Top
Neem met Curcumine combinatie (& gratis Neem huidmasker)
14% Korting
  • Neem met Curcumine combinatie (& gratis Neem huidmasker)
€ 72,00
62,00

Neem capsules met Curcumine longa C3 "superieur" combinatie (met gratis Neem poeder huidmasker)

Waarom Neem capsules met Curcumine capsules en het gratis Neem huidmasker?

Deze combinatie werd reeds geroemd in oude tijden. Neem is een eeuwenoud middel met een  ondersteunend goede uitwerking. 
* Neem capsules zijn een oud natuurlijk middel, ook inzetbaar bij veel huidproblemen. Neem zou kunnen helpen door haar reinigende werking op de huidflora. 
* Curcumine capsules kunnen helpen met het ondersteunen van een gezonde darmwerking. Ook belangrijk voor natuurlijke hulp bij huidklachten. 
-Het gratis * Neem masker wordt in deze combinatie direct meegeleverd. Deze helpt met de vermindering van de 'Staphylococcus Aureus bacterie' in de huid.

Deze bacterie zou een oorzaak voor eczeem kunnen zijn. We hebben in onze huid goede en minder goede huidbacteriën. Als de 'Staphylococcus Aureus' bacterie de overhand krijgt, kan dit een oorzaak voor huid problemen, bijvoorbeeld eczeem, zijn. Deze combinatie van drie helpt door het ondersteunen, op een natuurlijke wijze,  met het in balans krijgen van een gezondere huidflora. En werkt op de buitenste huidlaag. Artikelnummer: Necucombi

Reviews (0)
Type de code over
Stuur naar een vriend
@
@
Generating captcha code