Top
Granaatappel (2 flacons)
13% Korting
  • Granaatappel (2 flacons)
€ 79,90
69,90


Granaatappel capsules
2 flacons.

De granaatappel is een vrucht die vanuit de Ayurvedische gezondheidsleer werd gebruikt ter ondersteuning van het herstellende vermogen van hart- en bloedvaten. 


We gaan binnenkort de naam van deze capsules veranderen naar 'bionorm' , aangezien men in de war kwam met onze kurkuma 'puur'. De granaatappel capsules blijven hetzelfde.

Hoe werkt granaatappel ? 

Granaatappel ayurvedisch extract werd in de Ayurveda aangeraden voor vrouwen en mannen.  Granaatappel kan ook helpen om op natuurlijke wijze de sexualiteit te bevorderen.

Deze vrucht werd in oude tijden ook geroemd om zijn ondersteuning van het  herstellende vermogen op het hart en bloedvaten en het endotheel. De EFSA zegt dat dit product gezond is voor ons endotheel (dit is de binnenkant van de bloedvaten), ons hart en bloedvaten. ( EntryID:2107 , EFSA Opinion Journal 2010-8(10):1750

Wat zit er in deze granaatappel en waar komt de granaatappel vandaan ?

De granaatappels voor deze tabletten komen van een traditioneel werkende coöperatie. Ze zijn 100 % vegetarisch. Ook bevat dit product geen gluten, geen tarwe, eieren, geen gist of melkproducten. Ze zijn geproduceerd op Ayurvedische grondslag , dus ook vrij van zout, suiker, kleurstoffen en geurstoffen.

Granaatappel en onze huid. 

Zelfs in het Middeleeuws oude stadswapen van de Spaanse stad Granada is een afbeelding van de granaatappel te vinden. In de oudheid werd de werking van granaatappel al geroemd, vanwege haar vele goede eigenschappen. Er werd ook van gezegd dat granaatappel het herstellende vermogen van de huid ondersteunt.

Wat zit er in één verpakking granaatappel capsules ? 

Dit product is vrij van genetische manipulatie. Het is ge
teeld op zuivere grond. Het bevat geen bestrijdingsmiddelen gebruikt. Ook is het vollledig vrij van ieder kunstmatige toevoeging. En is derhalve van excellente kwaliteit. 

* 90 capsules per verpakking
* 600 mg per granaatappel capsule

* Gratis prachtig uitgebreid en goed gedocumenteerd Eboek "Het Granaatappel Dossier", advertentie vrij, bij directe IDEAL betaling.

 
  • GRATIS "Kurkuma verrassings proefmonster" bij een bestelling.

                       GEEN VERZENDKOSTEN

Artikelnummer: Gran1x2fl

Reviews (0)
Stuur naar een vriend
@
@