Ashwagandha ‘Excellent’ (2 Flacons)

81.50

Dit ayurvedische Ashwagandha “EXCELLENT” product is een bijzonder volledig natuurlijk product. Het is , net als de kurkuma-longa, een rhizome (= wortel) , en is ‘adaptogeen’ dat betekent dat het zich kan aanpassen.

Ashwagandha ‘Excellent’

Ashwagandha  ‘Excellent’ bevat de zuivere wortel van de ‘Withania Somnifera’ plant. Het is een ‘adaptogeen’ middel.  Dit ashwagandha ‘Excellent’ product is een bijzonder ayurvedisch en volledig natuurlijk product. Het is één van de 5 pijlers van de oude ayurveda. Een zuiver en goed werkend product, zoals u van ons mag verwachten. In de oude ayurveda (traditionele geneeswijze) werd dit kruid gezien als een middel dat waarschijnlijk het natuurlijke ontspannen zou kunnen ondersteunen*.

De ayurveda schrijft over de eventuele  ondersteuning op natuurlijke wijze voor vrouwen met overgangsklachten. Evenals men in de oudheid de ondersteuning op natuurlijke wijze voor een goede gezondheid met ashwagandha  heeft beschreven. 

Bij De Kurkumaspecialist kunt ayurvedisch zuivere ashwagandha kopen, een extract van hoogwaardige kwaliteit. Het is, net als de kurkuma longa, een rhizome (wortel) en is “adaptogeen”. Dit ayurvedische ‘Excellent’ product is een bijzonder en volledig natuurlijk product. Dit is nog maar een klein beetje van de kracht en werking van de wortel. Bestel gelijk en ervaar de bijzondere werkingen van de plant.

Waar kunt u de beste ashwagandha kopen ? 

Zuiver natuurlijk ashwagandha capsules, zoals de oude ayurveda ze heeft beschreven. Onze capsules zijn derhalve gemaakt van de zuivere rhizome (wortel). Deze wortel heeft een lager Withaferine A gehalte dan de bladeren, namelijk de aanbevolen 4%. Deze hoeveelheid is voldoende voor een goede werking. Bij gebruik van een ashwagandha-extract is het aan te raden om te kiezen voor een extract met een zo laag mogelijk gehalte aan withaferine A. Vandaar de naam “excellent”.

Onze ayurvedische ashwagandha ‘excellent’ capsules zijn rijk aan de werkzame Withanoliden A en D. De ayurveda beschrijft dat 4% aan werkzame stof is voor een goed effect ruim voldoende is. Deze capsules een zuiver 600 mg Ashwagandha Somnifera extract inhoud per capsule. Het product is volledig vrij van genetische modificatie, geteeld in zuivere grond en getest volgens de strengste normen. Ook is het vrij van zware metalen.

Hoe werkt ashwagandha ?

Volgens de oude ayurveda geschriften zouden deze Ashwagandha capsules waarschijnlijk kunnen helpen om een natuurlijke slaap te ondersteunen. In oude tijden werd de zuiver natuurlijke ashwagandha waarschijnlijk gebruikt om overgangsklachten op natuurlijke wijze te ondersteunen. Bij de kurkuma specialist kunt u pure ashwagandha kopen .

Waarom zou u de ashwagandha ‘Excellent’ capsules van ‘de kurkuma specialist’ kopen ? 

Bij De kurkuma specialist kunt u de zuiverste ashwagandha kopen. Wij geloven in de wijsheid van de oude Indiase ayurveda. En hebben daarom onze 7 ayurvedische producten zorgvuldig uitgezocht. Ashwagandha (Withania Somnifera of Winterkers) is er één van. Ashwagandha ‘Excellent’ is een ‘rasayana’, dat betekent dat het onze normale geestelijke en lichamelijke gezondheid helpt ondersteunen.

