Top
Wollen Hoofdkussen Hoes


Wollen Hoofdkussen hoesHier vindt U een uniek product. Een roomzachte wollen hoofdkussen hoes, met rits. Deze ritst U eenvoudig om Uw eigen hoofdkussen en doet dan daarover weer Uw normale sloop.

(eventueel met een extra ondersloop) 

Deze zachte wol 'prikt' niet.

Geleverd inclusief een reinigingsvoorschrift in het Nederlands, om Uw wollen hoofdkussen hoes vele jaren mooi en werkzaam te houden. 

Deze hoes helpt prima tegen het zweten op het hoofdkussen, 's nachts. Deze wol is niet gekleurd, en heeft daardoor een open vezel, hetgeen een zeer goed ventilerend vermogen heeft. 
Een droge, zachte warmte is het resultaat. Als u hier een nacht op hebt geslapen, voelt het gebied in nek- en schouders lichaamswarm en soepeler aan. In onze oude Hollandsche traditie werd zuivere wol als pijnstillend middel gebruikt. Ons vroegere 'jaeger ondergoed' was hier een voorbeeld van.
Pijn in de rug ? Trek een wollen hemd aan !

Zeer geschikt voor mensen met pijnlijke nekklachten, reumatische klachten en hoofdpijn-klachten.

Pijnbestrijding zonder tabletten, zoals in Grootmoeders tijd. 

Zeer effectief is dit wollen hoofdkussen hoes voor mensen met gevoelige nekproblemen, zoals een whiplash, nek artrose en nek artritis. Effectief voor mensen met veel spanning in het nekgebied en stress. Pijn in de nek, hoofdpijn of migraine klachten. Het haalt de "broei" uit een kussen. 

Een oud en probaat pijnstillend middel ter bevordering van een ontspannen nachtrust.  

FAIRTRADE en HANDGEMAAKT. Biologische, ecologische zachte IJslandse wol. Ongeverfd en zonder chemicaliën gereinigd. De hoes is vele jaren te gebruiken en met de hand wasbaar. 

  • GRATIS verzending. 
  • Afmeting 60 x 70 cm. 

  1. NIET geschikt voor mensen met een wol allergie
  2. Bij opening van de speciale fabrieks sealing is dit product NIET te retourneren. Meet daarom Uw kussen van tevoren, a.u.b.  

             Bij een bestelling bij ons is de verzending altijd gratis 
Dekurkumaspecialist.nl biedt U een gedegen product kennis een plezierige persoonlijke service. De nummer één in kurkuma producten.