Top
Neem olie

NEEM OLIE 

Deze zuivere Neem olie is koudgeperst en ongeraffineerd. Van ayurvedische kwaliteit. Het is gemengd met wat zuivere kurkuma olie. Ook is deze olie verkregen zonder oplosmiddelen. Het is een zuiver natuurproduct, geëxtraheerd volgens de natuurlijke zuurstof methode. Bij ons kunt u neem (met kurkuma) olie kopen. Dit is ook een natuurlijk middel tegen hoofdluis. Bij ons kunt u ayurvedisch zuivere neemolie kopen. 

Inhoud : 50 ml per flacon.

Waarom deze Neem olie (met ayurvedische kurkuma longa olie gemengd)  combinatie ? 


De Neem ( spreek uit als 'niem') olie en de ayurvedische kurkuma olie zijn allebei volgens de strengste normen geproduceerd. Beide oliën zijn koud geperst uit dzuivere grondstof. Bij de Neem wordt deze verkregen uit de vruchten en pitten van de Neemboom. En is volgens een Ayurvedisch proces koudgeperst en ongeraffineerd. Dit ziet men aan de kleur en ruikt men aan de typische geur. Neem olie heeft een onmiskenbare en speciale geur

Veel bestanddelen geven Neem olie zijn bijzondere werking. Bestanddelen als Azadirachtine, Nimbin, Gedunin, Quercetine en Salaninn zijn hier, onder andere, te noemen. Deze stoffen hebben een goede werking op onze huid, onze haren en hoofdhuid en onze nagels. Vanuit de ayurveda zijn een schimmelwerende en anti parasitaire werking hierbij te noemen. Neemolie is extreem bitter en heeft een sterke typische geur. 

Daarom mengde men dit in vroegere tijden met een zuivere en ongeraffineerde kurkuma olie. Kurkuma olie heeft een geheel andere werking. Om iets van het verschil te noemen is de voedende en zachtere werking van kurkuma olie er een van. Kurkuma is voor de huid zachter en de rijkdom van biologische kurkuma olie aan vitaminen en mineralen maken de kurkuma olie uniek. Deze voeden de huid. Echter de sterke kleuring, van de kurkuma olie, is voor een erg lichte huid soms een nadeel. 

In vroegere tijden mengde men deze beide oliën, en men verkreeg zo een uniek goed werkend product. Het recept van deze unieke combinatie is sinds vele duizenden jaren is gebruik. Neem olie is een zuiver product van dekurkumaspecialist.nl

* Deze olie kan men NIET innemen.
* Goed schudden voor gebruik.
* Gratis een NEEM mini tandkrijt bij bestelling van dit product. 

Bij een bestelling is de verzending altijd gratis.

Neem olie (met ayurvedische kurkuma longa olie)
Neem olie (met ayurvedische kurkuma longa olie)

Neem olie (met ayurvedische kurkuma longa olie)

€ 29,95
€ 14,95
Dekurkumaspecialist.nl biedt U een gedegen product kennis een plezierige persoonlijke service. De nummer één in kurkuma producten.