Aanbieding!

Kurkuma Longa ‘Plus’ (2 Brievenbus verpakkingen)

71.50 51.50

U kunt bij dekurkumaspecialist zuivere kurkuma longa kopen op een klantvriendelijke manier. En met een onderbouwde kennis en expertise van het kurkuma product.

Kurkuma Longa ‘Plus’ (met bioperine peper) 

Kurkuma Longa ‘Plus’ met bioperine peper is hip en trendy. Maar eigenlijk is het een oeroude plant met een eveneens oeroude traditie. De eerste ayurvedische geschriften, waarin kurkuma genoemd werd, zijn ongeveer 10.000 jaren oud. Ze zijn zelfs zó oud, dat er alleen maar nog mondeling overgeleverde teksten waren.  Kurkuma is een duizenden jaren oud natuurlijk middel, in de ayurveda zijn de eerste meldingen, waarin kurkuma beschreven wordt, ongeveer 10.000 jaren oud. Een van die oeroude namen voor kurkuma was ‘Aushadi’, letterlijk betekende dat ‘hét helende kruid bij uitstek’. Maar wat zit er nou allemaal in die kurkuma plant ? En waarom werkt het ?

Wat is Kurkuma Longa ? 

Kurkuma longa is een wortel van een plant. Deze plant groeit het beste in een warme, vochtige omgeving. De wortels van deze plant zijn prachtig oranje, deze oranje kleurstof is de curcumine. Voor een goede kurkuma soort capsules is het gehalte aan deze ‘curcuminoïden’ belangrijk. Hoe intenser oranje de wortels gekleurd zijn, hoe méér curcuminoïden de capsules zullen bevatten. Normaal ligt dit tussen de 2 a 4 %. Daar zit dus wel verschil in.

De omstandigheden met  optimale  groeicondities, voor een goede werking van deze wortel,  zijn in India het beste. De zuiverste en best werkende kurkuma komt dan ook hiervandaan. Al eeuwenlang weet men met deze plant om te gaan.  Kurkuma behoort tot de krachtige planten met een lange traditie en een uitstekende ‘staat van dienst’. De oudste geschriften waarin kurkuma longa genoemd worden, zijn 6000 jaren oud. Dit was in de oude Ayurvedische geschriften. “Ayur Veda” betekent ‘kennis van het leven’.

In de ayurveda is men al duizenden jaren overtuigd van de gezonde eigenschappen van kurkuma longa. In India gebruikt men het in de keuken, maar  ook in het dagelijks leven. Ook in hun oude tradities bij een huwelijk, geboorte of begrafenis speelt kurkuma een grote rol. Evenals in de religieuze  tradities, in de tempels en gebedshuizen. het is een alom geëerd en gerespecteerd kruid. Ooit eens heb ik er maanden over gedaan om een paar honderd oude Sanskriet namen van kurkuma op te zoeken, met hun Sanskriet betekenis. Daaruit bleek de liefde voor kurkuma longa vanuit iedere invalshoek.

Maar niet alléén in de ayurvedische traditie, niet alléén in India werd kurkuma longa geëerd. Ook in de oude Chinese en Japanse geneeskunst stond kurkuma longa in hoog aanzien. Jiang Huang is een oude Chinese naam voor kurkuma longa.

Waar koop je de beste kurkuma longa capsules ? 

Bij De Kurkuma Specialist. Er bestaan ongeveer 75 verschillende kurkuma soorten. Er is daar maar één bij, waaraan goed heilzame eigenschappen worden toegeschreven. Dat is de kurkuma longa. Er zijn zoveel soorten, maar dit is de beste soort. Je kunt ze bij ons kopen in soorten en maten :

 • Kurkuma longa capsules mét bioperine peper (Kurkuma Longa ‘Plus’ met bioperine peper)
 • Kurkuma longa capsules zónder bioperine peper (Kurkuma Longa ‘Puur’)
 • Pure zuiver geperste Kurkuma longa Olie
 • Zuivere Curcumine C3 olie (zonder bioperine peper)
 • Gemalen kurkuma poeder
 • Curcumine C3 ‘Superieur’ capsules

Waarom zou u de Kurkuma Longa ‘Plus’ met bioperine peper van De Kurkuma Specialist kopen ? 

