Top
Groenlipmossel "SUPERIEUR" capsules

Groenlipmossel "SUPERIEUR" capsules met hoge bio activiteit 

Groenlipmossel SUPERIEUR capsules helpen bij een betere gewrichtswerking en slijmbeurs werking. De beste groenlipmossel vindt u bij ons. 

In de oudste oudheid ontdekte men dat de groenlipmosselen bijzondere eigenschappen bevatten. Zuivere groenlipmossel "SUPERIEUR" is de inhoud van deze capsules. Deze groenlipmossel "SUPERIEUR" is van erg hoge bio-activiteit. Het bevat eigen eiwitten met specifieke Omega-3 vetzuren. 

Ook is het de beste bron van natuurlijke ( niet van chemische oorsprong) glucosamine en chondrotoïne . Tevens is het wel belangrijk om te vermelden dat de bijzondere "Furaanvet zuren" behouden zijn gebleven in dit product. Dit is vanwege het speciale natuurlijke vriesdroog proces. Aangezien wij dit beter vinden  dan het " vloeistof proces" , mosselen zijn gevoelig voor bacteriën . 

Groenlipmossel "SUPERIEUR" capsules bevatten een hoog en waardevol extract van de groenlipmossel, met gecontroleerde bio-activiteit. Inhoud van de capsules : Natuurzuiver groenlipmossl extract, met chondrotoïne, glucosamine glykanen, met vitaimine C en D3. Met specifieke Omega-3 vetzuren en furaanvetzuren. 

Dit product is gecertificeerd door de staat Nieuw Zeeland. En is derhalve ook van gecontroleerde zuivere kweek. De groenlipmosselen uit de "SUPERIEUR" capsules zijn gekweekt zonder kunstmatige bijvoeding. Of andere toevoegingen tijdens de kweek.  Er zijn geen medicamenten gebruikt. Ook is het waardevol om te weten dat er geen gebruik is gemaakt van pesticiden. 
Een volledig zuiver Natuur Product. 

U ontvangt een gratis Eboek bij bestelling van 2 van deze groenlipmossel "SUPERIEUR" verpakkingen. Bij directe betaling. 
  • 90 capsules a 600 mgr per verpakking.
  • 55 gram netto vulgewicht.
  • We verzenden met de POSTNL
  • Er zijn GEEN extra verzendkosten.
  • Gratis NEEM extract mini tandkrijt mee geleverd. 

Bij een bestelling bij ons is de verzending altijd gratis 

Groenlipmossel SUPERIEUR capsules, 1 flacon
20% Korting

Groenlipmossel SUPERIEUR capsules, 1 flacon

€ 49,90 € 39,90
Groenlipmossel 'SUPERIEUR' capsules, 2 flacons
22% Korting
Groenlipmossel capsules, 1 brievenbus verpakking.
30% Korting
Groenlipmossel "SUPERIEUR", 2 brievenbus verpakkingen
25% Korting
Dekurkumaspecialist.nl biedt U een gedegen product kennis een plezierige persoonlijke service. De nummer één in kurkuma producten.