Onze slaap is een onderdeel van een goede gezondheid. Somnifera betekent ‘slaapverwekkend’. De officiële naam van ashwagandha is ‘Indian Ginseng’. Dit product is volledig vegetarisch, zonder enige dierlijke toevoeging. Ook niet in de capsulehuls. De geur is ietwat bijzonder. Het ruikt naar paarden. Ashwagandha betekent dan ook ‘paardengeur’. In de oude ayurveda dacht men dat dit kruid je de kracht van een paard gaf. De ayurveda beschreef het middel waarschijnlijk als rustgevend en slaapverwekkend.

Het gebruik van ashwagandha kent veel voordelen, dit is omdat het een ‘adaptogeen’ middel is. Dat betekent dat het zélf de behoefte in het lichaam zou kunnen bepalen. Dit zijn unieke middelen in de natuur. Ashwagandha ‘Excellent’ is een zorgvuldig uitgezocht voedingssupplement.

Inhoud en samenstelling van de ashwagandha (Indian Ginseng) capsules en verpakking 

Een 100 % puur extract van ‘withania somnifera’ wortel oftewel ‘Ashwagandha’. Waarvan 4 % Withanolide A en D.   Puur van Moeder Natuur. Ayurvedische Ashwagandha volgens “The Old Natural School” 

 • Ashwagandha ‘Excellente’ kwaliteit is een zorgvuldig uitgezocht voedingssupplement.
 • 600 mg Ashwagandha (Withania Somnifera) per capsule
 • 300 capsules per verpakking aanwezig.
 • Nauwkeurig gestandariseerd op 4% Withaferine-A
 • Brede werking aan actieve stoffen
 • Ook in voordeel verpakking verkrijgbaar
 • GMO vrij, niet bestraald en niet EtO behandeld (dit is een chemisch sterilisatie proces)
 • Kosher, Vegan en Halal
 • Deze ashwaghandha capsules zijn zonder enige vorm van extra chemische af andere toevoegingen.
 • GRATIS Verzending bij 2 producten 
 • GRATIS een goed gedocumenteerd E-boek “Ashwagandha. (Zonder advertenties)
 • Bij betaling en bestelling van 2 van deze ashwagandha producten

Verdere informatie over de Ashwagandha ‘Excellent’ voordeel verpakking

 • U neemt dagelijks 1 capsules, een uurtje voor het slapen gaan. Innemen met een slokje water.
 • Dosering niet overschrijden
 • Buiten het bereik van kinderen houden
 • Ingrediënten per capsule : Ashwagandha extract (met 4% Withaferine-A), capsule huls : Plantenvezel cellulose (maïs)
 • Voedingssupplement, dus dit vormt geen vervanging voor evenwichtige en gevarieerde voeding en een gezonde levensstijl
 • Bewaaradvies : Droog, donker en op kamertemperatuur bewaren

Contra Indicaties voor Ashwagandha :

NIET gebruiken samen met schildklier medicijnen.
NIET gebruiken samen met anti-depressiva medicatie.
NIET gebruiken samen met medicijnen tegen MS(multiple sclerose), SLE (systemische lupus erythematosus) en RA(reumatoïde artritis). Dit vanwege de mogelijkheid dat ashwagandha het immuunsysteem zou kunnen versterken.
Ashwagandha kan soms overgevoeligheids reacties opwekken.

                                                                          Gratis verzending

Dekurkumaspecialist.nl biedt U een gedegen product kennis een plezierige persoonlijke service. De nummer één in kurkuma producten. Ook kunnen we een kurkuma en/of curcumine pakket speciaal voor u, op maat, samenstellen .
Wilt u iets vragen ? Of even snel bestellen ? U kunt bellen met de kurkuma telefoon, bereikbaar via De kurkuma specialist : 0598-371025 en we staan u graag te woord.
PS : Overleg bij ziekte, medicijngebruik, zwangerschap of borstvoeding eerst met een deskundige (of ayurvedisch arts).  Wij hebben eventueel een goed adres voor u.

Additional information

Hoeveelheid capsules per verpakking

90

Gewicht per capsule

600mg

Inhoud zuivere stof

100%

Extra toevoegingen

Geen

Voorraad

Altijd op voorraad

Verwachte levertijd Nederland

1 a 2 dagen, verzending per POSTNL

Verwachte levertijd Buitenland

Ca 2-10 dagen (ligt aan het land)