Top
Neem olie

Neem olie

Deze zuivere Neem olie is koudgeperst en ongeraffineerd. Van ayurvedische kwaliteit. Het is gemengd met wat zuivere kurkuma olie. Ook is neem oliedeze olie verkregen zonder oplosmiddelen. Het is een zuiver natuurproduct, geëxtraheerd volgens de natuurlijke zuurstof methode. Bij ons kunt u neem (met kurkuma) olie kopen.  Bij dekurkumaspecialist kunt u ayurvedisch zuivere neemolie kopen. 

Inhoud : 50 ml per flacon.

Waarom deze Neem olie (met kurkuma olie gemengde)  combinatie ? 


De Neem ( spreek uit als 'niem') olie en de ayurvedische kurkuma olie zijn allebei volgens de strengste normen geproduceerd. Beide oliën zijn koud geperst uit dzuivere grondstof. Bij de Neem wordt deze verkregen uit de vruchten en pitten van de Neemboom. En is volgens een Ayurvedisch proces koudgeperst en ongeraffineerd. Dit ziet men aan de kleur en ruikt men aan de typische geur. Neem olie heeft een onmiskenbare en speciale geur

Wat is neem olie ? 

Veel bestanddelen geven Neem olie zijn bijzondere werking. Bestanddelen als Azadirachtine, Nimbin, Gedunin, Quercetine en Salaninn zijn hier, onder andere, te noemen.

Waar gebruikt men neemolie tegen ? 

Neemolie ondersteunt het herstellende vermogen van onze huid, onze haren en hoofdhuid en onze nagels op natuurlijke wijze.

Neemolie is extreem bitter en heeft een sterke typische geur. 

Waarvoor gebruikt men neem olie ? 

Daarom mengde men dit in vroegere tijden met een zuivere en ongeraffineerde kurkuma olie. Kurkuma olie heeft een geheel andere werking. Om iets van het verschil te noemen is de voedende en zachtere werking van kurkuma olie er een van.
Kurkuma is voor de huid zachter en de rijkdom van kurkuma olie aan vitaminen en mineralen maken de kurkuma olie uniek.  Echter de sterke kleuring, van de kurkuma olie, is voor een erg lichte huid soms een nadeel. 


In vroegere tijden mengde men deze beide oliën, en men verkreeg zo waarschijnlijk een uniek goed werkend product. Het recept van deze unieke combinatie is sinds vele duizenden jaren is gebruik. Neem olie is een zuiver product van dekurkumaspecialist.nl

* Deze olie kan men NIET innemen.
* Goed schudden voor gebruik.
*Gratis een 'Kurkuma verrassings proefmonster' bij bestelling van dit product. 

           Gratis Verzending

Neem olie (met kurkuma olie)
Neem olie (met kurkuma olie)
€ 29,95
€ 14,95
Dekurkumaspecialist.nl biedt U een gedegen product kennis een plezierige persoonlijke service. De nummer één in kurkuma producten.