Top
Ashwagandha

Ashwagandha  

Ashwagandha een rhizome (wortel) en is "adaptogeen". Dit ayurvedische EXCELLENT product is een bijzonder en volledig natuurlijk product. Zuiver en goed werkend. 

In de oude ayurveda (traditionele geneeswijze) werd dit kruid gezien als een middel dat waarschijnlijk het natuurlijke ontspannen zou kunnen ondersteunen. Ook schrijft de ayurveda over het misschien natuurlijke ondersteunen van vrouwen bij overgangsklachten, evenals de ayurveda de  bevorderende natuurlijke ondersteuning van dit middel beschreef.  

Bij De Kurkumaspecialist kunt ayurvedisch zuivere ashwagandha kopen, een extract van hoogwaardige kwaliteit. Het is, net als de kurkuma longa, een rhizome (wortel) en is "adaptogeen". Dit ayurvedische EXCELLENT product is een bijzonder en volledig natuurlijk product. Dit is nog maar een klein beetje van de kracht en werking van de wortel. Bestel gelijk en ervaar de bijzondere werkingen van de plant!

ashwagandha-capsules-flacon

Wat zijn de beste ashwagandha capsules ?

Onze capsules zijn gemaakt van de rhizome (wortel). Deze heeft een lager Withaferine A gehalte dan de bladeren, namelijk 4%. Deze hoeveelheid is voldoende voor een goede werking. Bij gebruik van een ashwagandha-extract is het aan te raden om te kiezen voor een extract met een zo laag mogelijk gehalte aan withanolide A. Vandaar de naam "excellent". 

Onze ayurvedische Ashwagandha 'excellent' capsules zijn rijk aan de werkzame Withanoliden A en D. 4% aan werkzame stof is voor een goed effect ruim voldoende. Ook hebben de capsules een 600 mg Ashwagandha Somnifera extract inhoud per capsule. Het product is volledig vrij van genetische modificatie, geteeld in zuivere grond en getest volgens de strengste normen. Ook is het vrij van zware metalen.

Hoe werkt ashwagandha?

Volgens de oude ayurveda helpen Ashwagandha  capsules waarschijnlijk om de slaap weer natuurlijk te zouden kunnen maken. U neemt 1 capsule 's avonds, een uurtje voor het slapen gaan. 

Zuiver en natuurlijk werkende Ashwagandha

Dit product is volledig vegetarisch, zonder enige dierlijke toevoeging. De geur is ietwat bijzonder. Het ruikt naar paarden. Ashwagandha betekent dan ook 'paardengeur'. Bij Dekurkumaspecialist kunt u de zuiverste producten kopen.

* GRATIS een goed gedocumenteerd E-boek "Ashwagandha. Zonder advertenties.
* Bij betaling en bestelling van 2 van deze producten.

Wat zit er in één verpakking van deze capsules?

De verpakking van dit product bevat het volgende:
  • 90 capsules per verpakking.
  • Volledig vegetarisch product.
  • Koosjer en Halal.
  • Capsulehuls : Plantenvezel cellulose (maïs).
  • Gratis "Kurkuma verrassings" mini proefmonster per bestelling.
  • GRATIS Verzending bij 2 producten.

CONTRA INDICATIE BIJ ASHWAGANDHA:
* NIET gebruiken bij schildklier medicijnen. * NIET gebruiken bij anti-depressiva medicatie.

Nog vragen? Neem gerust contact op!

Wilt u meer weten over ashwagandha, dit product of de werking? Neem dan gerust contact met ons op. U kunt ons bellen op 0598-371025 of het contactformulier invullen.


Gratis verzending bij 2 producten!
Ashwagandha (1 flacon)
22% Korting

Ashwagandha (1 flacon)

€ 46,00 € 36,00
Ashwagandha (2 flacons)
25% Korting

Ashwagandha (2 flacons)

€ 81,50 € 61,50
Ashwagandha (1 Brievenbus verpakking)
24% Korting

Ashwagandha (1 Brievenbus verpakking)

€ 41,00 € 31,00
Ashwagandha (2 brievenbus verpakkingen)
28% Korting

Ashwagandha (2 brievenbus verpakkingen)

€ 71,50 € 51,50
Dekurkumaspecialist.nl biedt U een gedegen product kennis een plezierige persoonlijke service. De nummer één in kurkuma producten. Ook kunnen we een kurkuma en/of curcumine pakket speciaal voor u, op maat, samenstellen . 

Wilt u wat vragen ? Of even snel bestellen ? U kunt bellen met de kurkuma telefoon, bereikbaar via De kurkuma specialist : 0598-371025 en we staan u graag te woord.