Heel eenvoudig ! Vanwege de hoge kwaliteit, de lage prijs en de leuke extra’s

 1. GRATIS ;  50 % Gratis-en-voor-niets erbij, want  per verpakking zijn 90 capsules aanwezig. Standaard worden er in Nederland meestal 60 capsules geleverd
 2. GRATIS ; Prachtig E-boek “Kurkuma, een Krachtpatser” bij een bestelling van kurkuma en/of curcumine vanaf  € 40,-  en directe betaling
 3. GRATIS ; Een ‘proefmonster’ van één van onze producten mee geleverd, altijd leuk om te ontvangen
 4. 180 kurkuma ‘Plus’ capsules (=2 verpakkingen) vanaf  € 52,-.  Dus het begint voor u dus al met een  voordelig prijsverschil  🙂
 5. Breed spectrum aan natuurlijke werkzame stoffen
 6. Ook hebben we de al deze aanbiedingen in een voordeel verpakking v.a.  € 77,95 voor 300 capsules. Dat geeft u een enorm prijsvoordeel, waarbij u de beste en de goedkoopste aanbieder in ons, De Kurkuma Specialist, hebt gevonden
 7. Door de toegevoegde bioperine peper  heeft een 2000% langere opnametijd en is daarmee de sterkste kurkuma en curcumine op dit gebied als voedingssupplement.
 8. Voordeel verpakkingen (300 capsules) van deze ‘Plus’ capsules ? Hebben we ook !
 9. Bij De Kurkuma Specialist let men op alles ! Maar dan ook alles wat met goede kurkuma longa wortel of capsule of gemalen te maken heeft. De zuiverheid, de herkomst, de analyse van puurheid, de werkzaamheid, de wortel en de onvermengdheid.  Wij laten alles controleren op puurheid en zuiverheid. Omdat we al dertig jaren een liefde voor dit product hebben, weten we er erg veel van. En een goede test, om te weten of de kurkuma zuiver is, is snel gedaan.
  Kurkuma-longa
  Kurkuma Longa wortel op haar mooist ! Diep donker oranje
 10. Wij hebben veel kennis, knowhow en expertise in huis. Ooit eens, vele tientallen jaren geleden, zijn we op Sri Lanka (via een Pancha Karma ayurvedische kuur) in aanraking gekomen met kurkuma longa. En deze liefde is als een kostbaar geschenk mee naar huis genomen, en duurt al ca dertig jaren lang. De fascinatie voor een dergelijk kostbaar product van Moeder Natuur duurt nog steeds voort. Het is jammer dat we niet al onze expertise hier mogen tonen, maar dat wil niet zeggen dat het er niet is. We mogen ons met recht een Specialist in Kurkuma Longa noemen. We zijn de nummer 1 in kurkuma, en hebben de zuiverste kwaliteit tegen de laagste prijs !
 11. Kurkuma longa ‘Plus’ is een extract. Kurkuma longa is de plant en de ‘PLUS” staat voor de toegevoegde bioperine peper. Dus we hebben geen ‘losse kurkuma longa poeder’ in onze capsules. De toegevoegde bioperine peper geeft de kurkuma longa ‘vleugels’. Het verlengt de tijd, waarin het product goed opgenomen kan worden met 1000 %.

Inhoud en samenstelling van de Kurkuma Longa ‘Plus’ capsules en verpakking

 • Kurkuma Longa ‘Plus’ met bioperine peper is een zeer zorgvuldig uitgezocht voedingssupplement
 • 595 mg Kurkuma Longa extract, met 5 mg toevoegde bioperine peper is de inhoud van deze capsules
 • Capsule huls : Plantenvezel cellulose (Maïs)
 • 90 capsules per verpakking aanwezig
 • Nauwkeurig gestandariseerd op 1 mg toegevoegde bioperine peper
 • Deze Kurkuma Longa ‘Plus’ capsules zijn zonder extra toevoeging van extra chemische of andersoortige toevoegingen
 • Bewaar advies : Droog, donker en op kamertemperatuur bewaren
 • Buiten het bereik van kinderen houden
 • ADH ; U neemt dagelijks 1 a 2 capsules in, tijdens een maaltijd. Een beetje vet IN de maaltijd verhoogt de werking. Innemen met een slokje water
 • Overschrijd deze dosis niet

Verdere informatie over de Kurkuma Longa “Plus” capsules met bioperine peper 

 1. NIET gebruiken bij galstenen, kurkuma knijpt de galblaas leeg, dus dit kan een aanval uitlokken
 2. NIET gebruiken bij een hoge dosis bloedverdunnende medicatie
 3. Kan een interactie hebben met medicijnen, desgewenst kunnen we dit voor uw nazoeken ;
 4. We zijn in het bezit van een gespecialiseerde database voor ONZE producten
 5. Brede werking aan bioactieve stoffen, van duizenden jaren oude formule
 6. Ook in Voordeel Verpakking verkrijgbaar, land van herkomst : India
 7. GMO vrij, niet bestraald, niet Eto Behandeld (dit is een chemisch sterilisatie proces)
 8. Kosher, Vegan en Halal
 9. Alles is van pure en zuivere kwaliteit, zoals Moeder Natuur het heeft bedoeld en gemaakt

                       Gratis Verzending 

Dekurkumaspecialist.nl biedt u een gedegen kennis en een plezierige persoonlijke service. De nummer één in kurkuma producten. We kunnen, desgewenst, een kurkuma pakket voor u op maat samenstellen. Wilt u iets vragen ? Of even snel bestellen ? U kunt bellen met De Kurkuma Telefoon , bereikbaar via de kurkuma specialist : 0598-371025  We staan u graag te woord. 

PS : Overleg bij ziekte , medicijn gebruik, zwangerschap of borstvoeding eerst met een deskundige (of ayurvedisch arts) . Wij hebben desgewenst een goed adres voor u. Een voedingssupplement, dus dit vormt geen vervanging voor evenwichtige en gevarieerde voeding en een gezonde levensstijl

Additional information

Hoeveelheid capsules per verpakking

90

Gewicht per capsule

600mg

Inhoud zuivere stof

100%

Extra toevoegingen

Geen

Voorraad

Altijd op voorraad

Verwachte levertijd Nederland

1 a 2 dagen, verzending per POSTNL

Verwachte levertijd Buitenland

Ca 2-10 dagen (ligt aan het land)