Top
Granaatappel (2 flacons)
22% Korting
  • Granaatappel (2 flacons)
€ 92,00
72,00


Granaatappel 
-2 flacons-

Granaatappel BIONORM capsules is een volledig zuiver, ayurvedisch en natuurlijk product. Bij dekurkumaspecialist kunt u zuivere  granaatappel van hoge bio activiteit kopen. Granaatappel werd in de oude Ayurvedische gezondheidsleer gebruikt voor natuurlijke sterkte en goede vermogen. Granaatappel punicum granatum is de inhoud van deze capsules. Bij dekurkumaspecialist kunt u zuivere  granaatappel kopen


Deze granaatappel "Bionorm" capsules zijn zuiver van teelt. Ze bevatten 40 % ellagitannines, zijn geteeld op zuivere grond. En veel zuivere polyfenolen, polyfenolen zijn krachtige anti oxidanten.

Heeft de granaatappel ondersteunende eigenschappen ?

Onder de ondersteunende eigenschappen van granaatappel zijn er talloze te noemen. Nu kunt u dit nog steeds terugvinden in de vele huidproducten in de winkel, waar granaatappel extract in is verwerkt en/of aan toe zijn gevoegd. 

Waar kunt u zuivere granaatappel kopen ? 

In ons ayurvedische granaatappel extract capsules zit alleen gedroogd granaatappel extract. Zonder schil.  Omdat wij het erg belangrijk vinden om een puur en zuiver product te leveren, wordt er in onze producten GEEN gebruik gemaakt van vulmiddelen, toevoegingen en dergelijke. Daarom hebben we geen tabletten, maar alleen capsules.  Granaatappel ayurvedisch extract werd in de Ayurveda aangeraden.
granaatappel-capsules-2-flacons

Wat zit er in deze granaatappel en waar komt de granaatappel vandaan ?

De granaatappels voor deze tabletten komen van een traditioneel werkende coöperatie. Ze zijn 100 % vegetarisch. Ook bevat dit product geen gluten, geen tarwe, eieren, geen gist of melkproducten. Ze zijn geproduceerd op Ayurvedische grondslag , dus ook vrij van zout, suiker, kleurstoffen en geurstoffen.

Zelfs in het Middeleeuwse oude stadswapen van de Spaanse stad Granada is een afbeelding van de granaatappel te vinden. In de oudheid werd de werking van granaatappel al geroemd.

Wat zit er in één verpakking granaatappel capsules ? 

Dit product is vrij van genetische manipulatie. Het is ge
teeld op zuivere grond. Het bevat geen bestrijdingsmiddelen gebruikt. Ook is het vollledig vrij van ieder kunstmatige toevoeging. En is derhalve van excellente kwaliteit. 

* 90 capsules per verpakking
* 600 mg per granaatappel capsule

* Gratis prachtig uitgebreid en goed gedocumenteerd Eboek "Het Granaatappel Dossier", advertentie vrij, bij directe IDEAL betaling.

 
  • GRATIS "Kurkuma verrassings proefmonster" bij een bestelling.

                       GEEN VERZENDKOSTEN

Artikelnummer: Gran1x2fl

Reviews (0)
Type de code over
Stuur naar een vriend
@
@
Generating captcha code