Top
Granaatappel & Curcumine combinatie

Granaatappel en Curcumine C3 

Granaatappel  en Curcumine C3 'superieur' zijn te koop bij Dekurkumaspecialist. Deze beide natuurlijk voedingssupplementen zijn volledig complementair aan elkaar, dus ondersteunen elkaars werking. Granaatappel punicum granatum is de inhoud van deze capsules.

Granaatappel en de Spaanse  stad Granada

Granaatappels werden in de oudheid en de Middeleeuwen geroemd om hun ondersteunde en herstellende vermogen om op een natuurlijke manier mooie huid te hebben en te houden. Granaatappel en curcumine kunnen daarmee op natuurlijke wijze ondersteunen.


Zelfs in het oude stadswapen van de Spaanse stad Granada is eencombinatie-van-curcumine-en-granaatappel-capsules afbeelding van een granaatappel te zien. En dit is nog steeds actueel.


Granaatappel 'bionorm'  

We hebben de naam van deze capsules veranderd naar 'bionorm' , aangezien men in de war kwam met onze kurkuma 'puur'. De granaatappel capsules zijn en blijven hetzelfde.

Wat is de werking van granaatappel ?

Maar ook werkt deze vrucht ondersteunend op het herstellende vermogen van hart en onze bloedvaten. En dit werd in oude tijden beschreven.

Dit proces wordt beschreven als voedingssupplement bij : 

* ondersteunend bij natuurlijk herstel van de  huid
* ondersteunend bij natuurlijk herstel van het hart- en de bloedvaten
* ondersteuning van een normaal cholesterol gehalte 

Deze granaatappel "bionorm" capsules zijn ayurvedisch van teelt. Ze bevatten 40 % ellagitannines, zijn geteeld op zuivere wijze. De granaatappels voor deze capsules komen van een kleine, traditioneel werkende coöperatie. Wij hebben geen granaatappel tabletten, vanwege de vulmidddelen. 
  • 90 capsules per verpakking aanwezig.
  • 600 mg per capsule
Wat zit er in de zuivere granaatappel capsules ?

Alles is 100 % vegetarisch. En bevatten geen gluten, tarwe, eieren, gist of melkproducten. Ze zijn geproduceerd op Ayurvedische grondslag , dus ook vrij van zout, suiker, kleurstoffen en geurstoffen. Vrij van genetische manipulatie. Geteeld op zuivere wijze. Geen bestrijdingsmiddelen gebruikt. Volledig vrij van iedere andere chemische en/of kunstmatige toevoeging.
Een uniek zuiver product.

Granaatappel en Curcumine 

Een combinatie met de sterkst werkende Curcumine C3, die op de Nederlandse markt verkrijgbaar is.

Deze krachtige Curcumine C3 is verkregen uit kurkuma-longa. Door een speciaal extraherings proces zijn de 3 belangrijke werkzame en natuurlijke curcuminoïden behouden.

De samenwerking van de  voedingssupplementen curcumine en granaatappel is complementair. 

Deze zijn
de * demethoxy,
de * bisdemethoxy 
de * curcumine-longa.

Omdat onze filosofie het een belangrijk punt vindt, om zo weinig mogelijk aan Moeder Natuur haar producten te sleutelen, is er alleen (in de juiste verhouding, te weten 5 mg) bioperine peper toegevoegd.

Het is derhalve een product, zoals de natuur het heeft gemaakt. Daarom zijn er geen verdere chemische toevoegingen gedaan. Dit zuivere product wordt vele malen beter opgenomen in het lichaam. En is het oxalaat-gehalte van dit product extreem laag, te weten 0,025 ppm. En door het bij een maaltijd te nemen, die ook ietwat vet bevat, verhoogt U de werkzaamheid nogmaals.
  • Verzending met de POSTNL
  • Gratis "Kurkuma verrassings" probeer verpakking bij dit product.
  • Gratis verzending.
         GRATIS VERZENDING
Granaatappel en Curcumine c3 combinatie
16% Korting

Granaatappel en Curcumine c3 combinatie

€ 61,90 € 51,90
Granaatappel en Curcumine C3 combinatie
27% Korting

Granaatappel en Curcumine C3 combinatie

€ 84,80 € 61,90
Dekurkumaspecialist.nl biedt U een gedegen product kennis een plezierige persoonlijke service. De nummer één in kurkuma producten.