Top
Kurkuma zalf (ayurvedisch)
Nieuw 44% Korting
  • Kurkuma zalf (ayurvedisch)
€ 22,95
12,95

Kurkuma zalf

Deze ayurvedische kurkuma zalf is samengesteld volgens een oud natuurlijk ayurvedisch recept. Het is een zachte aangenaam ruikende zalf en heeft een natuurlijk herstellend vermogen op onze huid.
Kurkuma zalf is bij dekurkumaspecialist te koop.
 
kurkuma-zalfDeze zalf is gemaakt vanuit de kurkuma longa wortel. Het is een unieke en verfijnd zachte zalf. Bij dekurkumaspecialist kunt U deze ayurvedische kurkuma zalf kopen. Deze kurkuma zalf kan herstellend werken bij een geïrriteerde huid.
Het is niet 
de bedoeling om deze zalf als dag- of nachtcreme te gaan gebruiken.  Maar als zalf die het herstellend vermogen van de huid helpt ondersteunen. U hoeft het slechts zeer spaarzaam aan te brengen voor een goede werking.
 
Wat is dit voor kurkuma zalf ? En wat zit er in ?

Dit is een zuiver natuurlijke ayurvedische kurkuma zalf. Het is gemaakt volgens oude Ayurvedische tradities, daar waren dierproeven niet nodig, omdat er geen schadelijke ingrediënten gebruikt werden. Een zachte en natuurlijke creme, die het herstellende vermogen van de huid ondersteunt bij :

* Ondersteunt het herstellende vermogen van de huid bij huidinfecties, brandwonden en tegen schade in de huid van bestraling bij ziekte.
* Eventueel ook te gebruiken bij een 'strontje'op het ooglid
* Helpt ook het herstellend vermogen ondersteunen tegen winterhanden- en/of voeten.
* Kan ook gebruikt worden na verstuikingen. 

Dit wordt reeds eeuwenlang gebruikt als een zacht en natuurlijk huidherstellende kurkuma huidzalf. 

Deze zalf is volledig dierproefvrij en bevat geen enkel dierlijk ingrediënt.
Een zalf die in ieder medicijn kastje thuis kan horen.

100 % Veganistisch. 

Natuurzuivere Ingrediënten: Kurkuma-longa wortel extract, sandelhout olie, linn-olie. Deze zalf is niet vet. Ca 3 maal per dag dun aanbrengen. 

                                  Gratis verzendingArtikelnummer: kurzalf1

Reviews (0)
Stuur naar een vriend
@
@