Top
Granaatappel en Curcumine c3 combinatie
16% Korting
  • Granaatappel en Curcumine c3 combinatie
€ 61,90
51,90

Granaatappel en Curcumine c3 combinatie

Granaatappel heeft een hoog natuurlijk anti-oxidant vermogen en Curcumine longa C3  helpt bij het ondersteunende herstellende vermogen op onze natuurlijke natuurlijke weefsels. Het is een zuiver  product ter ondersteuning en verbetering van onze lichamelijke functies.

Granaatappel en Curcumine C3 zijn te koop bij Dekurkumaspecialist. Deze beide natuurlijk producten zijn volledig complementair aan elkaar, dus ondersteunen elkaars werking.

Granaatappel en de Spaanse stad Granada

Granaatappels werden waarschijnlijk in de oudheid en de Middeleeuwen geroemd om hun ondersteunde en herstellende vermogen om op een natuurlijke manier een goede huid te hebben en te houden.

Granaatappel en curcumine kunnen hiermee op natuurlijke wijze helpen en ondersteunen.

Zelfs in het oude standwapen van de Spaanse stad granada is een afbeelding van een granaatappel te zien. En dit is nog steeds actueel.

Granaatappel 'puur' wordt binnenkort 'bionorm'

We gaan binnenkort de naam van deze capsules veranderen naar 'bionorm' , aangezien men in de war kwam met onze kurkuma 'puur'. De granaatappel capsules zijn en blijven hetzelfde.

Wat is de werking van granaatappel ?

Maar ook werkt deze vrucht waarschijnlijk ondersteunend op het natuurlijk herstellende vermogen van hart en onze bloedvaten. En dit werd in oude tijden beschreven.

Deze granaatappel "bionorm" capsules zijn ayurvedisch van teelt. Ze bevatten 40 % ellagitannines, zijn geteeld op zuivere wijze. De granaatappels voor deze capsules komen van een kleine, traditioneel werkende coöperatie. Wij hebben geen granaatappel tabletten, vanwege de vulmiddelen.

* 90 capsules per verpakking aanwezig.
* 600 mg per capsule

Wat zit er in de zuivere granaatappel capsules ?

Alles is 100 % vegetarisch. En bevatten geen gluten, tarwe, eieren, gist of melkproducten. Ze zijn geproduceerd op Ayurvedische grondslag , dus ook vrij van zout, suiker, kleurstoffen en geurstoffen.
Vrij van genetische manipulatie. Geteeld op zuivere wijze. Geen bestrijdingsmiddelen gebruikt. Volledig vrij van iedere andere chemische en/of kunstmatige toevoeging. Een uniek zuiver product.

Granaatappel en Curcumine

Een combinatie met de sterkst werkende Curcumine C3, die op de Nederlandse markt verkrijgbaar is. Deze krachtige Curcumine C3 is verkregen uit kurkuma-longa.

Door een speciaal extraherings proces zijn de 3 belangrijke werkzame en natuurlijke curcuminoïden behouden.

Deze zijn
de * demethoxy,
de * bisdemethoxy
de * curcumine-longa. 

Omdat onze filosofie het een belangrijk punt vindt, om zo weinig mogelijk aan Moeder Natuur haar producten te sleutelen, is er alleen (in de juiste verhouding, te weten 5 mg) bioperine peper toegevoegd.

Het is derhalve een product, zoals de natuur het heeft gemaakt. Daarom zijn er geen verdere chemische toevoegingen gedaan. Dit zuivere product wordt vele malen beter opgenomen in het lichaam.

Het oxalaat gehalte van de curcumine c3 'superieur'

Het oxalaat-gehalte van dit curcumine c3 'superieur' product is extreem laag, te weten 0,025 ppm. Dit is belangrijke informatie voor mensen met jicht en/of nierproblemen. 

Hoe en wanneer neemt men deze granaatappel en curcumine combinatie in ? 

En door het bij een maaltijd te nemen, die ook ietwat vet bevat, verhoogt U de werkzaamheid nogmaals. Het gemakkelijkste is om de beide capsules tegelijk te nemen. Tijdens het ontbijt of diner. 

* Verzending met de POSTNL
* Gratis "Kurkuma verrassings" proefverpakking                         Gratis Verzending

 


Artikelnummer: NavGran+CurC3

Reviews (0)
Stuur naar een vriend
@
@