kurkuma olie

De verschillen tussen Kurkuma olie en Curcumine olie

Kurkuma olie ‘Botanic’

Onze kurkuma olie is absoluut uniek! Het is een andere vorm van de soorten kurkuma en curcumine. Een ongeraffineerde, zuivere en pure koudgeperste olie uit de bioactieve kurkuma longa wortel. Er zijn geen verdere toevoegingen gedaan. Dit is pure turmeroon. Het is geen aromatische olie, geen essentiële kurkuma olie of etherische olie. Maar een pure en natuurzuivere botanische kurkuma olie. Koudgeperst uit de volledige kurkuma longa plant en wortel. Net als de olijfolie uit de olijven geperst zijn. Het is zeer sterk, daarom spaarzaam neembaar.

Curcumine C3 olie ‘Bioactief’

Net als kurkuma olie, is ook zeker onze curcumine olie uniek, vanwege haar zuivere werkzaamheid. Het is de laatste uit de serie soorten kurkuma en curcumine. De meeste curcumine c3 is gemengd met bioperine peper. Niet iedereen kan dit verdragen, daarom hebben we voor u een bijzondere olie besteld. Deze olie is goed werkend, echter zonder enige vorm van toevoegingen. Niet chemisch en geen peper toegevoegd.

In deze curcumine c3 olie is dus géén bioperine peper toegevoegd. Omdat het zachte en vluchtige olie is, zijn een paar curcumine olie druppeltjes onder de tong voldoende voor de werking. Het is een liposomale olie, vanwege de vetbolletjes waarin deze pure curcumine is ‘verpakt’. Curcumine C3 olie is een bijzonder product.

Met een hartelijke groet van Tieneke

Deel dit artikel:
Translate »