te zijn.

Wij vinden dat de marketing op de voorkant van de verpakking staat, maar bij de kleine lettertjes staat soms iets geheel anders. Daar doet De Kurkuma Specialist niet aan mee. Onze producten zijn van zuivere en pure kwaliteit, zonder speciale toevoegingen en chemische aanpassingen. Ons uitgangspunt is een kurkuma product aan u te leveren, zoals de natuur het heeft bedoeld. Uitstekende kurkuma en curcumine c3 producten

U hebt hier een “Grunneger firma” aan de lijn. Wij houden niet van ‘kleine lettertjes met een verborgen inhoud“.  “Ethics in business”  staat hoog in ons vaandel. Dat is voor iedereen het beste. Daarom staat er op onze voorkant ook geschreven : “EEN MENS– EN MILIEU VRIENDELIJKE WEBSHOP

We bieden u vakkundige en gespecialiseerde kennis en expertise van dit kurkuma product. Dit vindt u uitsluitend bij De Kurkuma Specialist. Kurkuma kunt u bij ons op maat per persoon laten aanpassen. Wat voor de ene persoon namelijk prima werkt, kan voor een ander te weinig (of teveel) zijn. Of niet geschikt zijn. Ja, wij kunnen ook ‘Nee” zeggen. Eerlijkheid duurt het langst.

Mede daarom hebben we voor iedere klant, die 2 van onze producten bestelt, een gratis passend E-boek klaar liggen. We hebben een Ashwagandha E-book, een Groenlipmossel E-boek en een Kurkuma recepten E-boek bij de losse gemalen poeder. Ook is er een nieuw E-book bij de “Granaatappel”. En zo voort. En als u  2 x onze kurkuma heeft besteld ? Dan krijgt u een 52 bladzijden goed gedocumenteerd gratis “Kurkuma” E-boek. We hebben er vele en ieder E-boek ligt voor u klaar om per mail verzonden te worden.

Wat zit er allemaal in ons kurkuma en curcumine c3 assortiment?

Ons assortiment aan kurkuma producten is erg uitgebreid. Zo verkopen we kurkuma creme, kurkuma zeep, maar ook kurkuma maskers.  Ook verkopen we tandkrijt, pure kurkuma olie (GEEN aromatische, etherische en/of essentiële olie) en curcumine c3 olie. Tot slot kunt u bij ons natuurlijk vele varianten van deze kurkuma specerij zelf kopen, met en zonder de bioperine peper.

Fair trade, milieuvriendelijk en “ouderwetse service” vinden wij, van het team van dekurkumaspecialist erg belangrijk.

Lees ook “Onze Filosofie” (klik hier) 

Over onze webshop, een nieuw account, uw privacy (AVG WET ) en uw levering

Tot slot een paar praktische kurkuma punten:

  • Bij iedere bestelling is uw levering gratis. Dat betekent dat we GÉÉN extra verzendkosten berekenen
  • Bestellen kan nu met of zonder account en/of wachtwoord of account. Toch liever een account ? Dan moet u even een nieuwe aanmaken, rechts bovenaan vindt u een knop ‘ACCOUNT” . Maak een nieuw account aan, na ca 10 minuten krijgt u een nieuw wachtwoord. Daarmee kunt u inloggen en vervolgens een nieuw eigen wachtwoord aanmaken. Waarmee u altijd kunt inloggen en uw eigen gegevens kunt bekijken. Wij voldoen volledig aan de AVG wet (wet ‘Beveiliging Persoons Gegevens) een voorwaarde voor uw eigen privacy . 
  • Voor 15.00 uur besteld? Dezelfde dag verzonden met de PostNL.

Heeft u vragen over een van onze producten of wilt u meer weten over de werking van kurkuma? Neem dan gerust even contact met ons op. Dat kan via het contactformulier of per telefoon. Ons contactformulier staat onderaan de “CONTACT” pagina, stel uw vraag en we nemen z.s.m. contact met u op.

Dekurkumaspecialist.nl biedt u een gedegen product kennis een plezierige persoonlijke service. “Ouderwetse service” in een moderne webshop.  De nummer één in kurkuma producten. Ook kunnen we een kurkuma en/of curcumine pakket speciaal voor u, op maat, samenstellen. Wilt u iets vragen ? Of  snel bestellen ? U kunt bellen met de kurkuma telefoon, bereikbaar via De kurkuma specialist : 0598-371025 en we staan u graag te woord.

Met vriendelijke groeten van uw hele ‘dekurkumaspecialist.nl’-team.

 

Deel dit artikel:
Translate »