Top
Groenlipmossel & Curcumine combinatie

Groenlipmossel en Curcumine combinatie 

Een gouden combinatie. Dat is deze groenlipmossel en curcumine combinatie. De groenlipmossel is een zuiver concentraat, van hoge bio activiteit. Bewegen wordt weer natuurlijk. De beste groenlipmossel met curcumine combinatie koopt u bij dekurkumaspecialist. 


Wat zijn groenlipmossel capsules ?

groenlipmossel en curcumine combinatieIn de oudste oudheid ontdekte men dat de groenlipmosselen bijzondere eigenschappen bevatten. Zuivere groenlipmossel is de inhoud van deze concentraat capsules. Deze groenlipmossel is van hoge bio-activiteit. 

Wat is de inhoud van deze groenlipmossel en curcumine combinatie capsules ?
 
Ook is het de beste bron van natuurlijke ( niet van chemische oorsprong) glucosamine en chondrotoïne . Tevens is het wel belangrijk om te vermelden dat de bijzondere "Furaanvet zuren" behouden zijn gebleven in dit product.

Dit is vanwege het speciale natuurlijke vriesdroog proces.  Aangezien wij dit beter vinden  dan het "vloeistof proces", mosselen zijn gevoeliger voor bacteriën. 

Het bevat eigen eiwitten en specifieke omega-3 vetzuren, EPA en DHA  (49 mg per capsule). 

Bewegen wordt weer natuurlijk 

Groenlipmossel capsules bevatten een hoog en waardevol groenlipmossel concentraat uit de  groenlipmossel, met gecontroleerde bio-activiteit. U kunt bij dekurkumaspecialist groenlipmossel capsules kopen. Groenlipmossel met curcumine is een bijzonder goed werkende combinatie. 

Dit product is gecertificeerd door de staat Nieuw Zeeland. En is derhalve ook van gecontroleerde zuivere kweek. De groenlipmosselen uit de "SUPERIEUR" concentraat capsules zijn gekweekt zonder kunstmatige bijvoeding. Of andere toevoegingen tijdens de kweek.  Er zijn geen medicamenten gebruikt. Ook is het waardevol om te eten dat er geen gebruik is gemaakt van pesticiden. 

Een volledig zuiver natuurlijk product is dit concentraat van groenlipmossel en curcumine combinatie  

Soms leest men over bijwerkingen van groenlipmossel, zoals 'hoofdpijn' en 'het gevoel met uw hoofd onder een stolp' te zijn. Dit heeft u met onze zuivere groenlipmossel en curcumine combinatie niet. 

Wat is de inhoud van de curcumine capsules ? 

Wat zit er in deze curcumine capsules ? Door een oud natuurlijk extraherings proces zijn de 3 werkzame curcuminoïden behouden gebleven. De naam is derhalve C3.

En, vanwege de juiste verhouding van deze 3 curcuminoïden, de toevoeging Superieur. De grondstof van de curcumine is geteeld op zuivere grond. En is volledig vrij van genetische manipulatie. Het is pure en zuivere curcumine, zoals de natuur het heeft bedoeld en gemaakt.

Omdat er verder geen chemische toevoegingen zijn gedaan, werkt deze curcumine op een natuurlijke manier.

Curcumine met Internationale Awards

Dekurkumaspecialist heeft de beste curcumine, met verschillende Internationale Awards en Onderscheidningen op haar naam. Een ervan is de "GRAS", deze is al toegekend vanaf 2013 ! De hoogste Internationale Award, die er voor een zuiver curcumine product, is.

We verkopen alleen iets waar we verstand van hebben. Daarom heeft dekurkumaspecialist deze excellent goede curcumine voor u uitgekozen.

Curcumine C3 "SUPERIEUR" staat bekend om zijn waarschijnlijk goede uitwerking op de gewrichten, en misschien ter vermindering van pijn. De Curcumine C3 vermindert eventueel de ontstekingen. Voor meer informatie zie onze categorie bij Curcumine


U ontvangt een gratis Eboek "GROENLIPMOSSEL EN CURCUMINE C3 " bij bestelling van  deze groenlipmossel en Curcumine longa C3 "SUPERIEUR" verpakkingen. Bij directe betaling. 

Wat is de inhoud van de capsules groenlipmossel en curcumine combinatie ?

Curcumine
  • 90 capsules, Curcumine
  • 500 mgr per capsule + 5 mg bioperine peper.
Groenlipmossel
  • 90 capsules Groenlipmossel concentraat
  • 500 mgr. per capsule.

  • Vandaag besteld, voor 15.00 uur, vandaag verzonden met de POSTNL.
  • De Groenlipmossel capsules zijn geen vegetarisch product. 

  • Mais en Magnesium stearat capsule huls.
  • Capsules zijn makkelijk te openen.

  • Gratis "Kurkuma verrassings proefmonster"  pakketje mee geleverd. 

                        GRATIS VERZENDING

Groenlipmossel en Curcumine combinatie (flacons)
22% Korting
Dekurkumaspecialist.nl biedt U een gedegen product kennis een plezierige persoonlijke service. De nummer één in kurkuma producten.