Top
Neemolie

Neemolie

Deze zuivere Neemolie "NATURE" is koudgeperst en ongeraffineerd. Van ayurvedische kwaliteit. Het is gemengd met wat zuivere kurkuma olie. Ook is neemolie-in-pipetflesjedeze olie verkregen zonder oplosmiddelen. Het is een zuiver natuurproduct, geëxtraheerd volgens de natuurlijke zuurstof methode. Bij ons kunt u neem (met kurkuma) olie kopen.  Bij dekurkumaspecialist kunt u ayurvedisch zuivere neemolie kopen. 

Inhoud : 30 ml per glazen pipetflesje

Waarom deze Neemolie "NATURE" (met kurkuma olie)  combinatie ? 


De Neem ( spreek uit als 'niem') olie en de ayurvedische kurkuma olie zijn allebei volgens de strengste normen geproduceerd. Beide oliën zijn koud geperst uit zuivere natuurlijke grondstof.  En is volgens een traditioneel Ayurvedisch proces koudgeperst en ongeraffineerd. Dit ziet men aan de kleur en ruikt men aan de typische geur. Neem olie heeft een onmiskenbare en speciale geur.

! Neembes olie is uitermate sterk, en kan niet inwendig gebruikt worden. Ook niet tegen aften. De groene neem blad olie wél. 

Wat is neembes olie ? 

Neembes olie "NATURE" wordt gemaakt van de pitten van de neemboom. Deze neemboom heeft 'olijfkleurige' vruchtjes. Deze lijken wel wat op olijven. Deze worden eerst gekneusd en daarna tussen matten geperst om de olie te verkrijgen. Bij het kneuzen komt de olie vrij. Deze neemolie heeft bijzondere zwavelhoudende verbindingen. Daarom is de geur van Neemolie zonder meer, zéér bijzonder te noemen. Oftewel : het stinkt een beetje naar uien en knoflook tegelijk.

Veel bestanddelen geven Neem olie zijn bijzondere werking. Bestanddelen als Azadirachtine, Nimbin, Gedunin, Quercetine en Salaninn zijn hier, onder andere, te noemen.

Neembes olie is donker van kleur, en kan het beste verdund worden. 

Waar gebruikt men neembes olie bij ? 

Neemolie staat in de oude ayurveda beschreven als een middel bij :
  
* Haren 
* Hoofdhuid  
* Nagels
* Tenen
* Vingers  

Neemolie is extreem bitter en heeft een sterke typische geur. Dit komt door de kenmerkende zwavelverbindingen. 
 

Daarom mengde men dit in vroegere tijden met een zuivere en ongeraffineerde kurkuma olie. Kurkuma olie heeft een geheel andere werking. Om iets van het verschil te noemen is de voedende en zachtere werking van kurkuma olie er een van.

Kurkuma is voor de huid zachter en de rijkdom van kurkuma olie aan vitaminen en mineralen maken de kurkuma olie uniek.  Echter de sterke kleuring, van de kurkuma olie, is voor een erg lichte huid soms een nadeel. 


In vroegere tijden mengde men deze beide oliën, en men verkreeg zo waarschijnlijk een uniek goed werkend product. Het recept van deze unieke combinatie is sinds vele duizenden jaren is gebruik. Neemolie met een beetje kurkuma olie is een zuiver en uniek verkrijgbaar product van dekurkumaspecialist.nl

* Deze olie kan men NIET innemen.
* Goed schudden voor gebruik.
* Gratis een kleine attentie bij bestelling van dit product. 

           Gratis Verzending

Neemolie (met kurkuma olie)
Neemolie (met kurkuma olie)
€ 29,95
€ 14,95
Dekurkumaspecialist.nl biedt U een gedegen product kennis een plezierige persoonlijke service. De nummer één in kurkuma producten. Ook kunnen we een kurkuma en/of curcumine pakket speciaal voor u, op maat, samenstellen . 

Wilt u wat vragen ? Of even snel bestellen ? U kunt bellen met de kurkuma telefoon, bereikbaar via De kurkuma specialist : 0598-371025 en we staan u graag te woord.