Top
Total health combinatie van Ashwagandha met Triphala en Curcumine C3

Total health combinatie

De total health combinatie van Ashwagandha met Triphala en Curcumine C3 is bij de kurkumaspecialist te koop.

  • Ashwagandha   "EXCELLENT",  ayurvedic
  • Triphala            "BALANS" , ayurvedic 
  • Curcumine C3   "SUPERIEUR",  ayurvedic 
Nog een Unieke oeroude combinatie waarin 3 pijlers van de oude Ayurveda zijn samengebracht voor onze gezondheid.

Deze 3 pijlers versterken elkaars werking en werken samen. De Curcumine C3 "SUPERIEUR" is een reiniger, de Ashwagandha "EXCELLENT" is een hersteller en de Triphala "BALANS" zorgt voor een goed werkende darmfunctie. 

U kunt stellen dat U de 'Schoonmaakster, de Klusjesman en de Manager" tegelijk in huis haalt. Deze combinatie is een combinatie die het lichaam op alle fronten helpt met een goed herstel.
Alles komt van zuivere grond, is vrij van GMO en vrij van zware metalen. Ook is zijn het alle 3 vegetarische producten en zijn er verder geen enkele chemische toevoegingen gedaan. Moeder Natuur op haar best. 
Volgens de oude Ayurvedische leer werken deze 3 natuurmiddelen prima samen en versterken elkaars werking. Daarover werd het volgende geschreven;
Triphala en Curcumine reguleren de stofwisseling, en werken goed tegen voedsel intolerantie. En werden vroeger samen toegediend als remedie tegen boven genoemde.
Triphala en Ashwagandha werden gebruikt bij hoge stress situaties die het hart- en bloedsomloop stelsel zouden kunnen storen. Het versterkt het zenuwstelsel, verhoogt het prestatie niveau en heeft een uitstekende slaapbevorderende eigenschap. 
Curcumine en Ashwagandha zijn beschreven als een combinatie waarvan de curcumine een zuiverend en reinigend karakter heeft en de ashwagandha een herstellende functie. 
Bij een bestelling van deze 3 producten krijgt U een goed gedocumenteerd E-boek gratis erbij. 32 Bladzijden uitgebreide informatie voor U . "TOTAL HEALTH, Ayurvedische informatie voor U ". Dit E-book geeft uitgebreide informatie over de werking van deze 3 natuurzuivere middelen en hun werking. 
  • 90 capsules per verpakking .
Contra Indicaties :
*  Bloeddrukverlagende medicatie  bij de Triphala is geen goede combinatie
* Galblaas problemen bij de Curcumine C3 is GEEN goede combinatie. Evenals bloedverdunners. 
* Schildklier medicatie past NIET bij de Ashwagandha. 
Wanneer neemt U het ? 
  • Neem de Curcumine C3 's ochtends in, bij het ontbijt. 1 capsule is voldoende 
  • Triphala 1 capsule bij de lunch. 
  • En de Ashwagandha 's avonds, EEN uurtje voor het slapen gaan.  

**Superpower combinatie "TOTAL HEALTH" is Uniek in Nederland. Een oude ayurvedische combinatie van kruiden, vruchten en specerijen voor een goed herstel * Inclusief een NEEM tandkrijt proefmonster.


                       Bij een bestelling bij ons is de verzending altijd gratis 
Dekurkumaspecialist.nl biedt U een gedegen product kennis een plezierige persoonlijke service. De nummer één in kurkuma producten.