Aanbieding!

Olie van kurkuma en curcumine combinatie

66.50 46.50

Deze kurkuma en curcumine olie combinatie is uniek in Nederland. Het is een combinatie van kurkuma olie en curcumine c3 ‘superieur’ olie. Maar in dit geval ZONDER de bioperine peper. De unieke combinatie van kurkuma olie en curcumine olie is bij dekurkumaspecialist te koop.

Wat zit er in de flacons ?

 

* In het blauwe pipet flesje zit de kurkuma olie ‘bioplus’. De hoeveelheid is 30 ml, ook is deze olie druppelsgewijs op de huid te gebruiken.

* In het bruine pipet flesje zit de curcumine c3 olie ‘bioactief’. Getrokken van deolie van kurkuma en curcuminecurcumine c3 ‘superieur’ De hoeveelheid is 20 ml. Deze olie wordt direct via het mondslijmvlies opgenomen.
Deze olie is bijzonder omdat er geen bioperine peper is toe gevoegd. En is opgelost in vet.

Curcumine C3 olie ‘bioactief’ is een uniek product. Het bevat 100% zuivere en pure curcumine c3, op basis van een sesamolie

Deze olie is door een speciaal procedé verkregen, op basis van olie opname. Curcumine C3 is oplosbaar in olie. De curcumine c3 ‘bioactief’ olie is te koop bij dekurkumaspecialist. Het is een uniek liposomaal product.

Wat is een liposomale olie ?

In kurkuma zit een stof, curcuminoïden geheten. Deze curcuminoïden zijn de bioactieve stof van kurkuma. In kurkuma zit, ten hoogste, 4% van deze curcuminoïden. Hier vindt u een zuiver product, de beste vloeibare en zuivere kurkuma olie en curcumine olie zijn te koop bij dekurkumaspecialist.

. De C3 staat voor de 3 bioactieve stoffen, dit zijn de curcuminoïden :
* bisdemethoxy
* demethoxy
* curcumine-longa

Deze drie curcuminoïden zijn verantwoordelijk voor de werking. Bioactieve stoffen hebben een natuurlijk ondersteund effect. Echter zijn deze curcuminoïden nooit oplosbaar in water, alleen in olie (vet) of in alcohol.

Hoe en hoeveel neem je ervan in ?

Ook kunt u dit  tijdens de maaltijd innemen. Dit is niet noodzakelijk, omdat deze Curcumine olie en kurkuma olie allebei op vetbasis zijn.

Deze beide liposomale vloeibare olie vetbolletjes nemen de curcumine c3 + de kurkuma olie gemakkelijk mee de dunne darm in. Makkelijk per druppel in te nemen, zonder het ongemak van een buitenhuls.

*Van de kurkuma olie (30 ml) neemt u één druppel per dag in. Op een stukje brood, tijdens de maaltijd.
* Van de curcumine c3 olie (20 ml) neemt u 2 a 3 druppels één keer per dag in. Gewoon onder de tong of met een klein stukje brood.
* De kurkuma olie kan, eventueel, ook uitwendig aangebracht worden.

* Zuiver liposomaal product
* Inclusief Nederlandse bijsluiter
* Inclusief Kurkuma Ebook, 50 blz uitgebreide informatie voor u.
* Gratis ‘kurkuma verrassings” proefmonster
* Verzending met de POSTNL

Additional information

Merk

Inhoud zuivere stof

100%

Extra toevoegingen

Geen

Voorraad

Altijd op voorraad

Verwachte levertijd Nederland

1 a 2 dagen, verzending per POSTNL

Verwachte levertijd Buitenland

Ca 2-10 dagen (ligt aan het land)